Dodaj do ulubionych

Poszukuję Cross Stitch Collection issue 175

23.11.12, 14:02
Tak jak w tytule smile Pilnie poszukuję tego numeru magazynu angielskiego. Jest w nim duży wzór, na poduchę,Cherubinka z oryginału obrazu Raphaela Santi.
Będe baaaaardzo wdzięczna za czytelny wzór, bo spotkałam się ze źle zeskanowanym i niewyraźnym sad(( a baaaardzo bym pragnęła go mieć.
Z góry dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • szymbea Re: Poszukuję Cross Stitch Collection issue 175 23.11.12, 15:03
      oto poszukiwany wzorek, mam cala gazetę, ale zajmuje za dużo miejsca żeby wysłać, więc skopiowałam tylko potrzebne strony

Obraz 1
      Obraz 2
      Obraz 3
      Obraz 4
      Obraz 5
      • karolina1408 Re: Poszukuję Cross Stitch Collection issue 175 23.11.12, 15:54
        Dziękuję Ci bardzo Szymbea za wzorek smile tylko jest taki maly szkopuł.... brakuje części wzoru a konkretnie łokcia pod szkrzydełkiem sad(( poradzisz cos na to czy nie posiadasz go??
    • szymbea Re: Poszukuję Cross Stitch Collection issue 175 23.11.12, 17:43
      niestety dopiero zauważyłam, że tak jest zeskanowana gazetka, patrzyłam, szukałam innego schematu i niestety na razie nie znalazłam, a ten co Ty masz nieczytelny jest mocno nieczytelny? moze coś z niego dałoby się jakoś dopasować? a w miarę wolnego czasu postaram się jeszcze poszukać
      • karolina1408 Re: Poszukuję Cross Stitch Collection issue 175 28.11.12, 11:56
        Właśnie ten co ja mam jest bardzo nieczytelny akurat w miejscu tego łokcia pod skrzydełkiem, którego Ty nie posiadasz wink taki pech. Ja też szukam gdzie tylko mogę, ale jeszcze nie natrafiłam na cały wzór w dobrej jakości.... może Tobie się prędzej uda smile Pozdrawiam.
        • viola.0 Re: Poszukuję Cross Stitch Collection issue 175 28.11.12, 18:21
          Podaj na jaki adres wysłać mam chyba ten wzorek lub podobny z The Word Cross Stitching w swoich zasobach. On jest tylko na niebnym tle a tak to taki sam.
          Pozdrawiam
          Viola
        • viola.0 Re: Poszukuję Cross Stitch Collection issue 175 28.11.12, 19:06
          Wysłałam na gazetowy.
          Viola smile
    • halina19536 Re: Poszukuję Cross Stitch Collection issue 175 28.11.12, 20:56
      Gdyby jeszcze był komuś potrzebny mirknig.com/jurnaly/rukodelie/1181230934-cross-stitch-collection-175.html
      • karolina1408 Re: Poszukuję Cross Stitch Collection issue 175 29.11.12, 16:07
        Dziekuję Wam pięknie Kobietki smile Tutaj na Forum, na Was, zawsze można liczyć smile))
        Pozdrawiam
        smile
        • szymbea Re: Poszukuję Cross Stitch Collection issue 175 04.12.12, 12:19
          i jak tam karolina wyszywasz już aniołka? pytam, bo "zaraziłaś" mnie tym wzorkiem i jestem w trakcie roboty smile wyszywam dmc i z tego co widzę to kolorki nie są tak soczyste jak na zdjęciach w gazetce uncertain, a szkoda, bo podobały mi się te mocno czerwone skrzydełka, jednak w rzeczywistości są takie czerwone przygaszone
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka