Dodaj do ulubionych

To już nie jest śmieszne!-wątek wioden!

15.07.06, 22:22
Dziewczyny dlaczego nie czytacie postów?????!!!!
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20039&w=45229961
kolejna dziewczyna prosi o wzory!Ręce opadają!Nie chcę się brzydko wyrażać
ale szlag mnie trafia jak widzę coś takiego!,mało wzorów w sieci ?, mało
linków na tym forum?mało innych forów gdzie wystarczy się zarejestrować i
można ściągać? Co można sobie pomyśleć o osobach które czekają na gotowe , bo
w końcu po co się trudzić jak ci ktoś skrzynkę zapełni?!ja nie mam nic
przeciw , jeśli ktoś szuka wzoru , nie może znaleźć i prosi o pomoc, ale
takie coś przekracza granice, do tego kilka postów poniżej , był post emago
i dyskusja na ten temat, to już chyba nawet nie jest lenistwo....Ewa
Obserwuj wątek
    • alvia Re: To już nie jest śmieszne!-wątek wioden! 15.07.06, 22:50
      No i co poradzisz? Nie ma tu nikogo, kto by nad tym wszystkim panował i tyle. Ja
      to nawet rozumiem, w końcu nie kazdy ma czas i mozliwości, żeby tak przysiąsc i
      poszukać. Poza tym niektórzy dopiero zaczynaja i nie bardzo wiedza co i jak,
      dlatego ciagle o coś proszą. A skoro klientka sama sie naprasza, zeby do niej
      zgłaszać się po wzory, to nic dziwnego, że ma takie powodzenie. Zawsze łatwiej
      jest dostać cos za friko, niż samemu poszukać.
      • alvia Re: To już nie jest śmieszne!-wątek wioden! 15.07.06, 22:55
        Inna sprawa, czy ktokolwiek cos od niej rzeczywiście dostał. Jak dla mnie to
        podejrzane, ze tak nawołuje, zeby do niej pisać w sprawie wzorów. Mogła się
        przecież spodziewać, że dziewczyny zasypią ja swoimi adresami, a ona się z tym
        nie wyrobi. No chyba, że się nie spodziewała, a jak się zorientowala, co się
        dzieje, to słuch po niej zaginął. Albo od samego początku chodziło jej tylko o
        adresy e-mail.
    • sylwiap77 Re: To już nie jest śmieszne!-wątek wioden! 16.07.06, 14:39
      2222-2e napisałaś
      "Dziewczyny dlaczego nie czytacie postów?????!!!!
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20039&w=45229961
      kolejna dziewczyna prosi o wzory!Ręce opadają!Nie chcę się brzydko wyrażać
      ale szlag mnie trafia jak widzę coś takiego!,mało wzorów w sieci?"
      Dla mnie to nie jest żaden problem, gdy ktoś prosi o wzory, których nigdy nie dostanie, gdyż ofiarodawca ich nie ma i pewno nigdy nie miał. Dla mnie to był żart (i pewno nie tylko dla mnie), gdyż wystarczyło "zejść" troszkę niżej tego postu, by się przekonać, iż nikt ich nie dostał. Trzeba mieć troszkę poczucia humoru i nie brać tego wszystkiego co się tutaj wypisuje tak do siebie. wink Po co stwarzać sobie dodatkowych zmartwień osobą WIODEN.
      A o ile się nie mylę, takie prośby nie występują we wszystkich postach, w których ktoś ofiaruje swoje wzory...
      Pozdrawiam Cię serdecznie!!!
      P.S.
      Jeżeli Cię uraziłam z góry przepraszam!!!
      Sylwia big_grin
      • 2222-2e Re: To już nie jest śmieszne!-wątek wioden! 16.07.06, 16:31
        Nie obraziłaś mnie bo i czym.Jeśli uważasz że to żart to nie wiem co miałoby
        być żartem? To że ktoś obiecuje a nie spełnia obietnic? Dziewczyna
        tłumaczyła się że zamierza otworzyć stronę i tam wrzucić wzory(jest to we
        wcześniejszych postach), czego również nie dotrzymała.A może żartem jest
        dopisywanie się do wątku z prośbą o wzory których nikt nie otrzymał?Jakieś
        dziwne poczucie humoru według mnie...Ewa
        • kornikuno Re: To już nie jest śmieszne!-wątek wioden! 16.07.06, 18:40
          sad((((
          jest to trzeci, czy ktorys tam watek o tyma samym motywie wiodacym w niedlugim
          czasie...
          Czasami mnie sworzbi reka , aby zglosic nie istniejacego admina tego forum...i
          tylko ze wzgledu na to, ze sama chetnie tu bywam.... plus wszelkie inne akktywne
          forumowiczki, no i co nie da sie ukryc: jest to kopalnia wiadomosci, dla tych
          osob, ktore nie pytaja biernie, lecz czytaja i przegladaja to forum.....
          odpuscilam....bo rzeczywiscie byloby szkoda!

Dziewczyny!
          Prosze, dajcie sobie na wstrzymanie z tymi prosbami o wzory , szczegolnie jak
          watek upadl...a i komentarze na temat raczej malo zachecajace sa!

Na prawde, korzystanie z wyszukiwarki to zadna trudnosc...a przy jej pomocy
          mozna ogrom skorzystac!

Pozdrawiam serdecznie
          IzaBella

• agata781 Re: To już nie jest śmieszne!-wątek wioden! 17.07.06, 11:58
      Na szczęściue staram się korzystać z wyszukiwarki,tylko że ona płata mi dzikie
      figle i pokazuje czasmi takie głupoty że wolę dać sobie czas i poszukać"na
      piechotę"i poprzegladać stare wątki.Napewno znajdę w nich cos ciekawego a jak
      juz mam to staram sie to zapisać w kompie aby nie szukać ponowniesmile
      • kornikuno Re: To już nie jest śmieszne!-wątek wioden! 17.07.06, 12:35
        Bravo!
        smile))))
        Pozdrawiam
        IzaBella
        PS
        poza wyszukiwarka, wlasnie o to mi chodzilo...poczytac watki!smile
    • emago1 To martwy wątek!!!!!!! 17.07.06, 17:56
      Dziewczyny, popatrzcie na sąsiednie forum i podobny martwy wątek, w którym
      autorka pierwszego postu pisze, że chętnie przekaże wzory. A potem - kilkaset
      postów i zero - tak jak w naszym wątku wioden. To naprawdę zbiórka adresów do
      spamu.Looknijcie:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23884&w=32791662
      NIE WPISUJCIE SIE DO WATKU WIODEN.
      • 2222-2e Re: To martwy wątek!!!!!!! 17.07.06, 18:03
        Zgłosiłam już ten wątek do pomocy gazety:
        Dziękujemy za list.
        Na list odpiszemy najszybciej jak to będzie możliwe.
        Jeśli Twoja informacja nie dotyczy portalu, przekażemy ją właściwym
        pracownikom AGORY SA
        to odpowiedź czekam teraz na ciąg dalszy, prosiłam o usunięcie wątku.Ewa
        • magda_dikka Re: To martwy wątek!!!!!!! 17.07.06, 19:41
          etam...ja wrzucam na luz...w necie jest całe stado wzorów...mozna wyszywać bez
          konca
          nie watro sie przejmować 1 niewypałem

dbajcie o siebie i innych
          diKKa
          namiar na mnie to ---> swwm@interia.pl
          • sylwiagawlak Re: To martwy wątek!!!!!!! 18.07.06, 05:52
            no właśnie, wystarczy znaleźć jakieś świetne forum... prawda diKKa? wink jestem tam od jakiegoś czasu a i tak nie zdążyłam połowy przeglądnąć
            pozdrowienia dla wszystkich xxx - maniaczek
    • emiilka Re: To już nie jest śmieszne!-wątek wioden! 18.07.06, 14:35
      A gdzie jest moderatorka tego forum???
      • magda_dikka Re: To już nie jest śmieszne!-wątek wioden! 18.07.06, 23:53
        zapomniała o forum....albo ma ważniejsze sprawy na głowie gdybać sobie można w
        nieskonczonosc - ale skoro jej nie ma tzn że nie moze być

ps.pewnie zapomniała hasła administrarora <jęzor>

namiar na mnie to ---> swwm@interia.pl
        • hania1953 Re: To już nie jest śmieszne!-wątek wioden! 19.07.06, 08:33
          Witam!
          Powiem krótko:mam komputer w domu krótko,bo dopiero ok.2m-cy(jestem na rencie)
          i nie potrafię jeszcze wszystkiego na nim robić(wklejać linków i zdjęć-ale
          kiedyś się nauczę),ale dzięki Wam znalazłam już bardzo dużo różnych wzorów,za
          które bardzo dziękuję!
          Dziwię się osobom,które proszą o całe "ZESTAWY WZORÓW",przecież nie jesteśmy w
          stanie tego wszystkiego wyhaftować w życiu!A przecież ciągle można znależć
          coraz ładniejsze wzory, i napewno będzie ich sporo.
          Pozdrawiwm wszystkie Panie bardzo serdecznie-Hania
    • jantar2005 Re: To już nie jest śmieszne!-wątek wioden! 23.07.06, 18:21
      na forum takze sa nowi ludzie, ktorzy nie maja pojecia jak nawigowac po forum,
      jak znalezc watki i nie maja czasu na czytanie wszystkiego co jest tu
      zamieszczone. Jak sobie chca pisac to niech pisza i jak ktos nie ma ochoty im
      odpowiadac to niech nie odpowiada. Twoj watek niedlugo sie zagubi na ktorejs
      tam stronie i nikt na niego nie bedzie zwracal uwagi to po co sie denerwowac.
      • orangewhatever Re: To już nie jest śmieszne!-wątek wioden! 23.07.06, 19:28
        ten wątek nie jeden raz się już gubił...i co jakiś czas ktoś go odgrzebuje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka