Dodaj do ulubionych

ABORCJA ZE WZGLĘDÓW ZDROWOTNYCH

• aborcjafarmakologicznie Re: ABORCJA ZE WZGLĘDÓW ZDROWOTNYCH 13.02.25, 09:29
      Tabletki poronne
      Tabletki wczesnoporonne
      Farmakologiczne bezzabiegowe przywracanie miesiączki
      Skoro już trafili Państwo na stronę mojego ogłoszenia, to znaczy że pojawił się „problem”.
      Tel/sms 721-068-379
      W stałej ofercie posiadam tabletki poronne skuteczne i bezpieczne do 12 tyg.
      Leki pochodzą z polskiej apteki (zestaw 1 i 2), oraz z kliniki w Holandii (ru486 i zestaw 3).
      Całość kuracji trwa trochę ponad dobę i można to swobodnie wykonać samemu w domu. Szczegółowa instrukcja jest dołączona do każdego zestawu. Jestem także do Państwa dyspozycji telefonicznie przez całą dobę- służę radą i szczegółowymi informacjami w trakcie i po zastosowaniu.

TABLETKI PORONNE
      TABLETKI WCZESNOPORONNE
      ZESTAWY:
      ZESTAW NR 1 :
      12 TABLETEK ARTHROTEC + 1 TABLETKA MIFEPRISTONE -cena 250 zł
      ZESTAW NR 2:
      12 TABLETEK CYTOTEC +1 TABLETKA MIFEPRISTONE - cena 350zł
      ZESTAW NR 3 :
      12 TABLETEK LEKU MISOPROST + TABLETKA MIFEPRISTONE- jest to najskuteczniejszy zestaw dostępny w Europie, skuteczny nawet po 12 tygodniu !! Lepszego zestawu nie ma nigdzie. Leki sprowadzane z Holandii -
      cena 400 zł. ZESTAW IDENTYCZNY JAK WYSYŁANY Z WOMENONWEB

WSZYSTKIE ZESTAWY SĄ ORYGINALNIE PAKOWANE , MAJĄ DATĘ PRZYDATNOŚCI DO 2026 R.

ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ WYKONANIA KLASYCZNEGO ZABIEGU W GABINECIE- szczegóły do uzgodnienia.

Szybka dostawa! Wysyłka za pobraniem (płatne przy odbiorze), do paczkomatu (100% dyskrecja i bezpieczeństwo), kurierem (szybki czas dostawy).
      Telefon lub SMS : 721068379
      MOŻLIWY ODBIÓR OSOBISTY.

Zapraszam do kontaktu. Służę radą i pomocą nawet w najtrudniejszych przypadkach.

Telefon/SMS 721-068-379
      (gdybym nie odbierał to proszę o sms- jak jestem na oddziale, albo mam pacjentkę to nie mogę natychmiast odebrać, ale szybko oddzwonię lub odpiszę).

NIE KUPUJCIE SAMEGO ARTHROTECU - NIE JEST SKUTECZNY BEZ TABLETKI RU486
      To samo tyczy sie ArthrotecForte - oznaczenie Forte nie oznacza że lek działa lepiej. To oznaczenie większej dawki diclofenacu, który jest niepotrzebny w tej kuracji i powoduje ogromne dolegliwości uboczne.

Arthrotec, Cytotec, Misoprostol, Mifepristone, poronne, wczesnoporonne, tabletki, aborcja, farmakologiczna, ginekolog, dyskretnie, tabletka poronna sprzedam,e-recepta, tabletki na poronienie, tabletki wywołujące poronienie, aborcja tabletkami, womenonweb, women on web tabletki aborcyjne
      • pykabarbara Re: ABORCJA ZE WZGLĘDÓW ZDROWOTNYCH 23.03.26, 21:48
        Dzień dobry
        Oddam za darmo tabletki poronne
        Pozostałości po mojej kuracji

pykabarbara58@gmail.com
    • aborcjafarmakologicznie Re: ABORCJA ZE WZGLĘDÓW ZDROWOTNYCH 15.02.25, 14:20
      Tabletki poronne
      Tabletki wczesnoporonne
      Skoro już trafili Państwo na stronę mojego ogłoszenia, to znaczy że pojawił się „problem”.
      Tel/sms 721-068-379
      Leki pochodzą z polskiej apteki (zestaw 1 i 2), oraz z kliniki w Holandii (ru486 i zestaw 3).
      Całość kuracji trwa trochę ponad dobę i można to swobodnie wykonać samemu w domu. Szczegółowa instrukcja jest dołączona do każdego zestawu. Jestem także do Państwa dyspozycji telefonicznie przez całą dobę- służę radą i szczegółowymi informacjami w trakcie i po zastosowaniu.

