Dodaj do ulubionych

znalazłam upragniony wzór... ale jaka to mulina?

09.12.07, 17:25
picasaweb.google.com/antonieta.lillo/OSITOS
to DMC ???? a jeśli nie to jaka i gdzie można znaleśc przelicznik mulin do niej?
Bardzo proszę o pomoc.
Obserwuj wątek
    • gosiawiosna Re: znalazłam upragniony wzór... ale jaka to muli 09.12.07, 17:43
      To mulina Dimensions, a tu masz przelicznik www.cyberstitchers.com/StitchingTools/ConversionChart.asp Miłego haftownia.
      • nieztejbajki Re: znalazłam upragniony wzór... ale jaka to muli 09.12.07, 18:36
        dziękuję smile
      • pysia.w Re: znalazłam upragniony wzór... ale jaka to muli 09.12.07, 18:37
        to jest mulina Dimensions, przelicznik już masz, miśki są słodkie i przyjemnie
        się je haftuje, w moim albumie można zobaczyć jak wygląda już gotowa misiowa
        rodzinkasmile
        • nieztejbajki do pysia.w 10.12.07, 11:27
          widział ... slicznie wyhaftowałaś, urocze. Skoro już przeszłaś przez ta pracę może mi podpowiesz odnośnie oznaczeń kolorów. W tym wzorze, w zestawieniu kolorów pod jednym symbolem zdarzają się dwa numery muliny... to znaczy że mam połaczyć po jednej z nitek w kazym tym kolorze i z takiej pary dopiero haftować krzyżyk????
          ... mam nadzieję ż dobrze to opisałam i wiesz o co mi chodzi wink.
          Jaką muliną ty to haftowałaś??? DMC ?
          • pysia.w Re: do pysia.w 10.12.07, 12:42
            dokładnie tak, jeśli masz przy oznaczeniu podane dwa kolory to nawlekasz na igłę
            te nitki i tak haftujesz, zapewniam, że efekt takich połączeń jest powalającysmile

Ja haftowałam mulina Dimensions, miałam oryginalny zestaw
            • nieztejbajki Re: do pysia.w 10.12.07, 14:43
              dzięki, teraz zabrałąm się za dalamtyńczyka, tez z tej firmy, jak tylko skończe zabieram się za misie.
              Jeszcze raz dziękuję bardzo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka