Dodaj do ulubionych

Aborcja w Polsce

29.11.21, 14:35
[url="www.zycierodzina.pl/aktualnosci/zatrzymaj-aborcje/"]Aborcja w Polsce[/url] jak wiadomo jest tematem bardzo kontrowersyjnym. Jakie jest wasze zdanie o niej? Czy obecne przepisy są w porządku? Ja jestem typem osoby szukającej faktów i natknęłam się na taką stronę [url="www.zycierodzina.pl/aktualnosci/zatrzymaj-aborcje/"]www.zycierodzina.pl/aktualnosci/zatrzymaj-aborcje/[/url] - sporo artykułów, które dają do myślenia.
Zapraszam do dyskusji
Obserwuj wątek
    • aborcjafarmakologicznie Re: Aborcja w Polsce 14.01.25, 13:39
      Tabletki poronne
      Tabletki wczesnoporonne
      Farmakologiczne bezzabiegowe przywracanie miesiączki
      Skoro już trafili Państwo na stronę mojego ogłoszenia, to znaczy że pojawił się „problem”.
      Tel/sms 721-068-379
      W stałej ofercie posiadam tabletki poronne skuteczne i bezpieczne do 12 tyg.
      Leki pochodzą z polskiej apteki (zestaw 1 i 2), oraz z kliniki w Holandii (ru486 i zestaw 3).
      Całość kuracji trwa trochę ponad dobę i można to swobodnie wykonać samemu w domu. Szczegółowa instrukcja jest dołączona do każdego zestawu. Jestem także do Państwa dyspozycji telefonicznie przez całą dobę- służę radą i szczegółowymi informacjami w trakcie i po zastosowaniu.

TABLETKI PORONNE
      TABLETKI WCZESNOPORONNE
      ZESTAWY:
      ZESTAW NR 1 :
      12 TABLETEK ARTHROTEC + 1 TABLETKA MIFEPRISTONE -cena 250 zł
      ZESTAW NR 2:
      12 TABLETEK CYTOTEC +1 TABLETKA MIFEPRISTONE - cena 350zł
      ZESTAW NR 3 :
      12 TABLETEK LEKU MISOPROST + TABLETKA MIFEPRISTONE- jest to najskuteczniejszy zestaw dostępny w Europie, skuteczny nawet po 12 tygodniu !! Lepszego zestawu nie ma nigdzie. Leki sprowadzane z Holandii -
      cena 400 zł. ZESTAW IDENTYCZNY JAK WYSYŁANY Z WOMENONWEB

WSZYSTKIE ZESTAWY SĄ ORYGINALNIE PAKOWANE , MAJĄ DATĘ PRZYDATNOŚCI DO 2026 R.

ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ WYKONANIA KLASYCZNEGO ZABIEGU W GABINECIE- szczegóły do uzgodnienia.

Szybka dostawa! Wysyłka za pobraniem (płatne przy odbiorze), do paczkomatu (100% dyskrecja i bezpieczeństwo), kurierem (szybki czas dostawy).
      Telefon lub SMS : 721068379
      MOŻLIWY ODBIÓR OSOBISTY.

Zapraszam do kontaktu. Służę radą i pomocą nawet w najtrudniejszych przypadkach.

Telefon/SMS 721-068-379
      (gdybym nie odbierał to proszę o sms- jak jestem na oddziale, albo mam pacjentkę to nie mogę natychmiast odebrać, ale szybko oddzwonię lub odpiszę).

Arthrotec, Cytotec, Misoprostol, Mifepristone, poronne, wczesnoporonne, tabletki, aborcja, farmakologiczna, ginekolog, dyskretnie, tabletka poronna sprzedam,e-recepta, tabletki na poronienie, tabletki wywołujące poronienie, aborcja tabletkami, womenonweb, women on web tabletki aborcyjne,
    • kajsdhjash Re: Aborcja w Polsce 14.01.25, 15:39
      ARTHROTEC TABLETKI WCZESNOPORONNE ZESTWA 12+1 DUZA SKUTECZNOŚĆ

Witam serdecznie. Dziewczyny posiadam orginalne tabletki do przywracania
      cylku miesiaczkowego we wczesnej fazie ciaży czyli do 12tygodnia.
      Zaleta tabletek jest to że mozna je stosowac dyskretnie w
      domu bez nadzoru lekarza.Tabletki są w pełni orginalne w orginalnych blistrach
      aptecznych co jest gwarantem Twojego bezpieczenstwa oraz ich wysokiej skuteczności.

UWAGA NA OSZUSTÓW PROŚCIE ZAWSZE SPRZEDAJACEGO O AUTENTYCZNE
      ZDJECIE TEGO CO WAM OFERUJE PYTAJCIE ZAWSZE W TROSCE O WASZE ZDROWIE
      O ZRÓGŁO POCHODZENIA TABLETEK ORAZ O PARAGON ZAKUPU

KONTAKT 512-204-079
    • arthroteccytotec Re: Aborcja w Polsce 28.06.26, 10:37
      Ogłoszenie tabletki poronne sprzedam
      Telefon 721068379
      W sprzedaży posiadam tabletki poronne Cytotec, Misoprostol i Mifepristone.
      Leki są skompletowane w zestawy 12 szt +1 szt co daje gwarancję skuteczności i bezpieczeństwa. Nie kupujcie Państwo zestawów z mniejszą ilością tabletek- są nieskuteczne. Całą kurację można bezpiecznie wykonać samemu w domu. Szczegółowa instrukcja w języku polskim jest dołączona do każdego zestawu. Jestem także dostępny telefonicznie przez całą dobę. Każdą pacjentkę traktuję indywidualnie i z poszanowaniem godności. Nie oceniam, nie krytykuję, służę radą i pomocą.

ZESTAWY TABLETEK PORONNYCH

ZESTAW Z ARTHROTEC (Arthrotec 12 szt plus Mifepristone 1 szt) 250zl
      ZESTAW Z CYTOTEC (Cytotec 12 szt plus Mifepristone ru486 1 szt) cena 350 zł
      ZESTAW MISOPROSTOL ( Mifegest,Mifekit- combipack 12 szt MISOPROSTOL + 1 szt Mifepristone ru486 ) w cenie 400zł ## LEKI SPROWADZANE Z KLINIKI ABORCYJNEJ IDENTYCZNE JAK TE SPRZEDAWANE PRZEZ WOMENONWEB.

Dostawa pocztą , paczkomatem (ekspresowa dostawa next day), kurierem lub odbiór osobisty. Możliwość płatności przy odbiorze!

Zamówienia i konsultacje tel lub SMS 721068379
      Jestem lekarzem ginekologii i służę pomocą w każdym przypadku. Zapraszam do kontaktu telefonicznego lub poprzez sms.
      Prowadzę prywatną praktykę lekarską i wykonuję także tradycyjne zabiegi. Dla Państwa komfortu zachowuję stuprocentową dyskrecję.
      Telefon 721068379
      • mamafraneczka019 Re: Aborcja w Polsce 22.07.26, 11:25
        Witam odsprzedam skuteczny pakiet tabletek
        poronnych kontakt iwonakuna1993@op.pl

Odsprzedam taniej niż kupiłam

• wolnaaborcjacom Re: Aborcja w Polsce 22.07.26, 13:36
          ✨ Drogie Panie! ✨

Reprezentuję Wolną Aborcję – miejsce, gdzie każda kobieta znajdzie bezpieczne, skuteczne i sprawdzone rozwiązania w trudnych chwilach. Jeśli podejrzewasz nieplanowaną ciążę i potrzebujesz szybkiej pomocy, nie ryzykuj zamawiania z niepewnych źródeł!

🌷 Na WolnaAborcja.com oferujemy certyfikowane tabletki poronne (Mifepriston i Misoprostol) rekomendowane przez ekspertów i WHO, które możesz stosować bezpiecznie w domu do 12 tygodnia ciąży (w zestawie nawet dłużej).

💖 Dbamy o Wasze zdrowie i komfort – zapewniamy dyskretną, szybką wysyłkę w 24h na terenie całej Polski, anonimowość oraz fachowe wsparcie 24/7. Nasz zespół ekspertów jest zawsze gotowy, by pomóc i odpowiedzieć na wszystkie pytania, bez oceniania.

📦 Oferujemy zestaw:
          12 tabletek Misoprostol (cytotec, arthrotec) + 1 tabletka Mifepristone – jest to najskuteczniejszy zestaw, działa także po 12 tygodniu)

📲 Zamówienie złożysz w pełni anonimowo przez stronę WolnaAborcja.com
          📦 Dyskretna wysyłka w ciągu 24h od zamówienia! Płacisz przy odbiorze!

Nie jesteś w tym sama! Zaufaj nauce i doświadczeniu naszego zespołu – tak jak zaufało nam już wiele kobiet. Na rynku działamy już od 12 lat!

Zapraszam serdecznie,
          Natalia z zespołu Wolna Aborcja
          WolnaAborcja.com ❤️

Masz pytania? Skontaktuj się z nami – pomożemy Ci przejść przez to bezpiecznie i spokojnie.

Pigułka poronna, aborcja farmakologiczna 12 TABLETEK LEKU MISOPROSTOL + TABLETKA MIFEPRISTONE, Arthrotec, Cytotec, Misoprostol, Mifepristone, poronne, wczesnoporonne, tabletki, aborcja, farmakologiczna, ginekolog, dyskretnie, dyskretna wysyłka, wysyłka w 24h, tabletka poronna sprzedam, Arthrotec Forte bez recepty, pigułki poronne, tabletki wywołujące poronienie, womenonweb, aborcjapolska, tabletki poronne gdzie kupić, tabletki poronne sklep Farmakologiczne przywracanie miesiączki ‎GINEKOLOG DYSKRETNIE ‎ ‎ ‎Farmakologiczne usuwanie ciąży ‎Bez zabiegowe przywracanie miesiączki cyklu
    • aborcjafarmakologicznatabletki Re: Aborcja w Polsce 28.07.26, 09:06
      Droga Kobieto,
      Jeśli trafiłaś tutaj, prawdopodobnie czujesz niepokój, strach lub przytłoczenie. Wiem, jak trudne to może być. Chcę, żebyś wiedziała – nie jesteś sama i jest bezpieczne rozwiązanie, które możesz przejść w zaciszu własnego domu.
      Oferuję oryginalne tabletki poronne:
      Mifepristone i Mizoprostol – sprawdzony, skuteczny zestaw do 12 tygodnia.
      Kuracja jest prosta, dyskretna i możliwa do wykonania samodzielnie.
      Dołączam dokładną, zrozumiałą instrukcję po polsku.
      Nie musisz szukać dalej ani ryzykować kontaktem z niepewnymi źródłami.
      Wszystkie najważniejsze informacje – o dostępności, jak wygląda cały proces i jak bezpiecznie to przeprowadzić – przekażę Ci wyłącznie w prywatnej wiadomości e-mail.
      NAPISZ DO MNIE ŚMIAŁO NA: tabletkiporonne@op.pl

Odpowiadam szybko, z pełnym zrozumieniem i wsparciem. Będę przy Tobie na każdym etapie – od pierwszego maila, przez cały proces, aż do końca.
      Zadbam o Ciebie tak, jakbym pomagała bliskiej osobie.
      Nie zwlekaj. Napisz teraz – pomogę Ci przejść przez to spokojnie, bezpiecznie i z poczuciem, że ktoś się Tobą opiekuje.
      Z troską
      Twoja pomocna dłoń

tabletkiporonne@op.pl
      • wolnaaborcjacom Re: Aborcja w Polsce 28.07.26, 21:13
        ✨ Drogie Panie! ✨

Reprezentuję Wolną Aborcję – miejsce, gdzie każda kobieta znajdzie bezpieczne, skuteczne i sprawdzone rozwiązania w trudnych chwilach. Jeśli podejrzewasz nieplanowaną ciążę i potrzebujesz szybkiej pomocy, nie ryzykuj zamawiania z niepewnych źródeł!

🌷 Na WolnaAborcja.com oferujemy certyfikowane tabletki poronne (Mifepriston i Misoprostol) rekomendowane przez ekspertów i WHO, które możesz stosować bezpiecznie w domu do 12 tygodnia ciąży (w zestawie nawet dłużej).

💖 Dbamy o Wasze zdrowie i komfort – zapewniamy dyskretną, szybką wysyłkę w 24h na terenie całej Polski, anonimowość oraz fachowe wsparcie 24/7. Nasz zespół ekspertów jest zawsze gotowy, by pomóc i odpowiedzieć na wszystkie pytania, bez oceniania.

📦 Oferujemy zestaw:
        12 tabletek Misoprostol (cytotec, arthrotec) + 1 tabletka Mifepristone – jest to najskuteczniejszy zestaw, działa także po 12 tygodniu)

📲 Zamówienie złożysz w pełni anonimowo przez stronę WolnaAborcja.com
        📦 Dyskretna wysyłka w ciągu 24h od zamówienia! Płacisz przy odbiorze!

Nie jesteś w tym sama! Zaufaj nauce i doświadczeniu naszego zespołu – tak jak zaufało nam już wiele kobiet. Na rynku działamy już od 12 lat!

Zapraszam serdecznie,
        Natalia z zespołu Wolna Aborcja
        WolnaAborcja.com ❤️

Masz pytania? Skontaktuj się z nami – pomożemy Ci przejść przez to bezpiecznie i spokojnie.

Pigułka poronna, aborcja farmakologiczna 12 TABLETEK LEKU MISOPROSTOL + TABLETKA MIFEPRISTONE, Arthrotec, Cytotec, Misoprostol, Mifepristone, poronne, wczesnoporonne, tabletki, aborcja, farmakologiczna, ginekolog, dyskretnie, dyskretna wysyłka, wysyłka w 24h, tabletka poronna sprzedam, Arthrotec Forte bez recepty, pigułki poronne, tabletki wywołujące poronienie, womenonweb, aborcjapolska, tabletki poronne gdzie kupić, tabletki poronne sklep Farmakologiczne przywracanie miesiączki ‎GINEKOLOG DYSKRETNIE ‎ ‎ ‎Farmakologiczne usuwanie ciąży ‎Bez zabiegowe przywracanie miesiączki cyklu
    • patka225414 Re: Aborcja w Polsce 30.07.26, 10:22
      Cześć
      Oddam tabletki do aborcji za połowę ceny
      Napisz dogadamy się patrycjadynerowicz07@gmail.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka