fritzek 12.08.04, 15:10 widze jom na kanale PILOT-upc!!!!! jaga jezdem szczenślifa!!! ma kfiata we bląd włosah.i jezd cała ślidżna i łopalona i tag mondże muwi! cmoxy!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avarja Re: WIDZEM DODEM!!!! 12.08.04, 15:26 A mi Miśadżeq nje ce kópidź kablufki! Hyba go żócem! Bo to jezd zkandal! Nje mogem oglondadź Dody! Pżez njego nafet nje wjem fto to Sonia! Pomuszće! Czójem siem za mauo trędi pżes njego! Jakji fstyt! Odpowiedz Link
ambjutiful Re: WIDZEM DODEM!!!! 12.08.04, 15:29 Topie tesz nie kce? To mosze my mamy tego samego misiadżka? Odpowiedz Link
avarja Re: WIDZEM DODEM!!!! 12.08.04, 15:36 Sóhaj! To morzlife! To ja go żócam bo mnje zdradza z jakomś bjótifól laskom! Ja jezdem taka sóper glamór dziefczyna, rze nofego miśadżqa szypko znajdem! To muj 3 miśadżeg w ciongó dwuh dnji! Jestem trędi so? Odpowiedz Link
ambjutiful Re: WIDZEM DODEM!!!! 12.08.04, 15:28 normalnje fricku, tesz hciauam sobaczydź i zobaczyuam : www.doda.pl/foto/r19.jpg Jaki menzki ten jei hopak. I takie majom supertrędi ubrania i brąsaledki. www.doda.pl/foto/r21.jpg I ona religijna jezd tesz... no no... : www.doda.pl/foto/bialystok/bialystok6.jpg Zbokiem, Dodo. Odpowiedz Link
ambjutiful Re: WIDZEM DODEM!!!! 12.08.04, 15:35 i jeżcze jedno sdiencie Dody, na dofud jej religijnoźci : www.doda.pl/foto/fan08.jpg To teras jezd trędi bydź religinym gerlsem, wiec ja jusz niebendem siem z Wami rzegnać w stajlu "szczała sioszczyczki", ale mufiem Wam : zbokiem sioszczyczki! Odpowiedz Link
fritzek Re: WIDZEM DODEM!!!! 12.08.04, 16:00 jag ja wam fspułczóje kohane pszyjaciułki! to ja mam jednag dobrego misiaczga.ale mó o tym nie pofiem coby mó siem we głowie nie popszefracało co nie? bo mi kablufke kópił i interneta ze kompóterem i trędi stajlowe koty i na frysjera mi daje ile hcem i tom złotom karte terz. cmoxy dziefczyny!!! i żóćcie takiego nietoprego misiaczga!!! Odpowiedz Link
ambjutiful Re: WIDZEM DODEM!!!! 12.08.04, 16:10 Ty mi tak Fricek nie fspuuczój zabarso, bo mui Misiadżek tesz mi kablufke kópiu i ja moge tera z Tobom tu pikać. Ale tiwi niemamy. Ras nam wybuchuo i wiencej niekupiliśmy bo strach, jak te tiwi wybuchajom... Tera to jednak rzauuje, rze nie mamy tiwi, bobym sobie telezakópy zrobiua. Misiadżka mego bendem wiendz bronidź tu i nie rzucem go, bo go koham. A ta avaria to nieh sobie innego poszóka, bo ona - mam wrarzenie takje - ciongle mnie na tym forum naśladuje we fszystkim. I jeszcze Misiadżka hciaua mojego. Normalnie niewjem. Fricek kofany, a jagie masz kodki? Bo mi mui Miź tesz koty dfa perzkie kópiu. Fajnje rze tesz masz. Morzemy siem powymieniadź dośfiadczenjami. Jag bendem miaua zdiencia mojih kotuf, to Ci mogiem wyzuać na priv. Kcesz? Odpowiedz Link
fritzek Re: WIDZEM DODEM!!!! 12.08.04, 16:23 a ja to mam tagie najtrędsze koty.tagie szare.róskie one som.ale mjałczom po polskó!!!to dopjero jezd dziwne!!! a tfoje mjałczom po perskó? cmoxy!!! --------------------------------------- ja swoje pozgrywam na płytki w przyszłym tygodniu.część napewno będzie na forum 'zwierzęta-fotografie'.a fotki oczywiście poproszę!dzięki! Odpowiedz Link
e_katt Re: WIDZEM DODEM!!!! 13.08.04, 10:47 Kórde, ale miud na moje serce luknijcie koniecznie Doda nas pozdrawia!! www.doda.pl/images/dedykacja.jpg Odpowiedz Link
e_katt a doda w WOJEWUDZKIEGO?? 13.08.04, 07:02 Morzna rzec: wywołała tam mały skandalik. kuba.interia.pl/galeria/zdjecia?photoId=112482&galId=4209 kuba.interia.pl/galeria/zdjecia?photoId=112484&galId=4209 kuba.interia.pl/galeria/zdjecia?galId=4209&photoId=112486&tg= A ona bidólka kciała sie tylko .. sfoim szczenśćiem podzielić .. sfojo big lowe do Radzia .. sfojo fantazjo .. sfojo otfartościo na drógjego czułowieka Koham dode, jak sfojo siostre. Albo i wiencei. Pozdrawjam tyh, co myślo tak samo. ) Odpowiedz Link
e_katt blog dody.. mnje zainspirowau!! 13.08.04, 10:52 dorota-rabczewska.blog.pl/ od tond bende muwidź na konjec "papatki" ani takje tam "causki" bo to jósz mi sie nietrędi wydaje.. ale bende muwidź "GLEBA" bo tak opisyfanie sfoih przerzyć w pamientniku w necie kończy Doda noto gleba * Odpowiedz Link
e_katt naj leprze konski z bloga dody.. 13.08.04, 11:02 Oto wyjontki z tej pamientnika: ówaga, cytujem: - jak jestem sama to wkurwiaja mnie szczęśliwe pary obwieszone tandetnie serduszkami i innymi gównami symbolizującymi ich wieczną miłość,która kończy się dzień póżniej bo np.facet chce się kochać oralnie,a panna ma odruch wymiotny i w takiej sytuacji widzi tylko oczyma wyobrażni kiwający palec mamusi... - ..za dni pare wzmę w dłoń to co najlepsze i zaaplikuje sobie "kilka" procentów do organizamu by uczcić jak narazie nalbardziej udany dzień w moim życiu...MOJE URODZINY!!!!impreza podzielona będzie na sektory z ludzmi o róznych rasach,popędach seksualnuch,pasjach i poziomach inelektualnych także- JEDNOCZYMY się - odchudzam się psychicznie (wyeliminowałam myśli typu SNIKEEEEERS!!!!!) - zmieniam od nowego tygodnia miejsce zamieszkania na czas nagrania płyty.Będę śpiewać,spać,śpiewać,srać,śpiewać,jeść,śpiewać palić i (...)inne niezbędne czynności by przetrwać w Izabelinie - gdy w ciągu 2 miesięcy będę chciała wygladać jak j.lo.chajs będzie niezbędny jak to trafnie ujęła x bo z autopsji wiem,że silokon w tyłku jest drogi(wiem bo mam silokonowy mózg - !!"M" pojechał na mecz przyjedzie dopiero o 23,więc mój plan dnia jest niezwylke ciekawy:spanie,jedzenie,spanie,jedzenie,"naprawianie kranu",oglądanie meczu w tv i coś z zazskoczenia np:fajeczka na dobre zakończenie dnia.będę siedzieć i internecie dopóki moje oczy nie będą wyglądać jak piłeczki pimpągowe - rocznikowo mam 20 lat,lat mi przybywa,rozumu ubywa.. niezłe uwarzam!! Odpowiedz Link
wujek.bogdan Re: naj leprze konski z bloga dody.. 13.08.04, 11:33 A ja oprucz mojego misiaczka to koham tesz radzia dody, bo on jest taki seksi i pszypomina mi indjanina takiego, ale on jest tesz mondry i ma pienkne mazenia: ówaga zacytójem: .Gwiazdą jakiego filmu chciałby Pan zostać? Filmów typu "Gladiator" albo "Troja". Mógłbym być takim Bradem Pittem, który w "Troi" zagrał postać Achillesa. Albo bohaterem filmu o Indianach, bo lubię ich kulturę. normalnie go koham, a wy? Odpowiedz Link