ullab 12.04.06, 09:53 nie za często tu zaglądam i ... i zaczynam od prośby. Bardzo podoba mi się ten aniołek - czy ktoś może go posiada? Bardzo proszę. www.haft.kadan.pl/p301.jpg Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzidaa Re: niebieski anioł - szukam 12.04.06, 11:02 bardzo ładny, mi tez sie bardzo podoba, ale niestety nigdzie go nie widziałam. Odpowiedz Link
ela2225 Re: niebieski anioł - szukam 14.04.06, 08:23 Witajcie jestem nowa. Czy też mogę się podłączyć do tej prośby ? Odpowiedz Link
ela2225 Re: niebieski anioł - szukam 20.04.06, 08:05 Moja siostra to przerobiła ze widać krzyzyki jak chcesz to Ci wyślę na maila ? Odpowiedz Link
dzidaa Re: niebieski anioł - szukam 20.04.06, 08:14 to ja poprosze na dzidaa@gazeta.pl Odpowiedz Link
ela2225 Re: niebieski anioł - szukam 20.04.06, 08:52 Poszło Nie wiem w jakim stanie więc daj znać czy dotarlo. Odpowiedz Link
dzidaa Re: niebieski anioł - szukam 20.04.06, 10:16 dotarło , ale szczerze mówiąc nie bardzo mi sie podoba, ale dzięki Odpowiedz Link
ela2225 Re: niebieski anioł - szukam 20.04.06, 11:40 dzidaa napisała: > dotarło , ale szczerze mówiąc nie bardzo mi sie podoba, ale dzięki Wiem ze nie jest najlepszy ale i tak uważam ze siostra zrobiła to super. Lepiej coś niż nic-nie uważasz Odpowiedz Link
dzidaa Re: niebieski anioł - szukam 20.04.06, 12:03 i tu sie mylisz )))))) lepiej nie wyszywac czegoś co nie bardzo ci sie podoba, bo narobisz się a efekt może ci sie nie spodobac...ale to tylko moja opinia))))) Odpowiedz Link
ela2225 Re: niebieski anioł - szukam 20.04.06, 12:10 Chciałam pomóc . Na wyszywaniu się nie znam zabardzo robi to siostra. Więc przepraszam Chciałam tylko pomóc. Już nie będę więcej się odzywać o czymś o czym mało wiem. Pozdrowienia Odpowiedz Link
dzidaa Re: niebieski anioł - szukam 20.04.06, 12:18 ela no tylko sie nie obrażaj, i nie przepraszaj bo nie ma za co!!!))) To forum dla wszystkich zainteresowanych mniej lub bardziej, i każdy pisze co chce. pozdrawiam))) Odpowiedz Link
ullab Re: niebieski anioł - szukam 20.04.06, 12:44 Elu czy mogę prosic o aniołka - tak za nim tęsknię, że wreszcie go przygarnę. Pozdrawiam Ulla Odpowiedz Link
ela2225 Re: niebieski anioł - szukam 20.04.06, 12:51 Ullab poszedł na pocztę. Tylko jak Ci się nie będzie podobało to sory ale nic więcej nie dało się zrobić. Pozdrawiam Odpowiedz Link
ullab Re: niebieski anioł - szukam 21.04.06, 21:36 Elu bardzo Ci dziękuję. Przepraszam, że się wcześniej nie odzywałam alemnie tu nie było. Aniołek piękny - przerobiłam go na brązy moje ulubione i haftuję - wychodzi jak na razie bardzo ładnie. Dzięki i pozdrawiam wszystkich - Ulla Odpowiedz Link
ela2225 Re: niebieski anioł - szukam 22.04.06, 16:08 Bardzo się cieszę ze Ci pomogłam Ullab. Pozdrawiam Odpowiedz Link
evikaaa Re: niebieski anioł - szukam 22.04.06, 21:23 Eluniu , czy ja również mogłabym prosić o schemat? evikaaa@gazeta.pl Z góry bardzo dziękuję. Odpowiedz Link
ela2225 Re: niebieski anioł - szukam 23.04.06, 17:50 evikaaa napisała: > Eluniu , czy ja również mogłabym prosić o schemat? evikaaa@gazeta.pl Z > góry bardzo dziękuję. Ok wyślę tylko ostrzegam to nie jest schemat tylko powiększenie przez moją siostrę. Dobra wysyłam Odpowiedz Link
agata781 Re: niebieski anioł - szukam 25.04.06, 22:17 Wlazłam na to foruym dopiero przed chwilą ale muszę sie przyznać że mam tego anioła i już zabrałam się za jego wyszywanie(bo sie w nim zakochałam)Robie go jednak we fioletachi też zapowiada sie ciekawie.Nie miałam wzoru tylko rysunek i przerobiłam go Haftixem przez to nie mam go w kompie,a wydruk mam zafoliowany i jakość skanu mogłaby być do kitu ,a chętnie bym wam pomogla bo sama uległam jego urokowi i wiem jak"boli"nieczytelny wzór. Odpowiedz Link
ullab Re: niebieski anioł - szukam 26.04.06, 16:54 Ja też kiedyś byłam w podobnej sytuacji i najpierw zrobiłam kserokopię a później skanowałam - wyszło całkiem nieźle.Możesz spróbować. Chętnie przygarnę Twojego aniołka, bo mam zamówienie na następne dwa Pozdrawiam Ulla Odpowiedz Link
agata781 Re: niebieski anioł - szukam 27.04.06, 00:23 W najbliższym czasie postaram się go zeskanować(przy okazji sprawdze jak wyjdzie )i jeśli będzie oki to "zrzucę"ci go na meila gazetowego(no chyba że masz inny adres-ja korzystam z gazetowego) Odpowiedz Link