jeff 17.06.05, 11:55 No wuaźnje!!! Bo moji snaiomj hcom tam jehać w te fakatsje a ja hcem to Hiżpanii alpo Fłoh. Jag mam im pszemufidź to rosumó rze tam nje ma po tso jehać?? Bo to rze pofiem sze to nje edżi trzy dżezzi to nie zaciała. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja22ek Re: Trzy Bautyg jezd dżezzi? 17.06.05, 12:30 Bautyg jeż drzezi tylko dra mi-ośnikuf zportuf ekskremalnyh typó sórwajwal. Bo zimno wjeje i leje. i kómary gryzoł. i tródno trafidź na kawaek wolego pjazkó. i dla tego jes tą tag drogo! Odpowiedz Link
joannka2 Re: Trzy Bautyg jezd dżezzi? 17.06.05, 18:01 Bautyg jez dżezi bo ja tó jestę!!! A wwakacje tó pszyjerzdrza mnustfo kul lódzi z warszawki. Wienc tó jezd mocno dżezi. Z wuaszcza w Sopocje. O! Odpowiedz Link
wave32 Re: Trzy Bautyg jezd dżezzi? 17.06.05, 19:27 Bautyg? Piuę kiedyź, ale mauo pamiętą. Odpowiedz Link
nonstop Re: Trzy Bautyg jezd dżezzi? 18.06.05, 11:49 )))))))))) latego wóaźnie łejw niepa mnientasz! Odpowiedz Link
eirenne Re: Trzy Bautyg jezd dżezzi? 17.06.05, 22:15 ja nje lóbje sportuf eskle.. estre.. marnyh, bo szpilki morzna połamadź aco gorsza czóby, nie polecam! Odpowiedz Link
aga_piet Re: Trzy Bautyg jezd dżezzi? 17.06.05, 23:44 Z brakulaku morze być i bałtyk ale nieza dugo, rzeby nie wyglondało rze niemasz kasy i dla tego niewyjerzdżasz na Froryde albo Majorke. Odpowiedz Link
conena Re: Trzy Bautyg jezd dżezzi? 18.06.05, 12:04 z bałdygu naj bardziey dżezzi jezd mjelno, bo tam jezd najwiencej dicho fayoskih i tam właśnie naj wiencej sóper fayowey wjary z poznanni jeżdzi, trzyli wszyscy fayni moji ziomy z siły i z solary kómpele i ogulnie to posen tylko do mjelna jeżdzi. ps. serio. ostrzegam - od lat Mileno to poznańska dresiarnia Odpowiedz Link
nonstop Re: Trzy Bautyg jezd dżezzi? 18.06.05, 12:20 w ostatnich latach byłem raz i wystarczy Odpowiedz Link
wave32 Re: Trzy Bautyg jezd dżezzi? 18.06.05, 12:53 conena napisała: > ps. serio. ostrzegam - od lat Mileno to poznańska dresiarnia A Ueba - warshafska dreźarnia ((( Odpowiedz Link
bei Re: Trzy Bautyg jezd dżezzi? 20.06.05, 16:55 na fuciłam........Reval, Niehoże, Pogożelica, Pobjerowo....byliźmy w SPA w Sandże........tam som na tym wyb żerzu- stolice mojej milości Odpowiedz Link
wave32 Re: Trzy Bautyg jezd dżezzi? 20.06.05, 19:39 Jashczęmbiag terz piuę, ale to kororofy tróneg, zópeuńe ńe si, fienc pshyznajem siem do tego s pefnom ńe smiauośćom. Odpowiedz Link