bei 04.09.09, 08:38 -( w krysysie teraz morzna lanzowac sie- ile kto tysioncuf ełro stracił)- ale czeba wracadx do rzycia (śfjatofego owkoRs) Stódenci jerzcze wakacjójom, ale lódzie jórz wykżtałceni fracają s fakacji Co ó Waz kohani? Jag leci? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja22ek Re: krysys kryzysem 04.09.09, 13:36 Psześladójom mie takie bjałe fórkonetki z napisę LANS, apszed nim - AMBU. I wyjom. Rze bjałe - to jasne jag bjałe kozatrzki ale coto jes to AMBU? I czemó wyjom? Wje ktoź? Odpowiedz Link
bei Re: krysys kryzysem 04.09.09, 14:14 to jezd resuscytator- poszókałam w encykopedzie, albo amba czyli finito?- morze ktoź kce Cię napatnąć- mafja? Ja22q, koniecznie bodygarta mósisz miec! Odpowiedz Link
doral2 Re: krysys kryzysem 04.09.09, 20:32 to snaczy rze co? nje morzna wydafadź pjenjendzy? tszeba je ótracić?? nic nje rozómję morze mi to ktoź wytómaczydź?? Odpowiedz Link
bei Re: krysys kryzysem 04.09.09, 23:38 Wydać terz morzesz, ale prestidż jórz inny. Niemato jag ponarzkadź f salonie tipzuf, rze straciłaź te pare miljonuf ełro na giełdzie, na kondraktah, obligacje dały w łep, i fóndósze Tfojej sórzby ...OZDATNI DZFONEK, by narzekadx, bo oztatnio rosły, ale zaarz jesieniom znofó spadnom, wjenc ot nowa narzekamy A na poprawjenie chómoró do Paryrzewa na zakópy-co?? Odpowiedz Link
inrzynjer.mamun Re: krysys kryzysem 15.09.09, 22:19 ja napszykłat nie kópóje rzaróffkóf 100 wat ot dawna mam miekne śfiece wef kan De labrach Odpowiedz Link
madziaost Re: krysys kryzysem 17.09.09, 22:50 Ja nic nie strasiłam - wieźniara jezdem... I LANSEM nie jeściłam - wieźniara Qfadrat, twu! Odpowiedz Link