magdusia1302 22.04.08, 15:07 Dziewczyny czy któraś posiada linki do darmowych gazet z HAFTÓW POLSKICH lub KRAM Z ROBÓTKAMI. Kiedyś na sronach rosyjskich podawane były całe gazetki i można było ściągnąć. Z góry wam dziękuje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwona-2007 Re: hafty polskie 22.04.08, 19:10 Tu jest kilka gazetek: www.streamphoto.ru/users/agunika/ Odpowiedz Link
wanbor5 Re: hafty polskie 22.04.08, 19:30 witaj tutaj masz wzory z HP ale ściągnij sobie lepiej na dysk bo znikają albumy.Ja mam wzory z HP jeżeli uda mi się wysłać jako plik spakowany to wyślę Ci na pocztę tylko podaj maila.wanda-borys3@wp.pl poz wanda Odpowiedz Link
magdusia1302 Re: hafty polskie 22.04.08, 21:57 wanbor5 napisała: > witaj tutaj masz wzory z HP ale ściągnij sobie lepiej na dysk bo znikają > albumy.Ja mam wzory z HP jeżeli uda mi się wysłać jako plik spakowany to wyślę > Ci na pocztę tylko podaj maila.wanda-borys3@wp.pl > poz wanda Dziekuje Wanda podaje maila magdusia1302@op.pl Odpowiedz Link
magdusia1302 Re: hafty polskie 22.04.08, 22:03 magdusia1302 napisała: > wanbor5 napisała: > > > witaj tutaj masz wzory z HP ale ściągnij sobie lepiej na dysk bo znikają > > albumy.Ja mam wzory z HP jeżeli uda mi się wysłać jako plik spakowany to > wyślę > > Ci na pocztę tylko podaj maila.wanda-borys3@wp.pl > > poz wanda > > Dziekuje Wanda podaje maila magdusia1302@op.pl (za szybko kliknełam) Wanda ale chyba nie wkieiłaś linka do wzorów. Odpowiedz Link
malika64 Re: hafty polskie 20.08.08, 08:46 Poszukuje starych katalogów z haftami proszę o pomoc POZDRAWIAM Odpowiedz Link
wanbor5 Re: hafty polskie 23.04.08, 10:58 przepraszam zapomniałam o linku. Miałam Ci wysłać spakowany plik ale jest duży więc mogę wysłać pojedyncze wzory które będziesz potrzebowała, więc daj znać.poz wanda picasaweb.google.com/justyniko Odpowiedz Link