joannka2 21.04.05, 00:14 Dziź mię znowó pomylili s Edytom Gurniak... Tshy mamsję cjeszydź tshy zaczońć zbjeradź na opieracje plastycznom...? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joannka2 Re: Mylom mię... :(( 21.04.05, 00:19 No bo niby fajnie bydź gwiazdom, nie? Ale jag mięproszom o ałtograt to ja nie wię co robitź. Co to jezd ten ałtograt??? Pszeciesz mam pienkne ałto, rzaden tam grat! Odpowiedz Link
joannka2 Re: Mylom mię... :(( 21.04.05, 00:23 A dziź mię gonili pszes caue Trujmjasto, jag jehauam na lancz s Gdyni do Gdanzka. A potem napadli jak pszes pomyuke staneuam na tsherwonym swietle.I pókali do śrotka. Nawet jag wysiaduam, to dalej myśleli, rze jezdem pani Edyta... Ale tobyli tacy pienkni Wlosi w garnitjórah... I snuw ten ałtograt hcieli... Odpowiedz Link
joannka2 Re: Mylom mię... :(( 21.04.05, 00:28 To morze ten ałtograt, to jednag moje ałto? Kórde, to mósze zmjenidź samohót! Ale na jaki, kórna, na jaki???!!! CHELP! Odpowiedz Link
joannka2 Re: Mylom mię... :(( 21.04.05, 00:25 A jak bym se zrobiła tom operacje, to co powinną zmienjić? Pomószcie, plizzzz... Odpowiedz Link
joannka2 Re: Mylom mię... :(( 21.04.05, 00:32 A morze po prosidź Edykte, rzeby sie pszefarbowaua!!!! Odpowiedz Link
joannka2 Re: Mylom mię... :(( 21.04.05, 00:26 A morze pani Edyta jezd si, dżezi, kul, edżi i trędi??? Odpowiedz Link
bei yyyyyyyyyy 21.04.05, 00:34 gonili Cie paparacji? kohaniódka- Ty ówarzaj......pamjentasz, jag zkończyła Lejdi Di- Dajana? Jom tesz paparacji gonili.....a ja idem jósz spac......papa- miłej nocy Ci rzycze.....korolowyh snuf Odpowiedz Link
bei Jołanko 21.04.05, 00:38 nie martf siem tom Edytom- ona jósz tag nie wystepóje czenzto- i niedłógo to bendom jom zaczepjać i pytać proszem o ałtograt pani Joannnnnko2 Odpowiedz Link
nonstop Re: Mylom mię... :(( 21.04.05, 21:43 jolanko jolanko, chiba nie jeztez si terass terass czeba bydz Papiezem, by siem po autografy gawiecc zguaszaua Odpowiedz Link