TABLETKI PORONNE
      TABLETKI WCZESNOPORONNE
      ZESTAWY:
      ZESTAW NR 1 :
      12 TABLETEK ARTHROTEC + 1 TABLETKA MIFEPRISTONE -cena 250 zł
      ZESTAW NR 2:
      ZESTAW NR 3 :
      12 TABLETEK LEKU MISOPROST + TABLETKA MIFEPRISTONE- jest to najskuteczniejszy zestaw dostępny w Europie, skuteczny nawet po 12 tygodniu !! Lepszego zestawu nie ma nigdzie. Leki sprowadzane z Holandii -

WSZYSTKIE ZESTAWY SĄ ORYGINALNIE PAKOWANE , MAJĄ DATĘ PRZYDATNOŚCI DO 2026 R.

ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ WYKONANIA KLASYCZNEGO ZABIEGU W GABINECIE- szczegóły do uzgodnienia.

Szybka dostawa! Wysyłka za pobraniem (płatne przy odbiorze), do paczkomatu (100% dyskrecja i bezpieczeństwo), kurierem (szybki czas dostawy).
      Telefon lub SMS : 721068379
      MOŻLIWY ODBIÓR OSOBISTY.

Zapraszam do kontaktu. Służę radą i pomocą nawet w najtrudniejszych przypadkach.

Telefon/SMS 721-068-379
      (gdybym nie odbierał to proszę o sms- jak jestem na oddziale, albo mam pacjentkę to nie mogę natychmiast odebrać, ale szybko oddzwonię lub odpiszę).

NIE KUPUJCIE SAMEGO ARTHROTECU - NIE JEST SKUTECZNY BEZ TABLETKI RU486

Arthrotec, Cytotec, Misoprostol, Mifepristone, poronne, wczesnoporonne, tabletki, aborcja, farmakologiczna, ginekolog, dyskretnie, tabletka poronna sprzedam,e-recepta, tabletki na poronienie, tabletki wywołujące poronienie, aborcja tabletkami, womenonweb, women on web tabletki aborcyjne
    • arthroteccytotecbezrecepty Re: ABORCJA ZE WZGLĘDÓW ZDROWOTNYCH 29.01.26, 18:22
      Pigułki poronne
      Tabletki poronne AKTUALNE 2026r
      Tabletki wczesnoporonne

Kontakt tel lub SMS
      734-945-393
      JEŚLI CHWILOWO NIE ODBIERAM TO PROSZĘ O SMS

TABLETKI PORONNE
      TABLETKI WCZESNOPORONNE

ZESTAWY:
      ZESTAW NR 1 :
      12 TABLETEK ARTHROTEC (lub do wyboru arthrotec forte)+ 1 TABLETKA MIFEPRISTONE -cena 250 zł
      ZESTAW NR 2:
      ZESTAW NR 3 :

WSZYSTKIE ZESTAWY SĄ ORYGINALNIE PAKOWANE , MAJĄ DATĘ PRZYDATNOŚCI DO 2027R.

Telefon lub SMS : 734-945-393
      MOŻLIWY ODBIÓR OSOBISTY.

Telefon/SMS 734945393

#Arthrotec, #Cytotec, #Misoprostol, #Mifepristone, #poronne, #wczesnoporonne, tabletki, #aborcja, farmakologiczna, ginekolog, dyskretnie, tabletka poronna sprzedam,e-recepta, tabletki na poronienie, tabletki wywołujące poronienie, aborcja tabletkami, womenonweb, women on web tabletki aborcyjne
    • weronkaweronka Re: ABORCJA ZE WZGLĘDÓW ZDROWOTNYCH 01.02.26, 01:28
      Hej jestem w stanie pomóc jednej kobiecie napisz do mnie a napewno zaradzimy bez stresu smile

weronika.zaisz@interia.pl
    • aborcjaonlinepolska Re: ABORCJA ZE WZGLĘDÓW ZDROWOTNYCH 01.02.26, 10:13
      Wpadka? Niechciana ciąża?
      Jeśli nie jesteś na to gotowa, to zapraszam do kontaktu. Pomogę poradzić sobie z tym problemem.

Pigułka poronna
      Tabletka poronna
      Tabletki na poronienie poronne wczesnoporonne

Arthrotec (także forte) + Mifepristone 250zl
      Cytotec + Mifepristone 350zl
      Misoprostol + Mifepristone (mifeprex combipack zestaw taki sam jak wysyła organizacja womenonweb) 400zl

Dyskretnie, od ginekologa.
      Szybka dostawa i fachową pomoc 24h.

(Także przez Whatsapp ale nie zawsze jestem dostępny)

Zapraszam całodobowo.

#Arthrotec
      #Cytotec
      #Misoprostol
      #Mifepristone
      #tabletkaporonna
      #pigułkaporonna
      #womenonweb
      #aborcja
      #aborcjapolska
      #aborcjafarmakologiczna
      #wczesnoporonne

Kupuj tylko oryginalne leki od lekarza. Zapraszam, udzielę fachowej pomocy nawet w najtrudniejszych przypadkach.

Tel lub SMS 734945393
      DYSKRECJA GWARANTOWANA
      • weronkaweronka Re: ABORCJA ZE WZGLĘDÓW ZDROWOTNYCH 01.02.26, 11:07
        Hej jestem w stanie pomóc jednej kobiecie napisz do mnie a napewno zaradzimy bez stresu smile

• weronkaweronka Re: ABORCJA ZE WZGLĘDÓW ZDROWOTNYCH 08.02.26, 16:02

• weronkaweronka Re: ABORCJA ZE WZGLĘDÓW ZDROWOTNYCH 08.02.26, 16:03

• aborcjaonlinepolska Re: ABORCJA ZE WZGLĘDÓW ZDROWOTNYCH 09.02.26, 20:39
      Jeśli nie jesteś na to gotowa, to zapraszam do kontaktu. Pomogę poradzić sobie z tym problemem.

Pigułka poronna
      Tabletka poronna

Misoprostol + Mifepristone (mifeprex combipack zestaw taki sam jak wysyła organizacja womenonweb) 400zl

Zapraszam całodobowo.

#Arthrotec
      #Cytotec
      #Misoprostol
      #Mifepristone
      #tabletkaporonna
      #pigułkaporonna
      #womenonweb
      #aborcja
      #aborcjapolska
      #aborcjafarmakologiczna
      #wczesnoporonne

Kupuj tylko oryginalne leki od lekarza. Zapraszam, udzielę fachowej pomocy nawet w najtrudniejszych przypadkach.

Tel lub SMS 734945393
      DYSKRECJA GWARANTOWANA
    • pykabarbara Re: ABORCJA ZE WZGLĘDÓW ZDROWOTNYCH 21.03.26, 19:56
      Dzień dobry

pykabarbara58@gmail.com
    • pykabarbara Re: ABORCJA ZE WZGLĘDÓW ZDROWOTNYCH 21.03.26, 21:26
      Dzień dobry

pykabarbara58@gmail.com

• kukirinka Re: ABORCJA ZE WZGLĘDÓW ZDROWOTNYCH 21.03.26, 22:03

Pigułka poronna
      Tabletka poronna

Zapraszam całodobowo.

#Arthrotec
      #Cytotec
      #Misoprostol
      #Mifepristone
      #tabletkaporonna
      #pigułkaporonna
      #womenonweb
      #aborcja
      #aborcjapolska
      #aborcjafarmakologiczna
      #wczesnoporonne

Tel lub SMS
      734
      945
      393
      DYSKRECJA GWARANTOWANA
    • iwonaxyz1993 Re: ABORCJA ZE WZGLĘDÓW ZDROWOTNYCH 03.05.26, 07:44
      Hej
      Oddam uczciwie tabletki poronne nie za miliony monet
      Jeśli jesteś zainteresowana napisz do mnie na adres e-mail iwonakuna1993@op.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka