25.09.12, 08:30
Twoj zbior prac jest poprostu powalajacy,cudowny i profesjonalny smile)) Mam prosbe:czy w swoim archiwum masz moze wzor na czarnego kota,pare(ktora chcialabym wyszyc mojej przyjaciolce na 30 rocznice slubu).Bede bardzo wdzieczna.Pozdrawiam Jadwiga
Dziunia40@poczta.onet.pl
Obserwuj wątek
    • inna57 Re: do Inna57 25.09.12, 08:46
      Kotów różnych mam pewnie z setkę ale gdybyś mogła przybliżyć o jakie konkretne koty chodzi to z przyjemnością przejrzę swój zbiór aby sprawdzić czy mi się te czarne koty gdzieś nie zapodziały smile
      • dziunia40-pl Re: do Inna57 25.09.12, 09:02
        Chodzi mi o glowke tego czarnego kotka.Moja siostrzenica( 9 lat) jest fanka kotow i obiecalam jej wyszyc"prawdziwego" kotka.W Twoich zbiorach widzialam taka glowke kotka i wlasciwie to zastanawiam sie pomiedzy ta glowka a dwoma kotkami.
        • inna57 Re: do Inna57 25.09.12, 09:10
          Nie ma problemu. Ten czarny kotek powstał z przeróbki. Oryginałem jest biały kotek którego znalazłam w bardzo starym numerze Burdy. Zresztą oba hafty są bardzo stare mają przynajmniej 20 lat. Czarny kotek to lustrzane odbicie białego kotka i samodzielne dobranie kolorów. Odnajdę ten wzór w domu i Ci podeślę razem ze sprytną przeróbką.
          Kiedy ja zaczynałam haftować to wzorów dostępnych było bardzo mało i stąd wziął się pomysł na "cudowne rozmnożenie" kotków.
    • aleksander.michal Re: do Inna57 13.12.12, 14:58
      Witam, w sprawie bazy danych wiadomosc notarla pusta. Prosze o powtorzenie pytania na email: aleksander.korotko@onet.pl lub GG: 43744547 Pozdrawiam; Michal Korotko
      • inna57 Re: do Inna57 13.12.12, 15:46
        To jakiś niesmaczny żart.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka