Dodaj do ulubionych

pytanie- zalujecie aborcji?

16.03.07, 13:06
Przepraszam ze wchodze tak do was bez zaproszenia, ale potrzebuje o krotka
odpowiedz na pytanie: "Zalujecie aborcji"?
Obserwuj wątek
    • nati1011 Re: pytanie- zalujecie aborcji? 16.03.07, 13:24
      jak chcesz znać odpowiedź to poczytaj zamieszczone tu posty
      • tanika01 Re: pytanie- zalujecie aborcji? 16.03.07, 13:51
        Niektore czytalam. Chodzi mi o to zeby bylo w jednym watku. Chce to poprostu
        pokazac komus: odczucia ludzi po aborcji.
      • mamagabusi Re: z całym szacunkeim.. 03.06.07, 15:07
        co za beznadziejne pytanie.....uncertain
    • tanika01 Re: pytanie- zalujecie aborcji? 16.03.07, 13:56
      jesli kogos urazilam to przepraszam. Potraktujcie jakby tego tematu nie bylo.
      Gdzie indziej poszukam pomocy
      • iskierka40 tanika01 16.03.07, 14:52
        a ja myślę ,że jeśli ktoś ma "wyrobione" zdanie na temat aborcji to nic to nie
        zmieni tymbardziej jak ktoś tego nie przeszedł i nie wie co to znaczy.Poczytaj
        forum albo daj linka osobie ,której chcesz coś udowodnić ,niech poczyta i
        zobaczy jak się czują kobiety po aborcji jak bardzo pożniej cierpią.Pozdrawiam
        • tanika01 Re: tanika01 16.03.07, 14:59
          Jedna ma i jej nie przekonam (ale nie jest w ciazy) co do drugiej to jest na
          rozstaju. Dziecko ma miec Dawna ale to tez nie jest do konca pewne. Dam jej
          link. Moze zajrzy. (mam nadzieje)
          • iskierka40 Re: tanika01 16.03.07, 15:03
            może się przekona ,chyba się domyślam o kogo chodzi.
            Straszne ,że może mieć dawna ona musi się dowiedzieć jeśli rozważa usunięcie
            ciąży czy dziecko jest naprawdę chore.Niewiem czy zdecydowałabym się na
            urodzenie chorego dziecka i dziekuję Bogu ,że nie musiałam stać przed taką
            decyzją.
            • sssheee Re: tanika01 08.04.07, 00:06
              Przepraszam, że się wtrące, istotnie to na pewno baaaaardzo trudna decyzja i
              nikt z nas, kto tego nie przeżył nie wie co musi czuć kobieta, mając w
              perspektywie urodzenie chore dziecko ale... cuda się zdarzają, czytałam parę
              razy m.in. w gazetach dla mam o tym jak lekarze stawiali błędną diagnozę, co
              więcej bywały przypadki, że tą diagnozę potwierdzały specjalistyczne badania,
              przyszła mama postanawiała jednak urodzić dzieciątko bez względu na jego wady
              i... Bogu dzięki dzieciątko rodziło się zdrowe - wiem, że brzmi to jak bajka,
              jak sen ale takie historie też się zdarzają! Trudno tu cokolwiek doradzić, ale
              myslę, że trzeba mieć nadzieję, że może jednak wszystko będzie ok.
              Czasem czytam forum "Strata dziecka, chore dziecko", czytam i płaczę... tyle
              bólu, rozpaczy i miłości, mało gdzie można spotkać. Są tam też historie
              dziewczyn, których maleństwa były bardzo chore, część z nich wiedziała o tym
              wcześniej, czasem w diagnozie nie dawali maleństwu żadnych szans na przeżycie
              poza łonem mamy, decydowały się czekać na rozwiązanie, by choć na chwilę być
              mamą swojego aniołka. Są tam piękne świadectwa bycia mamą, nie tylko jak jest
              pięknie, dobrze iz drowo ale zawsze kiedy potrzebuje tego mała istotka!
              Pozdrawiam
    • tusia911 Re: pytanie- zalujecie aborcji? 05.04.07, 15:30
      Jak cholera i to juz do konca zycia.
    • zagubiona7 Re: pytanie- zalujecie aborcji? 26.04.07, 16:06
      Zaluje jak niczego w zyciu i wiem ze bedzie sie to za mna ciagnac juz na
      zawsze.Mysle,ze nie ma kobiet ktore nie zaluja!!!
      • helga1970 Re: pytanie- zalujecie aborcji? 29.04.07, 17:07
        bzdura
        to sa trudne decyzje, czesto podyktowane naprawde trudna sytuacja badz powazna(
        powtarzam powazna) choroba matki. Skoro ktos nie ma wyboru to zaluje, ale
        raczej ze musial taka decyzje podjac a nie ze ja podjal. taka decyzje rowniez
        wymaga odpowiedzialnosci. jak kazda i nie kazdej sie zaluje. Nie ma co takiej
        propagandy siac. jak ktos jest dojrzaly i podejmuje dojrzala decyzje to na ogol
        nie musi jej zalowac. natomiast na pewno jest uczucie bolu. I nikt nawet jesli
        to zrobil , nie bagatelizuje takich przezyc. A jesli pruboje je wyprzec z
        siebie to na ogół skutek jest odwrotny.
    • moongoose Re: pytanie- zalujecie aborcji? 12.05.07, 23:18
      Tanika, proszę przeczytaj moje zwierzenia. sa w poscie u gory
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka