Dodaj do ulubionych

Re: Janina Trzaskoma-Magdzińska vel pisanica bred

12.12.10, 00:44
Prawda, jakie piękne nazwiska? Autorze idiotyzmów, Krzysztofiku-Ludwiku, kompletnie zdurniałeś. "Jak Bóg chce kogos ukarac odbiera mu rozum". Ty już postradałeś rozum zupełnie. Czeka cie tylko kara. Największa kara dla ciebie to utrata pewnych cudzych dóbr majątkowych, na które zapuszczasz swoje macki. Gdyby nie utrata rozumu, kto wie, kto wie... I jeszcze jedno, swoja głupotą uzdrawiasz małżeństwa, które były na rozdrożu. Takim dorobkiem możesz sie poszczycić, koszmarze. I chwała ci za to.
Nie ma tego zła coby nie wyszło na dobre, mówi przysłowie. Żółte papierki na ciebie czekają. Mnie to nie grozi, mimo twoich usilnych starań. Wszak jestem matką genialnej/!!!/ pod kazdym wzgledem córki, a także "matką" wielu waznych dla społeczeństwa spraw, o których nie masz najmniejszego pojęcia. Bo skąd byś je miał, jak twoja głowa przepełniona jest ideą szkodzenia innym, a doba ma tylko 24 godzin. I to tłumaczy paskudną zdezolowaną twoją twarz /w koszulce w kratę/. Wiesz, jaką potęgą jest piekło w sercu ? Twoje ostatnie zdjęcie internetowe jest tego przykładem, biedaku.
Obserwuj wątek
    • superplebs Re: Janina Trzaskoma-Magdzińska vel pisanica bred 12.12.10, 04:49
      A poza tym dobrze się czujesz? Przy okazji przyślij swoją metryczkę bo brakuje jej do skuteczności pozwu o ubezwłasnowolnienie cię - Sąd Okręgowy dla Warszawy Pragi II Ns 76/10....Ale - jak ty to piszesz co się odwlecze....I ucz się, najlepiej polskiego córko Cygana, bo "godzina" się odmienia, co to jest według ciebie "coby" To że wasze chore małżeństwo się zwarło, to tylko chwila, bo jak ty tylko będziesz indywidualnie zagrożona, a ja będę sobie dowolnie żonglował sprawami p-ko wam, to ten "twój najdroższy" znany z tchórzostwa cię zostawi na pożarcie. A co do twoich osiągnięć społecznych na cudzych garbach (w tym własnej córki i własnej wnuczki..., że o sobie nie wspomnę...) udało ci się zrobić - niekiedy - wielką śmierdzącą kupę. Amen
      • pisanica Re: Janina Trzaskoma-Magdzińska vel pisanica bred 12.12.10, 18:22
        Krzysztofie Maciągu Zbyszyński plebsie zb.ku, z Woli Grzybowskiej /wioski/, doskonale się czuję w przeciwieństwie do ciebie. Smród to smród, jestes nim przesiąknięty. Nic dziwnego, jakie zycie taki "zapach". Samo słowo plebs cuchnie z daleka.
        Żonglowac to ty nie potrafisz... Nie jestem i nie będę przez was zagrożona, gdyż wybraliście bardzo złą drogę na swoje wspólne życie, czyli na spełnienie swoich marzeń... Ale to wasz i tylko wasz problem. Z braku pozytywnych zajęć, lęgną się w waszych główkach niedorzeczności, jak robale. Nawet czepiasz się słowa "coby" inaczej "aby". Można to tłumaczyć: " nie ma takiego zla, którego Bóg nie byłby w stanie przemienić jeszcze w większee dobro".
        Nie zapominaj o mojej energii, której ty n i g d y nie osiągniesz, mimo twoich prób stosowania nawet czarów i tp. marów. Widzę cie jako stare jajo pozbawione elementu życia...Oczywiście w dużej odległości, by podczas eksplozji nie zostać ochlapaną. W swoim obłędzie chciwości i nienawiści, stosujesz moralność Kalego. Wg ciebie mozesz na innych pluć a na ciebie nie wolno. Jak plucie to plucie. Lubisz to, to masz. Walkę z nami p l u c i e m rozpocząłeś 31 maja - inteligencie o pochodzeniu wielkoziemiańskim. Czyżby ogromne połacie ziemskie były zdobyte nieuczciwie ?
