edyta.g.25
06.12.11, 18:20
Witam.
Mam troszku skomplikowana sytuacje. TAk po krotce opisze: Mam roczna wize na pobyt w KAnadzie, ktora mi sie konczy w czerwcu 2012 roku. Przyjechalam tutaj do mojego obecnego meza. Wzielismy slub w pazzierniku tego roku. Jestesmy w trakcie kompletowania wszelkich dokumentow...ale zaczelo sie troszku komlikowac. Okazalo sie ze jestem w ciazy. Co prawda to poczatek i wiem ze roznie moze byc ale gdyby wszystko dobrze poszlo zostalabym mama. I w zwiazku z tym mam pytanie moze ktos mi podpowie- z tego co wiem kobieta w ciazy nie moze robic przeswietlenia pluc- ktore jest konieczne w celach sponsorskich i nie ma mpojecia co dalej. Drugie pytanie - to nie ma m tutaj ubezpieczenia tylko ubezpieczenie turystyczne. CZy istnieje jakas mozliwosc bym byla pod bezplatna opieka lekarska? Jestem, troszku przerazona, bo nie wiem gdzie sie udac od czego zaczac? Pierwsze co to chcialabym sie udac do ginekologa by potwierdzil czy ciaza jest czy nie, czy wszystko prawidlowo itd... Prosze podpowiedcie od czego zaczac.
Bede wdzieczna za podpowiedzi wszelkie.
Nadia Oliwia
"Kochać Cię było łatwo, zapomnieć niemożliwe"
"Jeśli miłość do Ciebie umrze we mnie, to jakbym sama umarła..."