Dodaj do ulubionych

Chce usunąć ciążę

30.12.18, 12:07
Hej dziewczyny . Zaszłam w ciążę przez wpadkę ( gumki nie zawsze są dobrym zabezpieczeniem jak się okazuje )
Ojciec dziecka uciekł, ja nie mam obecnie stałego dochodu, wynajmuje mieszkaniecrying nie poradzę sobie sama z maluchem, przeraża mnie bol podczas i po porodzie, nie zapewnie mu godnego startu w życiecrying(
Wątek kieruje głównie do kobiet ,które dokonały aborcji i jak sobie po tym radziły.
Obserwuj wątek
    • aniloraq Re: Chce usunąć ciążę 31.12.18, 11:49
      Zabicie dziecka nie jest żadnym rozwiązaniem, serio uncertain Trzeba brać odpowiedzialność za to, co się zrobiło, a aborcja to morderstwo.
      Tyle wstępu. Rozumiem, że nie masz jak teraz wychować tego małego człowieka. Pamiętaj, że możesz zostawić go w szpitalu, zrzekając się rodzicielstwa. Nie obawiaj się, że będzie się tułać nie wiadomo gdzie - dzieci zostawione w szpitalu trafiają szybko do adopcji. Jest po nie wręcz kolejka. Nie mam zamiaru Cię osądzać. Czasem odpowiedzialnością jest oddanie dziecka komuś innemu pod opiekę.
      Polecam też skontaktowanie się z Bractwem Małych Stópek lub fundacją S.O.S. Obrony Poczętego Życia albo HLI Polska. One pomagają w takich sytuacjach.
      Ból porodowy niweluje się znacznie znieczuleniem smile poporodowy silny już nie jest.
      • majka.pchla Re: Chce usunąć ciążę 31.12.18, 13:23
        Adopcja nie wchodzi w grę, pozdrawiam
        • matylda12345 Re: Chce usunąć ciążę 07.01.19, 15:02
          Wątek jest sprzed tygodnia. Mam nadzieję, że poczytałaś wpisy na tym forum i odwiodły Cię one od aborcji...
          • majka.pchla Re: Chce usunąć ciążę 18.01.19, 16:22
            Dzidzia jest w brzuszku ,zdecydowałam się urodzićsmile)
            • matylda12345 Re: Chce usunąć ciążę 21.01.19, 17:10
              Wspaniała wiadomość, jestem z Ciebie dumna! Kochana podjęłaś najlepszą decyzję w życiu. Gratuluję Maluszka i życzę Ci szczęśliwego macierzyństwa. Jeżeli byłaby potrzebna jakaś pomoc, choćby dobre słowo pisz. Dbaj o Siebie i Maleństwo. Będę pamiętać o Was w modlitwie. Wszystkiego dobrego Wam życzę, powodzenia smile)
              Pozdrawiam
    • mjsjhgdg Re: Chce usunąć ciążę 13.06.24, 12:51
      UWAGA OSZUST !!!!!!!!!!!!
      Przestrzegam wszystkim przed zamawianiem tabletek pod numerem 506569372, 576444974, 576094074, 514482839, 533141847, 577 405 474, 665887205

Ten oszust sie oglasza na wiekszosci forach i w ten sam sposob oszukuje ludzi czasem podaja sie za lekarza czasem ze jest z jakiejs orgamizacja pomagajacej kobieta ale nie dajcie sie na to nabrac bo to złodziej i oszust ktory okradnie was z pieniedzy wysle wam witaminki w woreczku a pozniej zablokuje wasz numer zebyscie wiecej do niego nie dzwonili. Ten OSZUST działa tak juz od kilkunastu miesiecy i oszukał wiele osob. Sam sobie pisze pozytywne opinie i sam siebie poleca złodziej perfidny.