        Odkryj rąbek tajemnicy twojego pochodzenia. Kto komu "zakosił" w dawnych latach majątek, że stałeś się ziemianinem? I to ziemianinem, który gardzi wsią.
        • superplebs Re: chamioku do chlewa 12.12.10, 20:02
          Ty córko Cygana śmiesz pytać o pochodzenie majątku moich przodków Zbyszyńskich? Ty sprzedajny - za michę - śmieciu, żono takiego gbura syna innego chamioka (jak mawiała moja matka) co to w wyniku zlodziejskiej reformy rolnej dostal jakiś płachetek ziemi w Janówku zanim został tam sekretarzem PZPR ???!!! Kim ty jesteś, że się aż tak po chamsku szarogęsisz? Wola Grzybowska wyklepany kmiotku to był tylko przystanek, akurat jestem "chłopak z Pragi", jeżeli o mnie chodzi...A gdybyś miała odrobinę inteligencji, której mieć nie możesz to byś wiedziała dlaczego przybrałem od lat - szczególnie w gazetach - pseudonim "plebs"...Od naszego życia to wara tobie i temu twojemu gnojkowi - żukowi gnojownikowi. Bądź pewna: na ślub twojej jedynej córki, dla której nigdy nie miałaś czasu niedoszła sutenerko poza zamęczaniem jej swoimi problemikami na pewno nie będziesz zaproszona, zwłaszcza po twoich fałszywych zeznaniach w Jeleniej Górze, więc won do taboru, do twoich przodków, tylko wątpię czy Cyganie mający - w odróżnieniu od ciebie jano - honor by cię tam przyjęli, więc zostanie ci most i gmeranie po śmietnikach (a liczyłaś na rentę wdowią po wykończonym "mężulku"), za to wszystko co zrobiłaś podła zdrajczynio swojej córce. Giń przepadnij strzygo nieczysta ubabrana w gównie...
          • pisanica Re: chamioku do chlewa 13.12.10, 05:12
            Zdrajczynią to jest ona. Ja tylko oddałam policzek.
            • superplebs Re: chamioku do chlewa 14.12.10, 01:13
              A kiedyś niedoszła na szczęście sutenerko także d....w szwedzkim burdelu! Na razie szykujcie się na Kamienną tam cię wstępnie przećwiczą albo ciebie albo twojego "supermena"....!!!
              A propos zdrady jak tam kontakty z "panią" doktor neurolog danutą marchel? Lektura jej ostatnich pism wskazuje jasno na bliskie kontakty z tobą anty-ludzki śmieciu? Wdepnęłaś w gówno, które nazywa się "grupą przestępczą" nawet nie wiesz jak szybko cię ono wciągnie...
              Ty tylko "oddałaś policzek" szmato (jak cię przez całe twoje zasrane małżeńskie życie piszczotliwie nazywa twój pułkowniczek). Ta pseudo zdrada Sylwii polega na tym, że chciała sobie ułożyć życie bez ciebie infantylno istoto wydzwaniająca do niej godzinami ze swoimi "problemami" Miała wszak siedzieć w Wesołej gotować ci i sprzątać (bo ty tego nigdy się nie nauczyłaś zafajdany brudasie) a ty byś "okrakiem" była trochę w Wesołej a trochę w Jeleniej Górze (tam chciałaś wykończyć i wyrzucić z mieszkania pawełka), no i miała ci pomóc w rozwodzie z edwardem januszem i z kolei jego wywalić z mieszkania...
              • superplebs Re: "matka" janina 19.12.10, 23:42
                popisująca się na kilku forach nijaka janina magdzińska trzaskoma ma pełne usta frazesów i "wskazówek wychowawczych"..A sama??? Napisała wreszcie prawdę o swoim stosunku do jedynej córki Sylwii, że ta przez 50 lat - czyli całe swoje życie - "nachodziła" ją...Taka jest naprawdę wyrodna matka, czyli "pani pułkownikowa" janina magdzińska - trzaskoma, a więc na drzewo ze swoimi pouczeniami "mamusiu"!!! Chroń dalej przestępcę i nurzaj sie z nim razem we własnym gównie...!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka