bei 12.11.04, 14:15 Jag jeździmy z K-kowa do domó- to jezd taki bibord- s takim napizem.....czy tam kópóje mafja?- f tym reklamowanym magazynje? Morze hopaki bendom wiedzieli- o co hodzi- albo mómja- bo ona bendzie bódofniczym rysónkażem Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bei Re: galanterja bódoflana.... 12.11.04, 23:25 a morze to som betonowe renkawiczki i torepki? Odpowiedz Link
elf Re: galanterja bódoflana.... 14.11.04, 23:21 Takie gustofne na pszykuad polarowe, znadży tfu, poliuretanowe Odpowiedz Link
bei dzisiaj widzialam 15.11.04, 01:18 lepszom tablicem- tzn z ciekafszym napizem- na ogrodzonej posesji- pszy Makro w Krakowje- wielki teren- rzułta tablica- z napizem- NIE SPRZEDAM a pot spodem 85a i nr komurki....szkoda- rze nie zapizałam nr- ale poproszem anioła- to mi napisze Lubje ogłoszenia czytac- ale takje "inne"...np kjedyś w sklepje na dżfiah była kartka- "wyszłam na wymaz" ..... a w sklepje fidziałam informacjem- "dział sztućcy" Odpowiedz Link
aga_piet Re: dzisiaj widzialam 15.11.04, 01:21 A mogłabyś mi s pisać tę telefą? Lubje po negocjować. Morze mi szpszeda... Cauje Aggie Odpowiedz Link
bei jótro Ci napiszem 15.11.04, 02:07 asz mnie tesz korciło- by zaczonć właściciela terenó moleztować o zmjanem decycji Odpowiedz Link
okrent9 bei!!!! 15.11.04, 06:27 bei, no i jagto. Znowó byłaź na forómie jag ja byłą prawie na 100 prosęt na czadzie i ńe pshyżłaź? Pshyznaj sie, iręka cie pshestrashyła tom remonom mojom ("taa na kvile, jush to wice")? A teras pacz ktura jezd godzina a ja dopeiro idem spadź bo do teras pracowałą bo pshettę ńe wię ile czasó czatowałą se z lóćmi stont i zowont i stamtont tesh, nawed Atlątyk byu pshejezdny Dzif rze sieu ńe zatshatowałą na amęt. aaaacha!!! a iręka mi pomogła ze sfym ópshejmym misiadżkię naprawidź muj wdzienk w kąpq i teras se moge sóhadź pioseneg takih jag na tę pshykuat: "some people call me the spacecowboy - yeah... some call me the gangster of love... don't you worry don't worry baby please don't worry 'cause I'm right here at home!.. I'm a lover and I'm a sinner I play my music blah blah blah (in the sun?... niewyraźńe mróczy ale jag suotko i zegzi!)... I'm a joker I'm a smoker I'm a midnight talker (... ) you're the cutest thing I ever did see I really love your peaches, baby, I wanna shake your tree... Lovey-dovey lovey -dovey all the time mmmm baby, I'll SHOW you GOOD time... " PP i mi sie zaras chómor inshy robi )) bym wą wshystkim kciaua posuadź tom piosękę ale ńe wię jag? :\ Odpowiedz Link
nonstop Re: bei!!!! 15.11.04, 09:07 so do napisuff rusznyh lekramowyh, to fajoski widziałrzem w Novym Targó: "Pantoflarstwo i trepiarstwo" do dziś zahodze w guowe, czy to była Szkoua dla Rzon, coby kciały miedź Pantoflaża, czy tesz mjało to cóś spulnego z LWP Odpowiedz Link
okrent9 nąstop :)))) 15.11.04, 17:22 > "Pantoflarstwo i trepiarstwo" - no miszczoski napis!!! PPPP ale ja ńe wię czy wy wjecie co to po ślonskó jezd trep? czy raczy, GDO to jezd trep? PP Odpowiedz Link
nonstop Re: nąstop :)))) 16.11.04, 09:05 osobiźdźie to trepami nazywaliźmy tych co naz nałczali na Stódjóm Woiskowym Odpowiedz Link
ja22ek Re: nąstop :)))) 16.11.04, 09:15 Ńetylko tyh co nałczali, alei wwoizkó tyzywy kadrem za wodowoł. Bo poprafdźe to byuy trepy! Rze Cho! Odpowiedz Link
okrent9 Re: nąstop :)))) 16.11.04, 19:44 no to podejżewą rze wy huopaki mńej wiencej rozómńecie jednag co to znatshy trep.Hoć trep to fcale ńemósi bydź woj s kovy. pi-es: wyrazy fspuł czócia dla waz zre mósieliźcie ódawadź rze im sie dajecie nałczadź. Odpowiedz Link
ja22ek Re: bei!!!! 15.11.04, 16:20 okrent9 napisała: >"some people call me the spacecowboy - yeah... >some call me the gangster of love... >don't you worry don't worry baby please don't worry >'cause I'm right here at home!.. >I'm a lover >and I'm a sinner Tó hyba brakóje dwuh ajemów (ajem lózer i ajem łiner) >I play my music blah blah blah (in the sun?... niewyraźńe mróczy ale jag suotko Tag, inde san. > I really love your peaches, baby, I wanna shake your tree... > i mi sie zaras chómor inshy robi )) Oł jeach, bejbe, tesz mnię śe chómor robi jag słyshe o piczes... Bardzo lóbjeu bżoskśfinki, mńą mńą! Odpowiedz Link
okrent9 ja22q! 15.11.04, 17:31 ja WJĘ rze tą brakóje dwuh ajemuf, a nawed wiency, bo jeszcze brakuje sampipol kol mi Moris koz aj spik ow dy pompatis owlow , (i rze pipol sej am dułin ju rąg) ale skracauą dzie sie dauo oby tylgo guwny sęs pshekazadź i zwuażdża tę sęs co jezd tylko fragmętarydżńe we suowach a wiency w tym zegzi guosie. Pi-es: sie zauorze rze ty ńe znash tego najbardzi zegzi rendiszyn tego kawauka P Jeźli znash, to ci zrobie szapo-ba! PPP Odpowiedz Link
ja22ek Re: ja22q! 16.11.04, 09:18 A cha! Żkoda jednagrze isz cauego tegzta ńedauaź, bo fainy onjezt i go lóbje. I marz racje, tego rendiszyna to ńezną i ńemósirz szapobowadź, wrendż pszeciwńe, to ja ći zaszapobóje, bo a kórad mą czabkem naguowje. Włala! I o bowjouskowe caózki dla jó! J. Odpowiedz Link
bei Re: galanterja bódoflana.... 15.11.04, 13:54 a misiem podobala jeszcze "wytwórnia kitu"......... to morzna- tag LEGALNIE? Odpowiedz Link