tymbarski 23.02.05, 11:00 Tworzą na Onecie coś na kształt ITunes. Na razie 200 tys. piosenek do ściągnięcia. Czyżbyśmy doganiali powolutku świat? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grimsrund Re: OnetPlejer 23.02.05, 11:05 Tylko pod warunkiem, że nie będą to ulubione piosenki użytkowników Onetu :)) Odpowiedz Link
miecio4 Re: OnetPlejer 23.02.05, 11:05 Już stworzyli: sib1.od2.com/common/Framework.aspx?shid=0678002E Odpowiedz Link
pagaj_75 Konkurencja nie śpi 23.02.05, 12:10 Wirtualna Polska też coś takiego przygotowuje. Premiera lada dzień. Odpowiedz Link
pagaj_75 Re: Konkurencja nie śpi 24.02.05, 17:01 No to ludziska, ponoć mogę to publicznie rozgłaszać, więc proszę: beta.mp3.pl jak sam adres wskazuje, serwis w wersji beta, ale ponoć działa bezproblemowo, a ceny wyglądają bardzo przystępnie. Odpowiedz Link
nemrrod Re: OnetPlejer 23.02.05, 22:41 "Na twoim komputerze nie można wyświetlić strony Onet Plejer. Aby uzyskać dostęp do tej strony, musisz posiadać: * Komputer z zainstalowanym systemem operacyjnym Microsoft Windows; Windows 98, ME, 2000 lub XP * Przeglądarkę Internet Explorer w wersji 6.0 lub wyższej. Wersja 6.0 jest dostępna do pobrania za darmo ze strony Microsoft. Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się, jak zainstalować przeglądarkę na twoim komputerze. (Ograniczenia te wynikają z zastosowanej przez naszego partnera OD2 technologii zabezpieczającej pliki przed kradzieżą - DRM 'digital rights management' Microsoftu) * Windows Media Player (wersja 7.0 lub wyższa)." bla bla bla LOL. Automatycznie wykluczają użytkowników alternatywnych przeglądarek. I jeszcze każą płacić 4 zł za utwór... Dobre ;) Odpowiedz Link
grimsrund Re: OnetPlejer 23.02.05, 23:02 Ta cena to już przegięcie totalne. Powiedzcie Jankesom, że głupie Polaczki płacą 1.30 dolca za utwór, a nie jak oni 99 centów (chyba), to ze śmiechu umrą. "Bo tutaj jest tak, jak jest", jak śpiewał Wieszcz :) Odpowiedz Link
jam_niczek Re: OnetPlejer 24.02.05, 09:21 To ja jednak wolę iść do sklepu i kupić oryginalne cd. Ceny mają z kosmosu a i tak wątpie, czy coś co by mnie ewentualnie unteresowało, bym tam znalazła. Odpowiedz Link