okrent9 17.12.04, 23:12 na rzyfca sie spodkałyźmy jednag?! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
okrent9 Re: agó!!! tyź to?! 17.12.04, 23:26 no byua i ódziegła .... ((( a ja na czada specjalńe poszuą i siedzeu i sie czymą na nogah kakałem spjepżę i ębirę... ale to mńe dógo ńeoczyma z dala ot objeńdź no wjecie kogo.... a agó ty fpaduaź-zamjeshałaź-óciegłaź i hepi.Oj ńeuadńe tag kozmokoleżąkę albo i nawed kozmopshyjaciułke zostawjadź na los pastfy! Odpowiedz Link
aga_piet Re: agó!!! tyź to?! 18.12.04, 00:30 Okrentku kohany! To nieja!!! Jannie byłą na czadzie! Teras zajże ale pszettem niebyłą, morze któś sie potszywał??!! Jaki zbok alboco, uwarzaj... Odpowiedz Link
okrent9 Re: agó!!! tyź to?! 18.12.04, 14:04 ńeńe, jańe muwieu irz ty byuaź na czadzie tylgo na forómńe.No ale jag jezdeź na forómńe i widziż irz ja pisheu spedzjalnego posta do cię to moguaźby pshyjźdź na czada... pi-es - nawed ńe kce muwidź tzo sieu tą na dwożó zryva.......brrr... ale ty sieu pefńe domyźlash. :\\\\ Odpowiedz Link
okrent9 Re: agó!!! tyź to?! 18.12.04, 20:39 no i dali ńema Agi... siedziauą na czadzie dzisiej hyba ze 2 godziny i nitz! nik sie ńepokazau!tylko OPCY... Odpowiedz Link
okrent9 Re: agó!!! tyź to?! 19.12.04, 21:33 agó? no znofush ńepshyżłaź na czada! ? a ja jeżdże ńe źpieu.. ale mi dórzo ńebrakóje... Odpowiedz Link
aga_piet Re: agó!!! tyź to?! 19.12.04, 21:39 Jurz Ty dobże wjesz dlaczegom nie pszyszła na czata, oj wjesz )) Ty wjesz rze jak pszyjde to niewyjde... Odpowiedz Link
aga_piet Re: agó!!! tyź to?! 19.12.04, 22:09 Ico mondrlalińska? Niema Cie, ico? Z nowu sie stym Orfełuszem ściskarz? Odpowiedz Link
okrent9 Re: agó!!! tyź to?! 21.12.04, 16:05 a bo ja to sie lóbje ździskadź.Ńe pshe cze.Ale pshet fczorej to hyba a kóra tńe mńe ńebyuo spowoduf alter- na- to- ryj- nyh. óf. Odpowiedz Link
ja22ek Re: agó!!! tyź to?! 21.12.04, 17:21 Okręndko lóbje jagtag z pecjalńe wolno piszeż irzbym muk to powoli psze trzytać. Ledrz mimo mojego wy grztauceńa i od trzytania to ja će ńerozómjeł. Ów! ale itag caójeł i źcizka mocno, gdyszto lóbiż J. Odpowiedz Link