paludek 12.01.06, 17:36 Pod takim tytułem znalazłam te cuda: www.7ya.ru/photos/private.aspx?Rubrid=55779&ob=0 może ktoś ma namiary na schematy? Z góry bardzo dziękuję Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiulka431 Re: Calendar by Permin 12.01.06, 17:46 Ja mam ale nie dysponuje skanerem.przykro mi Odpowiedz Link
justanna55 Re: Calendar by Permin 12.01.06, 19:57 Kliknij na tej stronie na słówko "naczało" pierwsza litera H tj. rosyjskie N tam są podane numerki do klikania pod nimi schematy. Odpowiedz Link
ewagie Re: Calendar by Permin 12.01.06, 21:03 Jest na tej stronie: www.cross-stitch-club.ru/forum/index.php?dlcategory=26&page=5&num=10&cur_num=10 Reszta na następnej. Żeby ściągnąć wzory trzeba się zalogować. Poczytaj watek p.t."raj ze wzorami"-tam dziewczyny wyjaśniły jak się zalogować. Gdyby jednak coś Ci nie wyszło to mogę jutro ściągnąć i dać na voila. Ale dopiero jutro Ewa Odpowiedz Link
paludek Re: Calendar by Permin 17.01.06, 09:43 Witam, bardzo dziękuję za informację. Od wczoraj walczę ze stroną www.cross- stitch-club.ru. Dokładnie przestudiowałam wątek "raj ze wzorami", udało mi się bez problemu zarejestrować, mogę się logować, ale ściągnąć niczego za chiny nie zdołałam. Nie otwiera mi się ten link, który dostałam mailem, jak już się niby zaczyna z nim łączyć, to wtedy komputer wykopuje mnie z niego. Jeśli to nie problem, to bym poprosiła o zamieszczenie tych schematów na voila. Z góry bardzo dziękuję Ja oczywiście będę jeszcze wojowała z tą stronką, bo nie lubię czegoś nie znaleźć, ale mam przedpotopowy sprzęt, więc może dlatego nie zawsze mnie chce łączyć. Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link
paludek Re: Calendar by Permin 18.01.06, 13:35 Ogromne, wielgachne, gigantyczne DZIĘKI!!!!!!!!! Jestem wdzięczna jak nie wiem co Zaraz zabieram się za ściąganie Odpowiedz Link