umfana 11.05.05, 21:18 Jag łatnie źpiefajom ptarzki: www.lasmiejski.one.pl/ptaki.php Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwonaa1 Re: śpief ptarzkuw 11.05.05, 21:54 Nąm to śę iztny śpjef ptarzkóf rosgryfa na forómnje. Pan Chendryk s natką śę spjikneli. Cza ófaszdź szeby natki do sekty jakiejś ńe wcjongneli, jeżcze nas nawracadź sacznom i pisadź ponje luckó karzom. Iwąka sczeże smartfjona Odpowiedz Link
henryk.log Re: śpief ptarzkuw 12.05.05, 00:26 Panji "iwonoo-uan"-qrtrze rzebm ya fjeciau coszm utrzyńu topym ófego ńetrzyńu yam Panji miua ńe naszetu na fash forómń jako then spuj yakofyś yeno załrótrzon sfojstem fćenkęm waszńego pszemueuko tofaszsdfa. Odpowiedz Link
henryk.log Re: śpief ptarzkuw 12.05.05, 00:39 ino jagjósz natr1/2róki ćeńji ciem(menjie?)ńehtre ńekcą;-(( - to cusz, pszyńće siejń sfe poopełn sabracź wthoki i do ihnih se vratićź ;-( Odpowiedz Link
henryk.log Re: śpief ptarzkuw 12.05.05, 18:24 eee!! - yakpy too szetz, ósz ńitz, ósz ńitz .... Odpowiedz Link
cyber_moose Re: śpief ptarzkuw 11.05.05, 22:52 E tam. Mam te swołocz pod dachem i mnie budzi co rano! Odpowiedz Link
bei Re: śpief ptarzkuw 12.05.05, 11:38 te ptażki som códne...........asz podryfajom do frófania po domó......ja...kóra w zlotej kladce to mówie.... Odpowiedz Link
bei Re: śpief ptarzkuw 12.05.05, 14:01 ♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪ Odpowiedz Link