Dodaj do ulubionych

APEL DO ZAPALONYCH HAFCIARE O DROBNA POMOC...

05.02.09, 08:50
haftowaniebebezet.blox.pl/2009/02/PROSBA-O-POMOC.html
Obserwuj wątek
    • basiunia2d Re: APEL DO ZAPALONYCH HAFCIARE O DROBNA POMOC... 05.02.09, 11:16
      To wspaniały pomysł ,jeszcze dziś naszykuje paczuszkę smile
    • dona2000 Re: APEL DO ZAPALONYCH HAFCIARE O DROBNA POMOC... 05.02.09, 12:37
      Już spakowane,po południu wyślęsmile)))
      • asiarekk Re: APEL DO ZAPALONYCH HAFCIARE O DROBNA POMOC... 05.02.09, 20:01
        No i problem zbyt dużej ilości zamówionej jakiś czas temu kanwy został
        rozwiązany! Chętnie się podzielę. smile)
        Jeśli to początkujące dzieciaki to będzie jak znalazł kanwa nr 12 i 14. smile
        Paczkę postaram się wysłać w przyszłym tygodniu. Świetna inicjatywa!
        • 1chmurka Re: APEL DO ZAPALONYCH HAFCIARE O DROBNA POMOC... 06.02.09, 01:01
          Cieszę się,ze jest tak duzy odzew na Twoja prosbę. Oczywiście też
          się dołączam
    • n83 Re: APEL DO ZAPALONYCH HAFCIARE O DROBNA POMOC... 06.02.09, 08:00
      Ja też coś wyślę.. świetny pomysł bebezet big_grin
      • hafciarka10 Re: APEL DO ZAPALONYCH HAFCIARE O DROBNA POMOC... 06.02.09, 09:45
        Też dołączę swoją paczkę. Mam dużo wzorów więc trochę podrukuję i
        zapakuję dla tych maluchów.
    • carpediem30 bebezet! 08.02.09, 16:52
      Ja dopiero dziś odkryłam, że Ty też jesteś z Pruszkowa!

Fakt, wcześniej nie miałam stałego dostępu do netu i forum przeglądałam rzadko i bardzo wybiórczo, ale jak miło wiedzieć, że ktoś jest z tego samego miastasmile
      Podaj mi proszę kontakt do siebie na ksikora30@gmail.com

p.s. Oczywiście spakowałam już cały zapas porzuconej już muliny Ariadna, kanwy 14 i gazetek i cieszę się, że pozbyłam się tego co mi już nie potrzebne, a komuś się przyda i mam nadzieję, że się ucieszy. Wyszła dość spora pakasmile, a zastanawiam się jeszcze czy nie dorzucić włóczek, drutów i szydełek bo czasu już mi kompletnie braknie na takie robótki.

• dona2000 Re: APEL DO ZAPALONYCH HAFCIARE O DROBNA POMOC... 20.02.09, 12:02
      Beatko!mam małe pytanko,czy był jakiś odzew z Domu Dziecka,czy po prostu coś tam
      dotarło z naszych przesyłek???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka