hobby-stka 17.09.08, 19:00 czy ktos spotkal sie juz z tym schematem? olga-70.gallery.ru/watch?ph=yfO-R9Z9 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hobby-stka Re: myszka 02.10.08, 10:59 Serdeczne dzieki za pamiec. To jest ten schemat, i sciagniecie go jest bardzo proste. Bardzo fajna strona Jeszcze raz dziekuje. Odpowiedz Link
hobby-stka Re: myszka 07.10.08, 17:51 Drogie Panie czy ktoras z Pan mogla by mi wytlumaczyc jak sciagac na tej stronie schematy, redd777.mylivepage.ru/image/1665_%D0%9C%D0%AB%D0%A8%D0%9A%D0%98/next_12406.0.2008_05_15_13_37_38 czy wogole sie da. Juz probowalam prawie wszystkiego. Niestety nieznajomosc jezyka stoi na przeszkodzie w osiagnieciu pozytywnych rezultatow. Dlatego bardzo prosze o pomoc. Odpowiedz Link
muchatsetse1 Re: myszka 07.10.08, 18:13 Z prawej strony masz pomarańczowe linki. Wejdź w czwarty: "Файловый архив" (archiwum plików). Na stronie, która się otworzy poniżej obrazka są grupy. Wejdź w "МЫШКИ (41)"(myszki). To jest strona z plikami do ściągnięcia. Ty chcesz ściągnąć plik o nazwie "mysh_s_yagodkoj". Znajduje się na drugiej stronie. Wejdziesz na nią przez przycisk "Следующая" (następna) na górze lub na dole strony. Szukany przez ciebie plik jest na samym dole. Klikasz na "mysh_s_yagodkoj.zip". Na kolejnej stronie pod gwiazdkami kliknij w: "Скачать файл: mysh_s_yagodkoj.zip". I za 30 sek. zaczniesz pobieranie przez "Ściągnij plik: mysh_s_yagodkoj.zip". Zapisujesz na dysk i już. Myślę, że opisałam dość jasno krok po kroku. Jak sobie nie poradzisz to daj znać. Odpowiedz Link
hobby-stka Re: myszka 08.10.08, 15:05 Serdeczne dzieki. Jest tak super opisane ze krok po kroku doszlam. Jeszcze raz dziekuje Odpowiedz Link