Dodaj do ulubionych

Niemiła wiadomość

21.09.10, 17:17
No i stało się.

www.tvn24.pl/-1,1674436,0,1,pomnik-w-ossowie-zniszczony-po-raz-drugi,wiadomosc.html
Pozostaje jedynie żywić nadzieję że tej "wsi" nie zrobili mieszkańcy Zielonki, a paru pseudo-patriotów. Polecam materiał wideo.
Obserwuj wątek
    • anna40-3 Re: Niemiła wiadomość 21.09.10, 22:50
      nie wierzę.... dabrowa51 milczy czyżby przysnał. Jest jeszcze wideo na www.tokfm.pl to rozwiewa watpliwości czyja to sprawka. "Patrioci obrońcy krzyża" dabrowa51 obudź się twoi patrioci znów byli w Ossowie.
      • dabrowa51 Re: Niemiła wiadomość 22.09.10, 09:28
        anna40-3, wybacz,ale poza uświadamianiem Ciebie,mam niestety kilka innych obowiązków.Oczywiście taki czyn musi być potępiony,a sprawca ukarany !.Nie wiem skąd czerpiesz wiedzę,że zrobili to"obrońcy krzyża".Jeżeli masz na to dowody,to przekaż prokuraturze.Moim zdaniem bardzo możliwe,ze jest to prowokacja mająca odwrócić uwagę od skandalicznych "postępów" w śledztwie smoleńskim.Strona rosyjska stwierdziła,że więcej materiałów nie przekaże.E.Klich chce dzisiaj wręczyć dla MAK-u swój protest w tej sprawie.U nas Targowica dostała temat "zbeszczeszczenie pomnika".Tym się mają zająć media,a nie zamachem w Smoleńsku.
        • anj74 Re: Niemiła wiadomość 22.09.10, 10:03
          Nie wiem skąd czerpiesz wiedzę,że zrobili to"obrońcy krzyża"

No przecież się podpisali.

odwrócić uwagę od skandalicznych "postępów" w śledztwie smoleńskim

Fakt, jeszcze nikt nie doszedł w jaki sposób ruscy tę mgłę wypuścili.
          • dabrowa51 Re: Niemiła wiadomość 22.09.10, 10:17
            anj74,ha! ha! ha!Dobre!.Sprawcy "się podpisali".Jakby dobrze poszukać to może nawet dokładny adres zostawili .Wygląda mi to na czyjś chuligański wybryk,albo na .... prowokację.Tyle w temacie.
            • anj74 Re: Niemiła wiadomość 22.09.10, 10:26
              Jasne, prowokacja. Ogólnie przecież wiadomo, że cali ci "obrońcy krzyża" to przebrane bojówki PO mające odwrócić uwagę od podwyżki VATu.

Wygląda mi to na czyjś chuligański wybryk
              A czym innym jest zawłaszczenie przestrzeni publicznej na Krakowskim Przedmieściu?
    • dabrowa51 Re: Niemiła wiadomość 22.09.10, 10:12
      baseciq,jestem zniesmaczony Twoim wpisem.Rozumiem oburzenie,ale użycie zwrotu "tej wsi" po prostu dyskwalifikuje Ciebie jako "moderatora".
      • baseciq Re: Niemiła wiadomość 22.09.10, 12:01
        Uważasz że zniszczenie pomnika nie można delikatnie porównać do zrobienia "wsi"? Zresztą, nawet nie oczekuję od Ciebie odpowiedzi. Używasz beznadziejnej demagogi. Nie podoba Ci się mój styl wypowiedzi? A mi Twój. Nazywanie ludzi per "bolszewicy" dyskwalifikuje Ciebie jako partnera do jakiejkolwiek dyskusji. Tak samo Twoje pieniactwo i fanatyzm. Mam prawo do własnego zdania niezależnie od tego czy jestem "moderatorem" czy nie jestem.

Od kilku tygodni trujesz w kółko o tym samym szukając poklasku u ludzi licząc na to że kopiując styl pewnych ugrupowań w naszym kraju zyskasz sobie przychylność. W efekcie poziom dyskusji na tym forum znacznie się obniżył. Codziennie wchodząc tutaj, zastanawiam się komu od Ciebie się oberwie tym razem, jakich inwektyw użyjesz, jakich inwektyw użyją Twoi przeciwnicy i kiedy wam się we łbach tak zagotuje, że zaczniecie na siebie bluzgać.

Tak, wysmarowanie jakiejkolwiek przestrzeni publicznej farbą, niezależnie czy jest to prawosławny krzyż, pomnik rosyjskich żołnierzy, ściana policyjnego garażu, czy publiczny szalet jest robieniem wsi. I jeżeli określenie "robić wieś" jest dla Ciebie zbyt obraźliwe i nie na miejscu, to wbij sobie raz na zawsze do łba, jedno: sugestie (nawet zawoalowane) że ktoś jest agentem służb, porównywanie zwolenników jakiejkolwiek opcji politycznej do nazizmu, że ktoś jest prostakiem, posiada za niskie IQ, ma mózg spustoszony przez właściciela tego forum, a nawet nazywanie kogoś moherem (to tylko fragment repertuaru z którego korzystasz wraz ze swoimi dyskutantami) - są to zachowania niestosowne i będą tępione.
        • dabrowa51 Re: Niemiła wiadomość 22.09.10, 12:31
          baseciq,po prostu ściemniasz.Ja nie mam nic przeciwko Twojemu oburzeniu na to co się stało w Ossowie.Ja jestem zniesmaczony użyciem określenia "tej wsi" , co wskazuje na Twoje wypaczenie wizerunku tej części społeczeństwa,która mieszka na wsi.Ty mówisz coś o nazizmie.A ja odczytałem u Ciebie namiastkę rasizmu.
          • anj74 Re: Niemiła wiadomość 22.09.10, 14:16
            A ja odczytałem u Ciebie namiastkę rasizmu.

Sugerujesz, że baseciq uważa mieszkańców wsi za ludzi innej rasy?
            • dabrowa51 Re: Niemiła wiadomość 22.09.10, 15:07
              Chyba nie oczekujesz,że będę Tobie robił wykład na temat rasizmu.Poszukaj sobie w necie.
              • anj74 Re: Niemiła wiadomość 22.09.10, 15:37
                > Chyba nie oczekujesz,że będę Tobie robił wykład na temat rasizmu

Oczywiście, że nie oczekuję wykładu od osoby która dała dowód swojej indolencji przypisując rasizm osobie stosującej popularny zwrot "robić wieś".

Poszukaj sobie w necie.

Net to nie jest najlepsze źródło wiedzy o świecie.

• dabrowa51 Re: Niemiła wiadomość 22.09.10, 12:44
          Musze się jeszcze odnieść do fragmentu Twojej wypowiedzi:"Nazywanie ludzi per bolszewicy dyskwalifikuje Ciebie jako partnera jakiejkolwiek dyskusji".Tym tekstem dałeś dowód swojej indolencji.Bolszewik,to nie jest inwektywa.Oni sami siebie tak nazywali .To wynik podziałów wśród komunistów rosyjskich już w czasie trwania Wielkiej Rewolucji.Byli bolszewicy /czyli większość/ i mieńszewicy.Do reszty zarzutów się nie odnoszę,bo po prostu one mnie nie dotyczą.To są zwykłe pomówienia.
          • anj74 Re: Niemiła wiadomość 22.09.10, 14:15
            > Musze się jeszcze odnieść do fragmentu Twojej wypowiedzi:"Nazywanie ludzi per b
            > olszewicy dyskwalifikuje Ciebie jako partnera jakiejkolwiek dyskusji".Tym tekst
            > em dałeś dowód swojej indolencji

Indolencja nie jest synonimem braku wiedzy. Jak nazwać używanie słów, których znaczenia się nie rozumie?
            • dabrowa51 Re: Niemiła wiadomość 22.09.10, 15:15
              anj74,indolencja ma wiele znaczeń.W moim tekście użyłem tego słowa w znaczeniu bierność,nieudolność.Przecież wystarczy poszperać w necie na temat bolszewików,by nie zarzucać komuś,że użycie słowa "bolszewik" w odniesieniu do żołnierzy sowieckich z 1920 roku jest naganne.
              • baseciq Re: Niemiła wiadomość 22.09.10, 15:20
                Tak jak Ci powiedziałem, chodziło mi o użycie słowa "bolszewik" w stosunku do włodarzy miasta. Ale jak już zauważyłem niżej - źle zapamiętałem zwrot. Przyznaję rację, nie wyzwałeś nikogo bolszewikiem kto nim de facto nie był. Ale nie darowałeś sobie nazwania kogoś pachołkiem Moskwy.
                • marek_k84 Re: Niemiła wiadomość 22.09.10, 15:28
                  Nasz Szlachcic z "Mchu i Paproci" rodem sam nie wie co i gdzie napisał.
                  Poza tym, nazwanie żołnieży armii bolszewickiej - bolszewikami jest o tyle prawdziwe o ile prawdziwym jest nazwanie każdego kto służył w LWP - komunistą. Wszak przysięgał na "sojusz, z bratnią".
                  Nienawiść, która zalewa wszystkie oba neurony rzeczonego arystokraty, całkowicie pozbaiwa realnych możliwości jakiegokolwiek obiektywnego osądu. Tak więc, jedyne co mamy to kalkę z jedynie słusznej rozgłośni, jedynie słusznego dziennika i jedynie prawego i sprawiedliwego użytkownika pisuarów publicznych...
                  Szkoda nafty. Rzeczony Żwirek (lub Muchomorek) będzie pogłębiał się w swej rozpaczy wraz ze otchłanią, do której dziarsko kroczy jego patron z totumfackimi...
                  I jeszcze tylko w konwulsjach będzie zabawiał towarzystwo forumowe swymi "rewelacjami"...
                  NIech se ma. A co mu zostało?....
          • baseciq Re: Niemiła wiadomość 22.09.10, 15:15
            Musiałem przekopać archiwum. Faktycznie, nikogo nie nazwałeś bolszewikiem. Chodziło mi o nazwanie włodarzy miasta "pachołkami Moskwy". Jest to wypowiedź na rewelacyjnym poziomie.
        • sportif Re: Niemiła wiadomość 22.09.10, 14:05
          widać, że i moderator ma jaja. Nie mogłem się doczekać kiedy zabierzesz głos w sprawie problemu o nazwie "dobrawa51"
          • baseciq Re: Niemiła wiadomość 22.09.10, 15:16
            Nie mam żadnych podstaw by wypowiedzi dobrawa51 cenzurować poza wypadkami gdy faktycznie zaczynają się osobiste pyskówki między ludźmi. Ma prawo do wypowiedzi. Ale także inni użytkownicy mają pełne prawo skrytykować jego wypowiedzi. Smutny jest jedynie poziom tych wszystkich dyskusji i ciągłe pyskówki.
            • marek_k84 Re: Niemiła wiadomość 22.09.10, 15:32
              baseciq napisał:

> Smutny jest jedynie poziom tych wszystkich dyskusji i ciągłe pyskówki.

tenże jest jedynie kompatybilnym z narzuconym przez Żwirka i Muchomorka... Na innym nie odbiera i nie nadaje. Więc nie da się pisać doń wersetami z Wieszczów... Trza raczej "lecieć Grzresiukiem" lub wręcz grypserą...
              Zaprawdę powiadam Ci, albowiem nie pojmie inaczej...
              • anj74 Re: Niemiła wiadomość 22.09.10, 15:39
                > tenże jest jedynie kompatybilnym z narzuconym przez Żwirka i Muchomorka...

E tam. Zwykły troll.
                • dabrowa51 Re: Niemiła wiadomość 22.09.10, 15:55
                  anj74,nie sprowokujesz mnie do pyskówki.Powiem tak.To forum opanowała grupka "europejczyków",którzy wbrew temu co głoszą,nie są w stanie zaakceptować "odmienności".Jeśli brak argumentów,to sięgacie po inwektywy.Nazwanie kogoś "trolem" prawdy nie zagłuszy.
                  • anj74 Re: Niemiła wiadomość 22.09.10, 19:12
                    > anj74,nie sprowokujesz mnie do pyskówki.

