moni.r 14.12.09, 14:30 czy może ktoś polecic mi pralnię dywanów w Mińsku, ewentualnie kogoś kto przyjedzie do domu i zrobi to fachowo i solidnie. i ile w ogóle taka usługa kosztuje? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kleofas013 Re: pranie dywanów 14.12.09, 21:40 Polecam Pana Pawła. Oto jego numer telefonu 691-066-860. Prał dywan u mnie w domu i narożnik u mojej siostry i jesteśmy bardzo zadowoleni z efektów jego pracy. Super fachowiec. Odpowiedz Link
sliweke Re: pranie dywanów 14.12.09, 22:00 Jaka jest cena takich usług? czy ktoś mógłby napisać? Odpowiedz Link
palec_fakalec Re: pranie dywanów 15.12.09, 01:19 szczerze ci nie polecam prania dywanu w domu, chyba że na czas prania podłożysz pod dywan folię, a po praniu masz gdzie wywiesić dywan by wysechł. szkoda klepki czy paneli, na których będzie leżał przez kilka dni wilgotny dywan. widziałem, że pralnia w carrefourze przyjmuje dywany do prania... Odpowiedz Link
veronicae Re: pranie dywanów 15.12.09, 15:47 ja drugi rok z rzędu piorę z myjni ręcznej przy PKS. Piorą dokładnie, jak już wyschnie dzwonia i informują, kiedy mozna odebrac, kosztuje to chyba 7zł/1m2, ale nie jestem pewna. Odpowiedz Link
moni.r Re: pranie dywanów 15.12.09, 22:47 jednak zaryzykowałam, zadzwoniłam do pana z ogłoszenia i jestem bardzo zadowolona. pan przyjechał, wziął dywan i odwiózł go jak wysechł na drugi dzień (punktualnie o tej, o której się umówił), dywan jest czyściutki. koszt to 6zł/m2. Odpowiedz Link
hca1c Re: pranie dywanów 16.12.09, 16:58 A ja polecę : 666 091 206 - usługi porządkowe "ALKA" - przystępne ceny, bez oszczędzania na proszku, pranie Karcherem. Dywany po wypraniu są jedynie lekko mokre, można suszyć w mieszkaniu ;) Najlepiej zadzwonić do obydwu i zapytać o aktualne ceny... Odpowiedz Link
wlodzimierz57 Re: pranie dywanów 19.02.10, 23:29 czy ja wiem, ja osobiście polecam firme www.dorgs.pl. Przyzwyczaiłem się do nich i jestem zadowolony. Nie polecam tylko firmy Szop pracz- totalna porażka. Odpowiedz Link
clean-center Re: pranie dywanów 04.12.10, 01:58 Witam. Zapraszamy Państwa do naszej firmy: Clean Center ul. Obrońców Tobruku 23 05-300 Mińsk Mazowiecki tel. 888-111-799 www.clean-center.eu Usługi: -pranie, czyszczenie: dywanów, wykładzin, tapicerek. -impregnacja -usuwanie przykrych zapachów z dywanu Posiadamy najlepiej wyposażoną stacjonarną pralnie dywanów w Mińsku Mazowieckim. Używamy profesjonalny, mocnych, przemysłowych maszyn oraz bardzo dobrej jakości chemię bezpieczną dla ludzi oraz zwierząt. Czyszczenie dywanu lub wykładziny odbywa się w 6 etapach. Odbieramy brudny dywan od klienta, odwozimy czysty i suchy. Odpowiedz Link
3mw Re: pranie dywanów 04.12.10, 11:14 a czy dywan trzepiecie przed praniem, czy trzeba go najpierw wytrzepac samodzielnie? Odpowiedz Link
clean-center Re: pranie dywanów 04.12.10, 15:31 Witam. My trzepiemy dywan przed praniem specjalnym odkurzaczem z funkcją trzepania. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
clean-center Re: pranie dywanów 04.12.10, 15:33 Oczywiście z dwóch stron - od strony runa i od strony osnowy. Odpowiedz Link
qet123 Re: pranie dywanów 11.07.15, 23:08 bardzo polecam clean center Wcześniej dywany były oddawane do pralni w carrefourze, były zbite i średnio doprane Tutaj dywany wróciły czyściutkie, włos podniesiony, pachnące Odpowiedz Link
pablo-1983 Re: pranie dywanów 22.10.15, 19:05 Witam i polecam skorzystać z usług firmy CleanSpace piorą dywany i robią wiele innych prac porządkowych Odpowiedz Link