dziewczyna_mickiewicza 01.07.05, 19:58 od czego zaczac? warto zaczynac? mignelo mi kilka ich winyli, jak robilam przesiew w poszukiwaniu mercury rev i jakos tak mi utkwilo w pamieci... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grimsrund Re: pop will eat itself? 01.07.05, 20:44 Jasne że warto - przecie to Clint Mansell :) Szczegółów nie podam, bo nie mam głowy do szczegółów, jednakowoż ogólne wrażenie zdecydowanie pozytywne :) Odpowiedz Link
dziewczyna_mickiewicza Re: pop will eat itself? 02.07.05, 12:53 ano to dobrze. a co to za gatunek jest(tak plus minus chociaz, bo po mansellu to nie wiadomo czego sie spodziewac;) ) Odpowiedz Link
grimsrund Re: pop will eat itself? 02.07.05, 20:29 Piszą, że dwie płyty są najlepsze: THIS IS THE DAY... i CURE FOR SANITY, ponoć takie bardziej taneczno-hiphopowe (nie słyszałem), a wszystko co potem niby gorsze. Ja mam jeno te "gorsze": THE LOOKS OR THE LIFESTYLES (bardziej samplowo- podskakująca) i DOS DEDOS MI AMIGOS, gdzie słychać bardzo dużo industrialu Nine Inch Nails zalatującego (wokalnie też zresztą), acz też fragmenty funkowo podskakujące są. Odpowiedz Link