Jakiej pyskówki? Troll, tak jak bolszewik, to nie jest inwektywa. Jak nie wiesz co to znaczy to poszukaj sobie w necie.
              • marc_in_p Re: Niemiła wiadomość 22.10.10, 22:52
                ...Amen!
            • dabrowa51 Re: Niemiła wiadomość 22.09.10, 15:59
              Poziom nagle wzrasta,jeśli się ktoś zgadza z Waszymi poglądami.
              • baseciq Re: Niemiła wiadomość 22.09.10, 18:03
                Ależ ja się ogólnie z Twoją ideologią zgadzam. Jest na anty do obecnych włodarzy miasta, nie jestem jakoś bardzo entuzjastycznie nastawiony do pomnika w Ossowie, uważam że trzeba władzę w mieście zmienić. I ogólnie Twoje tezy są bliskie moim poglądom. Ale nazywanie ludzi per "pachołek Moskwy", "człowiek z teczką w IPN" (mimo że naszego niedorzecznika prasowego też nie lubię) jest czymś czym odstraszasz ludzi. Wielu ludzi którzy są podobnego zdania mimo wszystko nie przyklaśnie Ci, bo nikt nie ma ochoty być kojarzony z takim sposobem manifestowania swoich racji jak Twój.
                • dabrowa51 Re: Niemiła wiadomość 23.09.10, 11:54
                  baseciq,ja nie robię tego co robię /w przeciwieństwie do niektórych/ dla poklasku.Ja pisze o swoich przekonaniach.Bawi mnie jak ktoś przypisuje mi poglądy PiS-u,o.Rydzyka.Rzecz w tym ,ze ja przeżyłem sporo lat.mam własne doświadczenia i własne poglądy.I nie mam zamiaru kierować się w swoich wypowiedziach jakąś poprawnością.Moim zdaniem kompromis to najgorszy wynalazek ludzkości,bo z reguły jest to .... zgniły kompromis.
                  • baseciq Re: Niemiła wiadomość 23.09.10, 12:02
                    Nikt nie karze Ci być poprawnym politycznie. Oczekujemy od Ciebie kultury i tylko tego.
                    • dabrowa51 Re: Niemiła wiadomość 23.09.10, 12:14
                      Popiszę się tym razem brakiem kultury i wytknę Ci błąd.Każe pisze się przez "ż".A co do kultury ,ja używam ostrych sformułowań wobec osób publicznych ,nigdy wobec internautów.Jesli reaguje ostrzej na czyjeś posty ,to jedynie wtedy,gdy ktoś zwraca się do mnie "troll" albo pisze "olej go" czy też "spieprzaj dziadu".Takie teksty znalazły się na moich wątkach.Zarzucanie mi braku kultury świadczy jedynie o Twoim braku obiektywizmu.O kulturze nie wspomnę.
                    • keszelm Re: Niemiła wiadomość 23.09.10, 18:43
                      baseciq napisał:

> Nikt nie karze Ci być poprawnym politycznie. Oczekujemy od Ciebie kultury i tyl
                      > ko tego.
                      Ja oczekiwałem od moderatora, że będzie moderatorem. Dziwi mnie, że z jednej strony baseciq wyrażą swoje poglądy, z drugiej na wściekłe ataki na forumowicza nie reaguje w porę.
                      Każdy ma prawo wyrazić swój pogląd ( nawet jeśli jest on kontrowersyjny) ale jeśli inni forumowicze reagują na to po chamsku to trzeba takie zachowania tępić. I jeszcze jedno.
                      Pamiętam jak to poniektórzy aktywni forumowicze umawiali się na pivko. dziś udają, że się nie znają.
                      A dawni przyjaciele rzucają się do gardła. Taki to już świat.... a może tylko Zielonka.
                      • baseciq Re: Niemiła wiadomość 23.09.10, 19:12
                        A ile razy mam powtarzać że nie jestem moderatorem a opiekunem forum? Wytnę wątki, to zaraz będą trolle pyszczyć że się wolność wypowiedzi ogranicza.
                        • dabrowa51 Re: Niemiła wiadomość 23.09.10, 19:21
                          "trolle pyszczyć"?To Cię dyskwalifikuje!."Opiekun" forum wyraża taki lekceważący stosunek do innych forumowiczów? A coś na temat kultury mówiłeś ostatnio..... .Czy te uwagi mógłbyś brać także do swojej osoby?.
                          • baseciq Re: Niemiła wiadomość 23.09.10, 20:17
                            Uderz w stół a nożyce się odezwą. A teraz kysz.
                            • dabrowa51 Re: Niemiła wiadomość 23.09.10, 20:34
                              Nie jesteś "od uderzania".Albo nie nazywaj siebie "opiekunem".Ale tak na prawdę uciekasz od zasadniczego wątku,szacunku dla forumowiczów.
                            • dabrowa51 Re: Niemiła wiadomość 23.09.10, 20:44
                              baseciq,muszę jednak docenić,że piszesz tylko "a kysz", a nie "spieprzaj dziadu" jak inni Twoi koledzy z tego forum.
                        • sportif Re: Niemiła wiadomość 23.09.10, 22:00
                          troll w Zielonce jest tylko jeden. Wiadomo o kim mowa - to złotousty chłopak od "spieprzaj dziadu". Ostatnio ma dużo czasu i raczy nas swymi złotymi myślami.
                          • anna40-3 Re: Niemiła wiadomość 25.09.10, 09:08
                            Starsza znajoma powiedziała mojej mamie ,że w tygodniu był godzinny program w TV TRWAM o pomniku bolszewików.To był program interwencyjny. Była silna grupa 30 "patriotów" na czele z ( H.Wujkowska, K.Zych, radny Włodarczyk (PiS), inni działacze loklanego PiS oraz kilku znanych mieszkańców Zielonki od robienia dymu. Z drugiej strony "zdrajca ojczyzny" i "donosiciel", "niedorzecznik" Wyszyński i minister Kunert z Rady Pamięci. Znów podobno ta grupa dała pokaz pieniactwa i braku kultury. A Wyszyński z Kunertem byli bardzo spokojni i rzeczowi. Tak przekazała mi mama. Czy tak było, podobno będzie można to zobaczyć na stronie internetowej toruńskiej telewizji. O rane ja zchęcam do ogladania TV TRWAM.........ale to chyba sama obejrzę.
                            • keszelm Re: Niemiła wiadomość 25.09.10, 10:05
                              anna40-3 napisała:

> Starsza znajoma powiedziała mojej mamie
                              > A Wyszyński z Kunertem byli bardzo spokojni i rzeczowi. Tak prz ekazała mi mama.

Jeszcze mama powiedziała że wybitny historyk Wyszyński jest najwybitniejszym znawcą problemu w skali kraju
                              i Zielonka może się tym szczycić.
                              Starsza pani powiedziała jeszcze mojej mamie....
                            • dabrowa51 Re: Niemiła wiadomość 25.09.10, 10:09
                              anna,od rana same rewelacje,czy ta kawa,która pijesz została sporządzona na "dopalaczach"?.
                              • anna40-3 Re: Niemiła wiadomość 25.09.10, 10:46
                                panie leszku M. czas się pokazać na światło dzienne bo wybory tuż tuż. Jakiś nowy artykuł w netkonkret napisac, nowa sprawe do prokuratury zglosić. Czekam kiedy pan zgłosi swoją cenną kandydature na burmistrza Zielonki bo chciałabym na pana głosować...?!
                                Dabrowa51 czyzby worek z pomysłami sie wyczerpał nieprawdopodobne... .A słoneczko w moim ogrodzie pięknie świeci i Mama szczęsliwa jutro ze znajomą sie na porannej mszy spotka i może nowe ciekawe informacje otrzyma, a ja napiszę w necie. Stresik obaj macie bo "cosik" mi sie widzi,ze znów klęska się szykuje. Teraz czas na dobra herbatę. Papa. Myślcie myślcie bo czas ucieka a wybory tuż, tuż....
                                • dabrowa51 Re: Niemiła wiadomość 25.09.10, 11:51
                                  anna,zlituj się nad forumowiczami,ale nas nie interesuje co jedna babcia powiedziała drugiej babci,przy całym szacunku dla babć oczywiście.Jeśli tylko tyle masz do przekazania,to załóż sob ie wątek PLOTECZKI i tam się produkuj.Po co wchodzisz na wątki innych i wypisujesz o swoich relacjach z mamą i uczuciach do .... Łossana.Typowa "blondynka".
                                • dabrowa51 Re: Niemiła wiadomość 25.09.10, 16:52
                                  Nie warto w sprawach zasadniczych wyręczać się osobami trzecimi.Proponuję zapytać mamę ,gdzie jest kościół w Zielonce i .... osobiście wybrać się po nowe informacje.Pan Wyszyński się nie lenił i już wczesnym rankiem tropił na łąkach Ossowa przestępców.Apeluję do Ciebie o więcej poświęcenia.A wszystko ku chwale burmistrza.
                                  • anna40-3 Re: Niemiła wiadomość 25.09.10, 19:26
                                    dobrywieczór. dabrowa51 ty masz kompleks Wyszyńskiego - co temat to Wyszyński lub Łossan masz problem z tymi panami i to spory. Powiem ci nie dziwie sie bo wybory juz wygarli dwa razy ,a teraz zanosi sie na trzeci sukces no chyba że leszek M wystartuje na burmistrza bo ma już 1 głos
                                    • dabrowa51 Re: Niemiła wiadomość 26.09.10, 10:17
                                      anna 40-3,Problem z tymi panami mam nie tylko ja,ale wielu mieszkańców Zielonki.Codziennie "przeklinam" władze miasta za stan ulic.W naszym mieście tak na prawdę nie ma ani jednej ulicy,która zasługuje na to miano.No,może fragment drogi powiatowej ,niedawno remontowanej.Chociaż jej parametry i wykonanie też pozostawiają wiele do życzenia.Tak się składa,że nieco podróżuję po kraju.I szlag mnie trafia,gdy widzę,że droga przez byle jaka wieś lepiej się prezentuje niż ulice podstołecznego miasta.
                                      • anna40-3 Re: Niemiła wiadomość 26.09.10, 11:01
                                        jest wyjście i w końcu przestaniesz "przeklinać władze" codziennie - przestań jeździć po Polsce bierz się do roboty kandyduj na burmistrza i od zaraz drogi będą luksusowe w Zielonce. Śmiało dabrowa51 to wtedy swój głos nie oddam na leszka M. lecz dobrawa51. Tylko wczesniej powiedz jaki ma sz na to pomysł i gdzie załatwisz setki milionów na drogi......
                                        • dabrowa51 Re: Niemiła wiadomość 26.09.10, 11:57
                                          Już wcześniej mówiłem,że nie mam predyspozycji ani "parcia na władzę". A co do pomysłu... .Pomysł jest niezwykle prosty.Wystarczy,ze władze miasta dołożą więcej starań w pozyskaniu środków unijnych na projekty inwestycyjne ,co pozwoli zaoszczędzić pieniądze własne,czyli "miejskie" i przeznaczyć je np.na poprawę nawierzchni ulic.Przypominam,że miasto Zielonka jest w "ogonie" w rankingu wykorzystania środków unijnych.Dotychczas pozyskane środki unijne stanowią ... promille w budżecie miasta.Sytuacja jest wręcz kompromitująca. Chciałbym na tym zamknąć mój udział w tym wątku.Zostałem co prawda już na początku przez Ciebie wywołany do dyskusji.Ale ciągle zjeżdżasz z tematu,którym była to "niemiła wiadomość" .Co prawda tam miasto wykazało swoje możliwości i..... drogę do pomnika wykonało w błyskotliwym tempie.
                                          • anna40-3 Re: Niemiła wiadomość 26.09.10, 15:38
                                            i całe szczęście ,że znikasz ...no to ja też kończe już ta zabawę z tobą cel został osiągnieęy chodziło o pokazanie ,że jest to wyłącznie pieniactwo w twoim wykonaniu brak argumentów zamieniał sie w inwektywy inaczej myślących. Zabawa z tobą w kotka i myszke sprawiła mi przyjemność, a teraz znowu będę się rozkoszowała pieknym słońcem i wyluzowana oczekuję na wybory samorządowe 21 października bo o wynik jestem spokojna. Kilka tysięcy mieszkańców to inteligentni ludzie co wykazali w 2002 i 2006 roku., a ty dalej kombinuj co zrobić i wymyślaj kolejne wątki, internet przyjmie wszystko. Powodzenia i do usłyszenia 22 października- anna40-3 miała dobrą zabawę innych forumowiczów przepraszam za taką dużą aktywność.
                                            • dabrowa51 Re: Niemiła wiadomość 27.09.10, 09:22
                                              Nie wiem jaki cel osiągnęłaś! Nie chciałbym być dosadny czy też niegrzeczny,dlatego powstrzymam się z określeniem tego celu.Powiem tak,tę naszą dyskusję doskonale charakteryzuje staropolskie powiedzenie "gadał dziad do obrazu".Jesteś "nieprzemakalna". Nie potrafisz dyskutować merytorycznie, bo trudno uznać wpisy "kombinuj,kombinuj" lub "jestem wyluzowana" za rzeczowe.Do dyskusji nic nie wnoszą i nie wiem czym się można chełpić.To już bardziej rozumiem,gdy się chełpisz z posiadania ... komórki /ha!ha!/.Powiem jedno,ja do takich KOMBINATORÓW mam stosunek zdecydowanie negatywny.
    • anna40-3 [...] 23.09.10, 21:01
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • dabrowa51 [...] 23.09.10, 21:20
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • sebekk3 ... 04.10.10, 21:42
          ludzie błagam, ogarnijcie się
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka