Dodaj do ulubionych

Pamjentnik Alfaromka?

13.12.04, 15:18
Cóź takjego rzę znalas:

jakomuch.blox.pl/html
Trzyrzby naż koleszka po śfjeńcił śe literatóże? amorze to Sobotur?

Obserwuj wątek
    • aga_piet Re: Pamjentnik Alfaromka? 13.12.04, 16:49
      Omatko jurz pszez kwile myślałą irz to faktycznie nasz Alfaromi, i rze naz
      zdradził, ale TO NIE ŁON!
      Tak myśle gdyrz niepasujoł mi fakty doń. Toć łon by naz nie zdradził dla
      jakiegojś gópjego bloka. Ąbjut załorzyła bloka ale naz nie zdradziła.
      Kozmo nie zdradza. Kozmo jest Kozmo.
      • alfa_romeczek Re: Pamjentnik Alfaromka? 15.12.04, 08:38
        Nocowyco?
        Ja tom rzadnyh blokuff nie psizem bo nie jezde blokers, no nie? Tylko lirzem
        rany pszes tego Lagerfelda Karolka. A bylou tag: wpada Tusia i muwi ze ten
        Lagerfeld zrobil kolekcjem dla Cha i Emu i rze bendom jego ciuhy tam. I kazau mi
        siem ustawic pod sklepem u nas w Chamburku. Takjego zgromadzenia Kozmogerlz
        toscie naraz nie widzielio nigdy, wam po wjem. Czy dni i noce warowauem pod tym
        sklepem a Tusia, maj suit, co w termosie ciepue drngi pszynosila, to siem coras
        bardziej de nerwowawaua, bo kozmbojuff tam bylo maou a Kozmolasek durzo, a ja
        gande mam co nie? Kurcze jak fajnie. To siem tam stauem popularny, zwuaszcza rze
        byluem motorkiem, rururururu, brrrr, fiu.... Siem rozamrzyuem. Ale Tusia to
        musiau zgrysc bo Lagerfeld nonie, po cenie ze Cha i Em, no co, piehotom nie
        chodzi ani ufem nie lata, co nje? Asz wreszcie pszyszeudl ten dzien rze
        otforzyli i byu Lagerfelt w sirotku. I to wruzydgo roszylo a ja na motorku, A
        Tus nie ma bo utkla narzym Ferarem w korku. Motorka nie zostawje, no panika.
        Siem zaswejcily diamenty na komurce i Tusia muwi esmesem: Romus wjezdaj i biesz
        co bendzie. To ja na motorek i do sklepu, rurururur, brrr, ale mnie pszewrocili,
        nakryli motorkiem i panika. A jak Tusia dojechala to wuasnie dwie Kozmo ze mnje
        wstawaly i teras tag: motorek ma zdarty lakijer, policja i sont, Tusia wsciekua
        i ani kawalka szamtki ot Lagerfelta. Tak wam powjem: sno bism to jezd okropna
        szecz. I teraz mam de prehe, cihe dnji, i douek finanzowy i jeszcze popsutom
        fryzure i sinijaki takje, rze wstyd do zolarium.
        Hlip hlip sad
        A wy mnje o zdradem i takje tam cihodajstwo w bloku, noniesad
        Lawju was ol pszes uyzy
        • aga_piet Re: Pamjentnik Alfaromka? 15.12.04, 10:01
          smile)))))
          Romuś kohany! Toć jacieł bronie jak lwica rze Ty pożądny hłop jezdeś i sie
          gópimi blogami nie zajmujesz!
          Ale sieciesze irz jezdeś mimo popsótej fryzóry i zdartego lakierka (lakierki nie
          są w prawdzie teras trędi, ale nieh Ci beńdzie...) tyle Cie niebyło, normalnie
          rześmy sie bali irz cóś Ci jezt.
          Cauje
          Aggie
          • alfa_romeczek Re: Pamjentnik Alfaromka? 15.12.04, 10:34
            Agóśka, lawju ty moia, jezdem, tylko mnie siem od tego Tósiowego maj suit ‚rónó
            na aąnwog (tak Tósia muwi) pogieły natgarzdgi i nie moguem tego mysza kilkadź,
            nonie?
            Bo mnie pszygniutł motorek, rurruru, a potem na mnie rzóciło takom kosmolaske,
            co nonormalnie mnie gołym bźohem po renkah, a w pempku miaua pirsing kolczazdy i
            mnje z tego pocharatało do krfi. A na kosmolasce były jeszcze dwie inne, a potem
            motoreg wybiu kouem szybem w Bodiszopje obok i polecjaly słoiki z pilingjem mi
            na oczy, no kosmokatastrofa ci muwje, Agóla, zaczoum wontpidź w sens kon
            sómerycznego trendziarstwa ale tylko pszes hfile nonie, kurcze jak fajnie.
            Aj lowjó
            • ja22ek Re: Pamjentnik Alfaromka? 15.12.04, 12:04
              No qrna jak fajńe Romedźkó, ja to bym śe norrrrmarńe i centrarnie ćieszył jag
              by takje kozmolazki na mie londowały, nawed stym pissingję co piszeż irz će
              zranił. Tóśka pohlipje i za pąni, Twoje rany śe za leczom do wesela, a coź
              órzył to tfoje. Niemjejednag rakieró żkoda sad

Po zdrawią
              • nonstop Re: Pamjentnik Alfaromka? 15.12.04, 12:17
                boszszsz romedżgó! cusz za trawa... tramwa... trómna-ótyczne pżerzycie pże
                rzyłeś pszes ten globólny koń Summerysm.
                I wogle to nje pofinni wcaleawcale użondzać wypszedarzy. Co to - karzda jebna i
                karzdej jeben - morze se kópidź śtóczne żensy i typsy (w komplecje) za tylko
                1000 ojo??? ne ne ne, tag durzej bydźnie powinło!

pi-es
                Mnię tesz jag i Piezygó rakieró szkoda...
                pewnie obrassek na bakó siem zarysowaó...

piona romedżgó i piezygó!
                aend causski dla gerlsuf smile***
            • okrent9 Re: Pamjentnik Alfaromka? 15.12.04, 13:08
              Alfiq pisherz żetshy psherarzajontze na sfkroś!!!! ciesheu sie irz wyshueź s
              tej pshygody DlaGarfilda z tylgo mauym shfąkię.Rzadę garfil ńe jezd ward
              zarysową rakjeró na paznogdziah. {Bo pshedzierz ty jago kozmo boj hodziż na
              manikóre? } Ńe matf sie zabardzo, ńehci pshyklejou zdrowodnego tipsa i nitz ńe
              bendzie widadź. smile A i pisadź na forómńe znuf bendzież muk. smile

sfojom drogom to ja22k ma hyba ratzjeu irz potshócie na wuaznej skuże piersingó
              s pempka to mósi bydź coź co sie trafja tylgo ras we rzyció a potę tylgo
              fspomina...
        • okrent9 Re: Pamjentnik Alfaromka? 15.12.04, 12:58
          wróćueź, Alfiq!!! big_grin))))))

to tag tylgo na pshywitańe, a teras ideu czytadź o tym co zrobiueź DlaGarfilda.
          • alfa_romeczek Ko hani! 15.12.04, 13:28
            Czeżdź Okrencigó i wy bracja Kozmoboje.
            No tag po ko leji:
            Ras: Wam powjem rze tak: Centr chandlowy, pod uoga, motorek na dole, ja
            namotorkó, rururur wrrr brrr, kurcze jak fajnie, na mnie laska z pirsinkiem, na
            niej dwje, na nich cauy sklep - to erotydżne jezd mało, jeżdze iak suyszem jak
            mi siem uamie w port Felu na puł kredid karda Wisa djamętoffa. Tag jagoź pod SM
            to idzje a ja jezde Roman_tyczny bardziej jag imje pokazóje, no nie?
            Tfa: Tósia ma na pirsinga pszecie, z dja mętami i to od Kartjera i z GRPS, tego
            od ze garkuff ale rzeby do krfi, to psze sada, nonie, i to jeżde dronc renkav
            kórdgi trekkingowej Pata Gonia, no nie muffcie rze jezde mjeszczański, co?
            Tfa i puł: Tósi nie muffcie ale jak zoabczyuem rze te laski majom trampki z
            Dajhmana z wy pszedaży , co ih nalerzy za bronić,sie tu zgadzam, to jusz nie
            bylo zegzownie f cale a nic.
            Czy: na motoreg nie ma tipsuff, ale to jest, Shippie, veri gut ajdija i my na
            tym za robimy, bo to jezd kul. Takje tipzy z trópiom dżasżgom na bak, wrrr,
            rururu, brrrr, z Chamburka do Ko Penchagi w dwje godziny, kuuuuuul.....
            Sztery: lawju was zno wu po czytadź
    • ja22ek Re: Pamjentnik Alfaromka? 16.12.04, 09:05
      Tag teras myśle, isz tę pamjentkig alfa-Romeo to jezd politytrzna po-wakacja
      specsłószp specjalnyh. Pewńe Alfiqś za dórzo widźau albo syszau, i teras ną w
      mawjajoł rze to jezd gto iny. Potę bendoł go gonidź a ą beńdźe óćekadź, i śe
      bendoł szczelać i beemkami wyścigadź, qrcze jak fajńe. I ńe powię wą jagto śe
      fszysko skończy, ale napewno dobże, i bendoł spułrzyli dógo i żtrzełśliwje.

Lawióol
      • alfa_romeczek Re: Pamjentnik Alfaromka? 16.12.04, 09:12
        ja22ek napisał:

> Tag teras myśle, isz tę pamjentkig alfa-Romeo to jezd politytrzna po-wakacja
        > specsłószp specjalnyh. Pewńe Alfiqś za dórzo widźau albo syszau, i teras ną w
        > mawjajoł rze to jezd gto iny. Potę bendoł go gonidź a ą beńdźe óćekadź, i śe
        > bendoł szczelać i beemkami wyścigadź, qrcze jak fajńe. I ńe powię wą jagto śe
        > fszysko skończy, ale napewno dobże, i bendoł spułrzyli dógo i żtrzełśliwje.
        >
        > Lawióol

Aha... Pif paf from rasza uit laf.
        Nasywam siem Romeczek. Alfa Romeczek. Marcini tesz lubiem i faine samohodziki,
        wrrr, fiuuu, trtrtrt, pufff, jakby jerzdze latac umiau jak ófo.
        A z posuem Bondom mnje nie myldzie, nonie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka