ane.tas 07.02.08, 18:36 witajcie, znalazłam coś takiego: vessy81.multiply.com/photos Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwia.t.14 Re: tego nie było? 08.02.08, 11:56 bardzo fajne te wzory,spodobała mi sie "kobieta z parasolką w żółtej sukni" i już sobie ją ściągnęłam ,a może spotkałaś gdzieś z tej samej serii "kobitę z wachlarzem w czerwonej sukni"i "kobietę z kwiatami w niebieskiej sukni"jeżeli tak to proszę o namiary z góry serdeczne dzięki Odpowiedz Link
ane.tas Re: tego nie było? 08.02.08, 13:13 nie nie mam reszty obrazków, ale będę miała na uwadze- też by mi się przydały...(może ktoś znajdzie?) Odpowiedz Link
gr8gosia Re: tego nie było? 08.02.08, 16:31 wysłane na gazetowe jak by cos nie tak to wyślę jeszcze raz wieczorkiem Odpowiedz Link
ko-ka Re: tego nie było? 08.02.08, 19:06 Również dziękuje za ciekawe wzory . Jednakże zainteresowana wzorem Ostatniej wieczerzy zauważyłam ,że brakuje jednej części .Jeśli ktoś mógłby mi pomoc byłabym bardzo wdzięcznaChodzi o obraz pierwszy. Odnośnie Damy w żółtej sukience ,czy mogę tez poprosić i inne -gr8gosiu !!!! na maila ko-ka@gazeta.pl Dziekuję Odpowiedz Link
mariawalentyna Re: tego nie było? 08.02.08, 23:10 Swietna stronka. Czy mogę prosić o pozostałe panie? Mnie bardzo się spodobały tańczące pastelowe panie - Summer time.Z nazwy wynika że powinny być jeszcze winter, spring i autumn. Czy może któraś trafiła na nie i podeśle wzorki. Dzięki i pozdrawiam Majka Odpowiedz Link
ane.tas gr8gosia 08.02.08, 21:22 dziękuję za schematy i mam jednocześnie nieśmiałą prośbę...chodzi o tę damę w żółtym- nie otwiera się część schematu (wszystko jest super do czasu ściągnięcia, a potem nie chce się wyświetlić) jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link
ko-ka Re: gr8gosia 08.02.08, 22:09 Ja też jeszcze mam zapytanie - w jakim programie mogę ten plik otworzyć bo jakoś nie umie ! Dziękuje z góry za pomoc Odpowiedz Link
gr8gosia Re: gr8gosia 08.02.08, 22:48 Pliki te są w pdf. Ten format pliku otwiera Adobe Acrobat Reader, to darmowy programik więc nie będzie problemu ze ściągnięciem Odpowiedz Link
dwigamaj Re: gr8gosia 08.02.08, 23:07 Witam! Czy i ja mogę prosić pozostałe damy? Z góry bardzo dziękuję. Pozdrawiam - Jadwiga Odpowiedz Link
agatenka79 Re: gr8gosia 09.02.08, 16:52 ja też ślicznie proszę na gazetowego o pozostałe damy Dziękuje Odpowiedz Link
sophia51 Re: gr8gosia 11.02.08, 11:33 Witam! Czy ja rownież mogę prosić o schematy damy z parasolką i pozostałe damy na gazetowy. Mój adres sophia51@gazeta.pl Z góry dziękuję. Odpowiedz Link