marcheffa 03.07.09, 19:34 Chciałam wyhaftować myszki hafciarki ale tam podana jest numeracja tylko do muliny Anchor a ja bym chciała DMC. Może któraś z was wyszywała już je i to na dodatek DMC? Pomóżcie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wioletta2810 Re: myszki hafciarki, pomoc potrzebna 04.07.09, 18:32 Witaj to mozesz sobie przeliczyc z Anchora na Dmc. Jezeli bedziesz miec jakies problem z przeliczeniem napisz. Pozdrawiam Odpowiedz Link
baabcia Re: myszki hafciarki, pomoc potrzebna 05.07.09, 08:38 yarntree.com/018anchc.htm www.findstitch.com/resources/conversion.cgi/from,anchor/to,dmc www.sewandso.co.uk/anc-dmc.html w google wpisujesz: anchor dmc i wybierasz która z tabelek jest najlepsza a co wazne świeża; może załuzcie sobie jeden watek z tabelami kolorów wzornikami i przelicznikami Odpowiedz Link
hobby-stka Re: myszki hafciarki, pomoc potrzebna 07.07.09, 12:53 Ja proponuje ten przelicznik www.abakan.pl/index.php?Page=flossconverter bo nie tylko mozna z Anchor na DMC ale i na Ariadne. Jak do tad ten przelicznik mnie nie zawiodl Odpowiedz Link