01.12.13, 17:16
zastał Was grudzieńwink
Obserwuj wątek
    • zegor Re: Gdzie 01.12.13, 17:42
      W "Aglomeracji Śląskiej",na fotelu przed laptopem,rozmawiałem z fajną dziewczyną wink)
      • rybka.11 Re: Gdzie 01.12.13, 17:43
        ahawink
        No całkiem miły początek tongue_out smile)
        • zegor Re: Gdzie 01.12.13, 17:45
          Grudnia ????????
          Niewątpliwie wink)))))
          • rybka.11 Re: Gdzie 01.12.13, 17:47
            No tak - grudniawink
            Gdyby był początek stycznia, to byłby ciekawy początek stycznia, a gdyby był...lipiec, to byłby ciekawy początek lipcawink
            • zegor Re: Gdzie 01.12.13, 17:50
              Gdyby był początek stycznia.........to i ciekawy Początek Roku wink)))))))))
              • rybka.11 Re: Gdzie 01.12.13, 17:52
                ...a tak to może być ciekawy koniec roku wink
                • zegor Re: Gdzie 01.12.13, 17:55
                  Ale....żeby się z końcem roku....nie skończyło wink)
                  • rybka.11 Re: Gdzie 01.12.13, 17:59
                    Z końcem roku to należy kończyć złe rzeczy, dobre należy kontynuować, nie przeszkadzać w ich "rozwoju"wink)
                    • zegor Re: Gdzie 01.12.13, 18:00
                      Wezmę sobie to "do serca" wink
                      • rybka.11 Re: Gdzie 01.12.13, 18:03
                        Ja myślałam, że to ogólnie od dawna znana "prawda życiowa"...wink

Ja się staram niby wg niej postępować, ale jest tak, że przychodzi koniec roku, a mimo wszystko to całe "zło" nie chce się odczepić wink))
                        • zegor Re: Gdzie 01.12.13, 18:08
                          Jak to miło,że odpowiedziałaś za mnie wink))
                          Zło,jak taki nie przymierzając ....niedobry_duszek ....nie lubi się odczepiać wink)
                          • rybka.11 Re: Gdzie 01.12.13, 18:10
                            Czasem się zdarza, że zupełnie przypadkiem wyjmujemy komus z ust słowa...
                            wink
                            • zegor Re: Gdzie 01.12.13, 18:13
                              Mówią,że to pokrewieństwo duchowe wink))))
                              • rybka.11 Re: Gdzie 01.12.13, 18:23
                                Co do niektórych osób często mi się to zdarzawink. Nie wiem, czy pokrewieństwo duchowe, czy po prostu głęboka zbiezność osobowości i charakterów wink
                                • zegor Re: Gdzie 01.12.13, 18:29
                                  Może dlatego.......że ja "Ryby".........wink
                                  • rybka.11 Re: Gdzie 01.12.13, 18:32
                                    A ja "panna"tongue_out
                                    • zegor Re: Gdzie 01.12.13, 18:41
                                      wink)))).......wink)))))))
                                      ostatnio często śię uśmiecham
                                      • rybka.11 Re: Gdzie 01.12.13, 18:47
                                        chciałoby się zapytać - dlaczego?wink tongue_out
                                        • zegor Re: Gdzie 01.12.13, 18:58
                                          Bo w życiu nie jest zbyt dużo.....miłych chwil wink)))
                                          • rybka.11 Re: Gdzie 01.12.13, 19:00
                                            Teraz Ci się takowe zdarzają?wink
                                            • zegor Re: Gdzie 01.12.13, 19:04
                                              A to już musisz zgłębić kobiecą intuicją wink)
                                              • rybka.11 Re: Gdzie 01.12.13, 19:07
                                                może nawet mi intuicji do tego akurat nie potrzeba wink ....
                                                Może to nie intuicja tylko... świadomość pewnych rzeczy i chwilami zdolnośc w miarę logicznego myślenia wink
                                                Czasami zdarza mi sie logicznie pomysleć wink))
                                                • zegor Re: Gdzie 01.12.13, 19:17
                                                  Innego scenariusza nie brałem pod uwagę wink))
                                                  Chociaż,
                                                  nieśmiało spytam
                                                  zdarza się .....nielogicznie ????????????
                                                  wink))))))))))
                                                  • rybka.11 Re: Gdzie 01.12.13, 19:22
                                                    Owszem, zdarza się tongue_out Czasem nawet zdarzy mi się zadziałać wbrew logice smile)
                                                    Na szczęscie o nie jest tak, że w zyciu wszystko musi byc logiczne i przewidywalnewink
                                                    Czasem warto zrobić cos nielogicznego wink
                                                  • zegor Re: Gdzie 01.12.13, 19:27
                                                    Ja bym powiedział,że czasem "bardzo warto" wink)))
                                                    A ile to potrafi sprawić radości
                                                    i jak długo się wspomina wink
                                                  • rybka.11 Re: Gdzie 01.12.13, 19:32
                                                    Zdarza się jednak czasami, że... nielogiczne myslenie wymagac może umiejętności radzenia sobie z konsekwencjami takiego działania wink))
                                                    Ale i tak warto tongue_out
                                                  • zegor Re: Gdzie 01.12.13, 19:42
                                                    Pewnie,że WARTO !!!!!!!!!!!!!
                                                    Przecież życie nie może się składać z samych wyrzeczeń!
                                                    Nielogiczne przyjemności też muszą być wink)))))))
                                                  • rybka.11 Re: Gdzie 01.12.13, 19:50
                                                    ...zwłaszcza, że chwilami moje zycie jest mało logiczne tongue_out

a to prawda - niestety - większa część życia to nieustanne wyrzeczenia, konwenanse i tym podobne twory, kóre z każdej strony ograniczają...
                                                  • zegor Re: Gdzie 01.12.13, 19:58
                                                    Czasem TRZEBA zaszaleć '-)))))))
    • mala200333 Re: Gdzie 01.12.13, 19:53
      W łóżku..
      • rybka.11 Re: Gdzie 01.12.13, 19:54
        O widzisz - to podobnie jak mnie wink
        • zegor Re: Gdzie 01.12.13, 20:00
          Rybko,ale Ty z laptopem,a mała z laptopem i chorobą .....
          życzmy jej zdrowia wink
          i uśmiechu
          • rybka.11 Re: Gdzie 01.12.13, 20:02
            No tak, ja z laptopem, w sieci wink w sieci...słów wink
            • zegor Re: Gdzie 01.12.13, 20:08
              Bożeszzzzzz,czyżbym coś ..."zarzucił"....???????????
              wink)
              • rybka.11 Re: Gdzie 01.12.13, 20:13
                Nic nie powiem wink
                wink)

Ale w pierwszej chwili to "zarzucił" skojarzyło mi się z ...zarzutem big_grin I zupełnie inaczej zrozumiałam, na szczęście w porę odkryłam prawdziwą intencję postu wink))
                • zegor Re: Gdzie 01.12.13, 20:27
                  Ja...nie wiem,czy Rybki
                  mają coś wspólnego z ptakami
                  ale cały jestem w skowronkach wink)))
                  • rybka.11 Re: Gdzie 01.12.13, 20:32
                    Ja nie wiem, co wspólnego mogą mieć ryby z ptakami - nie mam pojęcia tongue_out
                    Ale tak bywa, że czasem najprostsze skojarzenia jakoś tak trudno...rozszyfrować wink

Poza tym środek grudnia to okres, kiedy o skowronka to raczej trudno wink
                    • zegor Re: Gdzie 01.12.13, 20:35
                      Środek grudnia ???????????
                      To ja Ci tyle czasu zająłem ??????????????
                      wink))
                      • rybka.11 Re: Gdzie 01.12.13, 20:43
                        ja napisałam "środek grudnia"?wink)
                        Wybiegłam w przyszłość wink
                        Nieco wink
                        • zegor Re: Gdzie 01.12.13, 20:47
                          "Młodości ! Ty nad poziomy wylatuj!"
                          Jakoś tak mi się wzięło wink))))
                          • rybka.11 Re: Gdzie 01.12.13, 20:53
                            Wydaje mi sie, że tez to jeszcze pamiętam - kazali mi sie tego w całości nauczyć tongue_out

I mnie inny cytat utkwił bardziej; "Tam sięgaj, gdzie wzrok nie sięga " ...smile
                            • zegor Re: Gdzie 01.12.13, 20:56
                              TY chcesz żebym zeza dostał ?????????????????????
                              A ja jestem podatny na takie sugestie ......wink)))))))
                              • rybka.11 Re: Gdzie 01.12.13, 20:59
                                smile)

Co prawda nie wiem, co chcesz zrobić, ale wzrok należy oszczędzać i szanować, więc nie powinieneś robic niczego, co mogłoby mu zaszkodzić wink))
                                • zegor Re: Gdzie 01.12.13, 21:01
                                  Nawet,jeśli było by to przyjemne ?????????????
                                  • rybka.11 Re: Gdzie 01.12.13, 21:07
                                    Przyjemne dla kogo?wink
                                    Ciebie?
                                    Twojego wzroku?wink)
                                    • zegor Re: Gdzie 01.12.13, 21:11
                                      Dla,że tak powiem,wszystkich zmysłów wink)
                                      • rybka.11 Re: Gdzie 01.12.13, 21:14
                                        Jeśli to negatywnie nie nadwyręża zmysłów, to...jest to nawet jak najbardziej wskazane wink
                                        • zegor Re: Gdzie 01.12.13, 21:17
                                          Nie nadwyręza i jest jak najbardziej wskazane wink)
                                          • rybka.11 Re: Gdzie 01.12.13, 21:22
                                            To w takim razie nie widzę przeciwwskazań wink)

Zabrzmiało jak na wizycie u lekarza smile)
                                            • zegor Re: Gdzie 01.12.13, 21:26
                                              Ja się dostosuję Pani Doktor wink)
                                              • rybka.11 Re: Gdzie 01.12.13, 21:30
                                                Bylebym tylko swoimi poradami nie zaszkodzila wink ...
                                                Żaden ze mnie lekarz wink Ani nawet pielęgniarka big_grin
                                                • zegor Re: Gdzie 01.12.13, 21:35
                                                  Nie zaszkodzisz,ta wiedza nie jest mi tak bardzo obca wink)
                                                  • rybka.11 Re: Gdzie 01.12.13, 21:37
                                                    A w jakij dziedzinie medycyny najlepszy jesteś?wink
                                                  • zegor Re: Gdzie 01.12.13, 21:41
                                                    Ginekolog-chałupnik wink))))))żartuję,kiedyś Ci opowiem,bo i tego liznąłem w życiu
                                                  • rybka.11 Re: Gdzie 01.12.13, 21:47
                                                    większość facetów to o sobie może powiedzieć, że na ginekologii to sie zna, jak mało kto tongue_out wink))

Kiedyś w takim razie chętnie o tym posłucham wink
                                                    Tylko słowo "kiedyś" to takie nieokreślone w czasie bardzo wink
                                                  • zegor Re: Gdzie 01.12.13, 21:57
                                                    Bo pewnie nie na Forum wink))
                                                    Nie...nie jestem tą "większością",ja do życia podchodzę realnie wink))
                                                  • super.halusia Re: Gdzie 02.12.13, 05:03
                                                    I tak trzymaj Zegor

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka