rybka.11 02.01.14, 12:33 Od dzisiaj Proszę nie drażnić, bo pogryzę )) I tak jestem z siebie dumna - od wczoraj od 20.00 nie zapaliłam Trzymać kciuki proszę Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zegor Re: Nie palę :P 02.01.14, 14:27 Ja też mocno trzymam i nie popuszczam !!!!!!!!!!!!!!!!!! )))))) Odpowiedz Link
anus-hka Re: Nie palę :P 02.01.14, 17:16 zegor napisał: > Ja też mocno trzymam i nie popuszczam !!!!!!!!!!!!!!!!!! > )))))) Bardzo dyskretnie z twojej strony Odpowiedz Link
maly.jasio Trzymamy kciuki, Rybko.... 02.01.14, 14:31 w zyciu mielismy w loziu tylko jedna Palaczke... ogolnie o.k. ale zapachowo - to masakra to byla Odpowiedz Link
zegor Re: 16.29 02.01.14, 16:36 Trzymam ! Zastanawiam się,bo zaraz jadę,jak to będzie za kierownicą wyglądało ) Odpowiedz Link
leziox Re: 16.29 02.01.14, 17:01 Za kierownica mozna trzymac na szczescie kierownice. Same kciuki nie pomagaja niestety. Odpowiedz Link
zegor Re: 16.29 02.01.14, 20:30 Zaciśnięte kciuki trochę przeszkadzają w trzymaniu kierownicy, cóż,może się nie znam,jeźdzę dopiero 40 lat..... Odpowiedz Link
rybka.11 Nadal nie palę ;) 05.01.14, 11:57 Czy skutkiem ubocznym rzucania palenia może być...budzenie się w nocy? Od kilku dniu mam z tym problem - budzę się w nocy po kilka razy... Wcześniej nic takiego mi sie nie zdarzało... Odpowiedz Link
rybka.11 Re: Nadal nie palę ;) 05.01.14, 11:57 I mam potworną satysfakcję - normalnie pękam z dumy , że daję radę ) Odpowiedz Link
rybka.11 Re: Nadal nie palę ;) 05.01.14, 12:12 Wytrwam, jesli będę chciala Bo ja jestem uparta - jak powiem nie - to nie. Poza tym - pora się odtruć... Odpowiedz Link
zegor Re: Nadal nie palę ;) 05.01.14, 18:44 Jasne..jak nie,to nie.... Wytrwaj,to na psychikę też działa Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Nadal nie palę ;) 08.01.14, 15:58 rybka.11 napisała: > Czy skutkiem ubocznym rzucania palenia może być...budzenie się w nocy? > Od kilku dniu mam z tym problem - budzę się w nocy po kilka razy... Wcześniej n > ic takiego mi sie nie zdarzało... >Oczywiście ,ze tak. Też tak miałam,organizm domaga się tej trucizny. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Nie palę :P 05.01.14, 12:12 Ja też prawie sobie obiecałam ,że nie będę się katować nikotynką. Odpowiedz Link
rybka.11 Tropcia :) 05.01.14, 12:15 To chyba kwestia takiego ...chcenia niepalenia... Ja po prostu chciałam juz nie palić. Wczesniej, jak ktos mi mówił: rzuć to świństwo - mówiłam: nie, bo ja chce palic I tak sobie pomyślałam1 stycznia rankiem, że 2 stycznia to ja juz nie zapalę... Robię to małymi krokami - każdego dnia mówię - dzisiaj nie palę... I tak dzień po dniu... Odpowiedz Link
rybka.11 Re: Tropcia :) 05.01.14, 12:20 Oj tam Prawie . Przyjdzie i czas na Ciebie Ja tez nie mówię, że kiedyś nie wrócę do tego nałogu - wystarczy jakaś "iskra" i... gotowe Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Tropcia :) 05.01.14, 12:21 Już prawie zapłonęła.Dostałam pod choinkę epapieroska ...a to już mały krok do przodu. Zawsze plwam na erzace , ale w tym wypadku to wyjątek Odpowiedz Link
zegor Re: Tropcia :) 05.01.14, 18:51 Spróbuj,zależy,czego potrzebujesz.... Jeśli jest to "trzymanie papierosa".....e- jest trochę za gruby Jeśli dym i zaciąganie -100% zadowolenia dobierz sobie olejek,jaki Ci będzie pasował i....silna wola Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Tropcia :) 08.01.14, 16:02 Ja wracałam do nałogu kilka razy, teraz jestem na e-papierosku i się trzymam. Córcia mnie zmobilizowała,sama na e-papierosie już prawie rok. Odczuwa się zmiany ,odtruwamy się. Odpowiedz Link
m.maska Re: Nie palę :P 08.01.14, 16:12 Rzucilam podobnie do Ciebie... niedzielny obiad, ostatni papieros w paczce i kiedy go odpalilam powiedzialam sobie: i to byl ostatni... 6 lat mialam spokoj i przez glupote wrocilam...eeeeeeh... ale nie cierpialam podczas rzucania, a teraz brakuje mi wlasnie tego: nie chce juz palic, wtedy to mialam... moze za chwile. Trzymam kciuki - kazdy dzien oddala Cie od tego. To sa wylacznie nawyki. Ide zapalic Odpowiedz Link
leziox Re: Nie palę :P 08.01.14, 16:31 Mam palenie z bani jakie 30 lat i wiem na bank,ze nie wróce do tego smierdzacego,drogiego swinstwa z powrotem. Odpowiedz Link
rybka.11 Re: Nie palę :P 08.01.14, 20:06 Ja niestety, nie potrafię byc tak pewna jak Lezio, że nie wrócę do papierosów... Tak na wszelki wypadek zawsze mam teraz ze sobą paczkę papierosów i zapalniczkę ) Odpowiedz Link
m.maska Re: Nie palę :P 08.01.14, 20:32 rybka.11 napisała: > Ja niestety, nie potrafię byc tak pewna jak Lezio, że nie wrócę do papierosów.. > . > > Tak na wszelki wypadek zawsze mam teraz ze sobą paczkę papierosów i zapalniczkę > ) Tez tak mialam, jak rzucilam, bo gdybym nie miala, kupilabym przy najblizszej okazji i natychmiast zapalila Odpowiedz Link
rybka.11 Re: Nie palę :P 08.01.14, 20:05 Już kiedyś w swoim życiu rzucałam palenie i... było mi wiele trudniej. Teraz jakoś mile zaskakuje mnie to pozbywanie się nałogu - nie odczuwam takiej mocnej chęci zapalenia papierosa - pomimo tego, że przebywam wśród ludzi, którzy palą - wczesniej paliłam razem z nimi - teraz jakoś nie wyrywam się, by biec na przerwie kawowej puścić dymka ... Odpowiedz Link
m.maska Re: Nie palę :P 08.01.14, 20:33 Jestes na dobrej drodze Kiedy ja rzucilam, w domu palilo dwoch facetow i wcale mnie nie korcilo - no co ja moge, jakos w tej chwili nie odczuwam koniecznosci ponownego rzucenia Odpowiedz Link
zegor Re: Nie palę :P 08.01.14, 22:24 W czerwcu mninie 33 lata,jak nie palę papierosów. Rzucić musiałem,a jak już mogłem palić,to zauważyłem ,że jest mi z "niepaleniem" lepiej. Czasem kupuję paczkę "lepszych" papierosów,wypalam,dochodzę do wniosku,że mi nie smakują i jest ok.E-papierosa mam od 2008 roku,trochę się pobawiłem,od dwóch lat leży w szufladzie. Ponieważ za kawalerskich czasów nauczyłem przyszłą żonę palić,teraz próbuję ją oduczyć.Też miała e-papierosa,teraz kupiłem miesiąc temu Milda.Zobaczymy ... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Nie palę :P 10.01.14, 22:51 Na studiach pociągnęłam dwa razy. Oprócz obłoku dymu i godzinnego kaszlu nic ciekawego nie nastąpiło. Pomyślałam sobie po co mam wydawać pieniądze, aby nadal produkować takie zjawiska. Odpowiedz Link
rybka.11 Re: Nie palę :P 11.01.14, 17:47 A ja na studiach zaczęłam palić I to w któregoś tam "sylwestra" - wszyscy mieli postanowienia, ze od nowego roku nie pala - a ja "sierota", żeby było na odwrót - palić postanowiłam . Nie wiem, co mnie wtedy opętało, bo ja do tamtego dnia byłam największym w świecie wrogiem papierosów i palaczy... No cóż - nie da się ukryć mojej głupoty ) Odpowiedz Link
rybka.11 Re: Nie palę :P 11.01.14, 18:33 Ale przecież to głupota jest, więc jak inaczej to nazwać? Odpowiedz Link
zegor Re: Nie palę :P 11.01.14, 19:09 Faceta mogę opierdolić, a kobieta jest dla mnie zawsze świętościa Stary-głupi,ale tak mam, żadne kataklizmy mnie już pewnie do śmierci nie zmienią Odpowiedz Link
rybka.11 Re: Nie palę :P 11.01.14, 19:38 To nawet ładnie... Chciałabym spotykac facetów z tylko takim podejściem... Odpowiedz Link
zegor Re: Nie palę :P 11.01.14, 19:43 W moim przypadku za późno,moje dziecko )))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
rybka.11 Re: Nie palę :P 11.01.14, 21:07 zegor napisał: > W moim przypadku za późno,moje dziecko )))))))))))))))))))))))))) ___________________________ W moim przypadku określenie mnie jako "dziecko" to ..."nadużycie") lekkie. Odpowiedz Link
zegor Re: Nie palę :P 11.01.14, 21:29 Rybciu ))) Nie komentuję........ czasem też trafiam w dołek i ciężar mnie przygniata Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Nie palę :P 11.01.14, 19:37 rybka.11 napisała: > Ale przecież to głupota jest, więc jak inaczej to nazwać? Kompletny brak zmysłu oszczędności Odpowiedz Link
rybka.11 Re: Nie palę :P 11.01.14, 19:39 al-szamanka napisała: > rybka.11 napisała: > > > Ale przecież to głupota jest, więc jak inaczej to nazwać? > > Kompletny brak zmysłu oszczędności ____________________________________ Ależ to pięknie nazwałaś ) Odpowiedz Link
zegor Re: Nie palę :P 11.01.14, 19:46 AL ma rację,w skali miesiąca to jest ciut kasy.... No,dla mnie,bo Wy młodzi macie wielokrotności tego co ja ! Odpowiedz Link
rybka.11 Re: Nie palę :P 11.01.14, 21:08 zegor napisał: > No,dla mnie,bo Wy młodzi macie wielokrotności tego co ja ! _________________________- Wiesz, no... spierałabym sie )) Odpowiedz Link