Zawsze proscie sprzedajacego o zdjecie z jakas aktualna data i nie dajcie sie nabrac na aborcje za 200zł bo nikt powazny w takiej cenie tabletek nie sprzeda bo sa dosć trudne do zdobycia
    • oszust7 Re: Chce usunąć ciążę 04.01.25, 10:01
      UWAGA TU NA FORUM JEST OSZUST !!!!!!

PRZESTRZEGAM WSZYSTKICH PRZED PEWNA OSOBA KTORA OGLASZA
      SIE TU NA FORUM ROWNIEZ JAKO GINEKOLOG I SAMA SOBIE PISZE POZYTYWNE OPINIE
      TO JEST ZWYKŁY OSZUST KTORY CHCE WAS NACIAGNAC NA KASE . UZYWA W TYM CELU
      KULKU NUMEROW BY WAS OKRAŚĆ .

- NIGDY NIE PRZELEWAJCIE PIENIEDZY NA KONTO
      - ZAWSZE PROSCIE O AUTENTYCZNE ZDJECIE TABLETEK
      - UNIKAJCIE OFERT GDZIE JEST TYLKO KONTAKT MEILOWY
      - JAK KTOS WAM OFERUJE TABLETKI ZA 100 LUB 200ZŁ TO JEST TO
      OSZUST BO NIKT POWANY W TAKIEJ CENIE NIE SORZEDAJE TABLETEK
      - STARAJCIE SIE ODEBRAC TABLETKI OSOBISCIE I PYTAJCIE GDZIE MOZNA JE ODEBRAC
      - PYTAJCIE ZAWSZE O PARAGON ZAKUPU I O POCHODZENIE TABLETEK

BADZCIE CZUJNI I UWAZAJCIE NA SIEBIE ORAZ SAMOZWANCZYCH GINEKOLOGÓW ORAZ
      TYCH CO SOBIE SAMI PISZA POZYTYWNE OPINIE,SAMI SIEBIE ZACHWALAJA I POLECAJĄ
      NIE KUPUJCIE TABLETEK W ZADNYCHWORECZKACH LUB INNYCH ZAWINIĄTKACH
    • paula1010 Re: Chce usunąć ciążę 09.03.25, 08:39
      Ja miałam zabieg w klinice koło ostrawy czeskiej. Bardzo dobre warunki, intymnie i po zabiegu nie byłam zostawiona sama sobie tylko jest z ich strony wsparcie w przypadku gdy coś się dzieje. Mogę polecić: www bezpiecznezabiegiczechy eu
    • aborcjaonlinepolska Re: Chce usunąć ciążę 03.06.26, 22:53
      Wpadka? Niechciana ciąża?
      Jeśli nie jesteś na to gotowa, zapraszam do kontaktu. Pomogę poradzić sobie z tym problemem.

Nie wiesz „co i jak”? Boisz się lub wstydzisz?
      Nie wiesz jak zacząć? Zadzwoń lub napisz sms bo treści „problem” - pomogę Ci przejść przez to.

Arthrotec (także forte) + Mifepristone 250zl
      Cytotec + Mifepristone 350zl
      Misoprostol + Mifepristone (mifeprex combipack zestaw taki sam jak wysyła organizacja womenonweb) 400zl

Dyskretnie, od ginekologa.
      Szybka dostawa i fachową pomoc 24h.
      Całodobowy kontakt - gdybym chwilowo nie odbierał to proszę o sms i oddzwonię najszybciej jak będę mógł.
      Telefon lub SMS : 734-945-393
      (Także przez Whatsapp ale nie zawsze jestem dostępny)

Zapraszam całodobowo.

#Arthrotec
      #Cytotec
      #Misoprostol
      #Mifepristone
      #tabletkaporonna
      #pigułkaporonna
      #womenonweb
      #aborcja
      #aborcjapolska
      #aborcjafarmakologiczna
      #wczesnoporonne

Zapraszam, udzielę fachowej pomocy nawet w najtrudniejszych przypadkach.

Tel lub SMS
      734-945-393
      DYSKRECJA GWARANTOWANA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka