Dodaj do ulubionych

a ja usunelam

• aborcjafarmakologicznie Re: a ja usunelam 28.02.25, 00:50
      Tabletki poronne
      Tabletki wczesnoporonne
      Farmakologiczne bezzabiegowe przywracanie miesiączki
      Skoro już trafili Państwo na stronę mojego ogłoszenia, to znaczy że pojawił się „problem”.
      Tel/sms 721-068-379
      W stałej ofercie posiadam tabletki poronne skuteczne i bezpieczne do 12 tyg.
      Leki pochodzą z polskiej apteki (zestaw 1 i 2), oraz z kliniki w Holandii (ru486 i zestaw 3).
      Całość kuracji trwa trochę ponad dobę i można to swobodnie wykonać samemu w domu. Szczegółowa instrukcja jest dołączona do każdego zestawu. Jestem także do Państwa dyspozycji telefonicznie przez całą dobę- służę radą i szczegółowymi informacjami w trakcie i po zastosowaniu.

TABLETKI PORONNE
      TABLETKI WCZESNOPORONNE
      ZESTAWY:
      ZESTAW NR 1 :
      12 TABLETEK ARTHROTEC + 1 TABLETKA MIFEPRISTONE -cena 250 zł
      ZESTAW NR 2:
      12 TABLETEK CYTOTEC +1 TABLETKA MIFEPRISTONE - cena 350zł
      ZESTAW NR 3 :
      12 TABLETEK LEKU MISOPROST + TABLETKA MIFEPRISTONE- jest to najskuteczniejszy zestaw dostępny w Europie, skuteczny nawet po 12 tygodniu !! Lepszego zestawu nie ma nigdzie. Leki sprowadzane z Holandii -
      cena 400 zł. ZESTAW IDENTYCZNY JAK WYSYŁANY Z WOMENONWEB

WSZYSTKIE ZESTAWY SĄ ORYGINALNIE PAKOWANE , MAJĄ DATĘ PRZYDATNOŚCI DO 2026 R.

ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ WYKONANIA KLASYCZNEGO ZABIEGU W GABINECIE- szczegóły do uzgodnienia.

Szybka dostawa! Wysyłka za pobraniem (płatne przy odbiorze), do paczkomatu (100% dyskrecja i bezpieczeństwo), kurierem (szybki czas dostawy).
      Telefon lub SMS : 721068379
      MOŻLIWY ODBIÓR OSOBISTY.

Zapraszam do kontaktu. Służę radą i pomocą nawet w najtrudniejszych przypadkach.

Telefon/SMS 721-068-379
      (gdybym nie odbierał to proszę o sms- jak jestem na oddziale, albo mam pacjentkę to nie mogę natychmiast odebrać, ale szybko oddzwonię lub odpiszę).

NIE KUPUJCIE SAMEGO ARTHROTECU - NIE JEST SKUTECZNY BEZ TABLETKI RU486

Arthrotec, Cytotec, Misoprostol, Mifepristone, poronne, wczesnoporonne, tabletki, aborcja, farmakologiczna, ginekolog, dyskretnie, tabletka poronna sprzedam,e-recepta, tabletki na poronienie, tabletki wywołujące poronienie, aborcja tabletkami, womenonweb, women on web tabletki aborcyjne
      • anetapokorska Re: a ja usunelam 14.01.26, 10:59
        Pigułki poronne
        Tabletki poronne AKTUALNE 2026r
        Tabletki wczesnoporonne

Kontakt tel lub SMS
        734-945-393
        JEŚLI CHWILOWO NIE ODBIERAM TO PROSZĘ O SMS

Leki pochodzą z polskiej apteki (zestaw 1 i 2), oraz z kliniki w Holandii (ru486 i zestaw 3).
        Całość kuracji trwa trochę ponad dobę i można to swobodnie wykonać samemu w domu. Szczegółowa instrukcja jest dołączona do każdego zestawu. Jestem także do Państwa dyspozycji telefonicznie przez całą dobę- służę radą i szczegółowymi informacjami w trakcie i po zastosowaniu.

TABLETKI PORONNE
        TABLETKI WCZESNOPORONNE

ZESTAWY:
        ZESTAW NR 1 :
        12 TABLETEK ARTHROTEC (lub do wyboru arthrotec forte)+ 1 TABLETKA MIFEPRISTONE -cena 250 zł
        ZESTAW NR 2:
        ZESTAW NR 3 :
        12 TABLETEK LEKU MISOPROST + TABLETKA MIFEPRISTONE- jest to najskuteczniejszy zestaw dostępny w Europie, skuteczny nawet po 12 tygodniu !! Lepszego zestawu nie ma nigdzie. Leki sprowadzane z Holandii -

WSZYSTKIE ZESTAWY SĄ ORYGINALNIE PAKOWANE , MAJĄ DATĘ PRZYDATNOŚCI DO 2027R.

ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ WYKONANIA KLASYCZNEGO ZABIEGU W GABINECIE- szczegóły do uzgodnienia.

Szybka dostawa! Wysyłka za pobraniem (płatne przy odbiorze), do paczkomatu (100% dyskrecja i bezpieczeństwo), kurierem (szybki czas dostawy).
        Telefon lub SMS : 734-945-393
        MOŻLIWY ODBIÓR OSOBISTY.

Zapraszam do kontaktu. Służę radą i pomocą nawet w najtrudniejszych przypadkach.

Telefon/SMS 734945393
        (gdybym nie odbierał to proszę o sms- jak jestem na oddziale, albo mam pacjentkę to nie mogę natychmiast odebrać, ale szybko oddzwonię lub odpiszę).

Arthrotec, Cytotec, Misoprostol, Mifepristone, poronne, wczesnoporonne, tabletki, aborcja, farmakologiczna, ginekolog, dyskretnie, tabletka poronna sprzedam,e-*******, tabletki na poronienie, tabletki wywołujące poronienie, aborcja tabletkami, womenonweb, women on web tabletki aborcyjne
    • justyna2814 Re: a ja usunelam 06.03.25, 12:32
      PRZYWRACANIE CYLKU MIESIACZKOWEGO - DOMOWA METODA
      ARTHROTEC (misoprostol ) + MIFEPROSTINE( ru 486) DUŻA SKUTECZNOŚĆ

Dziewczyny posiadam skuteczne tabletki wczesnoporonne do domowego stosowania.
      Zalata tych tabletek jest to ze mozesz je bepieczie stosowac w domu bez nadzoru lekarza
      ponIeważ tabletki są calkowicie bezpieczne dla kobiety
      Tabletki sa orginalnie zapakowane w orginalne apteczne opakowanie
      i do tabletek dołaczona jest czytelna i łatwa instrukcja ich stosowania.
      Sa to najskuteczniejsze tabletki za pomoca ktorych przywrocisz cykl miesiaczkowy .

TABLETKI MOZNA ODEBRAC OSOBISCIE JAK RÓWNIEŻ MOGE WYSLAC DYSKRETNIE KURIEREM

KONTAKT 502-427-780
    • aborcjafarmakologicznie Re: a ja usunelam 10.03.25, 09:44
      Tabletki poronne
      Tabletki wczesnoporonne
      Skoro już trafili Państwo na stronę mojego ogłoszenia, to znaczy że pojawił się „problem”.
      Tel/sms 721-068-379

TABLETKI PORONNE
      TABLETKI WCZESNOPORONNE
      ZESTAWY:
      ZESTAW NR 1 :
      12 TABLETEK ARTHROTEC + 1 TABLETKA MIFEPRISTONE -cena 250 zł
      ZESTAW NR 2:
      ZESTAW NR 3 :

WSZYSTKIE ZESTAWY SĄ ORYGINALNIE PAKOWANE , MAJĄ DATĘ PRZYDATNOŚCI DO 2026 R.

Telefon lub SMS : 721068379
      MOŻLIWY ODBIÓR OSOBISTY.

Telefon/SMS 721-068-379

NIE KUPUJCIE SAMEGO ARTHROTECU - NIE JEST SKUTECZNY BEZ TABLETKI RU486

Arthrotec, Cytotec, Misoprostol, Mifepristone, poronne, wczesnoporonne, tabletki, aborcja, farmakologiczna, ginekolog, dyskretnie, tabletka poronna sprzedam,e-recepta, tabletki na poronienie, tabletki wywołujące poronienie, aborcja tabletkami, womenonweb, women on web tabletki aborcyjne
    • paula1010 Re: a ja usunelam 19.11.25, 19:03
      Decyzja o usunieciu ciąży jest bardzo trudna. Osobom zdecydowanym na ten krok mogę poradzić wykonanie zabiegu legalnie w bezpiecznym miejscu. Kupowanie tabletek poronnych z niesprawdzonych źródeł jest ryzykowne - można paść ofiarą oszustwa, tabletki mogą być sfałszowane i nie skuteczne. Polecam stronę www.bezpiecznezabiegiczechy eu. Klinka zajmuje się zabiegami tego typu, całkowicie legalnie, bezpiecznie, dyskretnie i intymnie. Zabieg jest w 100% skuteczny.
    • wiktoriakaterla88 Re: a ja usunelam 17.02.26, 11:32
      Dzień dobry odsprzedam tabletki taniej niż kupiłam więcej informacji udzielę pod adresem e-mail wiktoriakaterla@gmail.com lub SMS 795-311-995
    • pykabarbara Re: a ja usunelam 22.03.26, 12:23
      Dzień dobry
      Oddam za darmo tabletki poronne
      Pozostałości po mojej kuracji

pykabarbara58@gmail.com
    • aborcjafarmakologicznatabletki Re: a ja usunelam 27.03.26, 15:08
      Witamy ,
      Aborcja w Polsce - ciężko dostępny temat .
      Jeśli jesteś kobietą, która zmaga się z tym problemem nie musisz się martwić .
      POMOŻEMY CI !
      Posiadamy ORYGINALNE produkty do wykonania aborcji farmakologicznej w zaciszu swojego domu .

W ofercie posiadamy :
      1.Mifepristione+Mizoprostol
      2.Arthrotec
      3.Cytotec

Uczciwie pomagamy kobietom uzyskać prawdziwą i skuteczną pomoc .
      Jesteśmy dyskretni nie bój się możesz śmiało do Nas napisać chętnie Ci pomożemy !

E-mail:. tabletkiporonne@op.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka