osa07 09.11.07, 10:50 czy ktoś cos słyszał może o prywatnym przedszkolu w Lipówkach????? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stasi1 mając na uwadze Twój wpis spytałem się 01.12.07, 12:18 wczoraj znajomego z Lipówek o to przedszkole. Potwierdził to ale sam nie wiedział gdzie jest. Czy w remizie czy też u facetki(tej która to miała by prowadzić) w nowo wybudowanym domu. Więc nie wiele dowiedziałem się > czy ktoś cos słyszał może o prywatnym przedszkolu w Lipówkach????? Odpowiedz Link
puchatkowo Re: mając na uwadze Twój wpis spytałem się 16.12.07, 15:32 Szanowni Państwo, Mam przyjemność podzielić się z Państwem nowina, ze w Lipówkach powstaje nowe przedszkole prywatne PUCHATKOWO. Będzie to miejsce przyjazne dzieciom i rodzicom, oferujące ciepła, rodzinna atmosferę, bezpieczeństwo i doskonale warunki lokalowe, a nade wszystko ciekawa ofertę dydaktyczna. PUCHATKOWO będzie przeznaczone dla 40 dzieci w wieku 2,5-6 lat. Zajęcia będą się odbywały w 3 grupach wiekowych, a ich niewielka liczebność będzie niewątpliwym atutem. Opiekę nad dziećmi będzie sprawował wykwalifikowany personel. Na szczególne podkreślenie zasługuje bogata oferta zajęć dodatkowych, tj. język angielki, rytmika, gimnastyka korekcyjna, sztuka, zajęcia teatralne, zajęcia kulinarne, opieka logopedy i psychologa. Dzieci będą miały zapewnione domowe posiłki, przygotowywane na miejscu. Godziny otwarcia przedszkola będą dostosowane do potrzeb rodziców. Rodzice będą mogli pozostawiać dzieci w przedszkolu na cały dzień lub na kilka godzin. W PUCHATKOWIE Państwa dzieci będą mogły również świętować swoje urodziny podczas specjalnie przygotowywanych przyjęć urodzinowych. Drodzy Państwo, przyznacie, ze będzie to wyjątkowe miejsce!!! Już wkrótce dni otwarte, na których wszystkich Państwa serdecznie zapraszam. W przypadku pytań lub wątpliwości – jestem do Państwa dyspozycji. Serdecznie pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link
monika.p6 Re: mając na uwadze Twój wpis spytałem się 18.12.07, 08:17 proszę o informację kiedy będą dni otwarte i jaki będzie koszt pobytu dziecka w przedszkolu Odpowiedz Link
puchatkowo przedszkole prywatne w Lipówkach 18.12.07, 16:32 Pani Moniko, Dni otwarte są przewidywane w styczniu'08 (drugi lub trzeci weekend stycznia), dokładny termin podam wkrótce. Co do kosztu pobytu dziecka w przedszkolu będzie zależny od ilości godzi, które dziecko będzie spędzało pod naszą opieką oraz wybranych zajęc dodatkowych. Szczegółowa oferta zostanie przedstawiona podczas dni otwartych. Serdecznie pozdrawiam i zapraszam:) Agnieszka Odpowiedz Link
puchatkowo Przedszkole Prywatne w Lipówkach - DNI OTWARTE 13.01.08, 17:38 Drodzy Państwo, Wszystkich zainteresowanych rodziców jak również inne osoby dysponujące wolnym czasem zapraszamy na dni otwarte Przedszkola Prywatnego PUCHATKOWO w Lipówkach przy ul. Krótkiej 9, które odbędą się w dniach 19-20.01.2008 r. w godzinach 10-18. Będą Państwo mogli zapozna się z naszą ofertą, a dzieci miło spędzą czas bawiąc się pod opieką naszych nauczycieli. Serdecznie zapraszamy:) Odpowiedz Link
agusia1604 Re: Przedszkole Prywatne w Lipówkach - DNI OTWART 05.02.08, 19:38 witam czy ktos był moze na dniach otwartych i zna szczegóły dotyczące cennika pobytu dziecka, godzin otwarcia przedszkola i oferty dydaktycznej? Odpowiedz Link
puchatkowo Re: Przedszkole Prywatne w Lipówkach - DNI OTWART 10.02.08, 16:16 Pani Agusiu, Poniewaz zaden z rodzicow nie udzielil Pani odpowiedzi na zadane pytania, pozwole sobie w imieniu przedszkola to uczynic. Godziny otwarcia przedszkola to 6-18, iloś dzieci w grupie 10, max 15 (3-latki), dzieci są w grupach wiekowych 2-3 latki, 4-latki, 5- latki. Kazda grupa ma wlasna sale. Opieke nad dziecmi sprawuja doswiadczone nauczycielki wychowania przedszkolnego (w grupie maluszkow pracuje nauczycielka oraz pomoc). Jesli chodzi o oferte dydaktyczna, to realizujemy jeden z zatwierdzonych przez MEN programow wychowania przedszkolnego. Dodatkowo oferujemy dzieciom nauke jezyka angielskiego, zajecia z logopeda, rytmike, taniec, gimnastyke korekcyjna, zajecia teatralne i wiele innych ciekawych propozycji. Dzieci maja zapewnione 4 pyszne posilki przygotowywane na miejscu. Miesieczny koszt pobytu dziecka w przedszkolu wynosi 560 zl (cena zawiera pelne wyzywienie i wszystkie zajecia dodatkowe). Proponujemy rowniez dwugodzinne bloki zajec popoludniowych w godz. 16-18 np. 30 minut języka angielskiego, 1 godzina zajec integracyjnych - malowanie, nauka spiewania, gry i zabawy oraz 30 minut zajec logopedycznych, tanca lub rytmiki. Miesiecny koszt takich zajec to 80 zl (4 razy w miesiacu), 160 zl (8 razy w miesiacu), itd. Przedszkole organizuje rowniez przyjecia urodzinowe dla dzieci. Serdecznie zapraszamy do odwiedzenia naszego przedszkola i zapoznanie sie z wszystkimi warunkami oferowanymi przez przedszkole. W przypadku pytan prosze o kontakt telefoniczny pod nr 0604377786 lub e-mail info@mojepuchatkowo.pl Pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link
agusia1604 Re: Przedszkole Prywatne w Lipówkach - DNI OTWART 24.02.08, 09:43 Szkoda tylko, ze na e-maile nikt nie odpowiada, a telefon jest poza zasięgiem lub wyłączony.......:) Odpowiedz Link
puchatkowo Re: Przedszkole Prywatne w Lipówkach - DNI OTWART 26.02.08, 16:21 Droga Pani, Dziennie odbieramy kilkanaście telefonów, a jak Pani wie praca z dziecmi jest bardzo absorbująca. Najmocniej przepraszamy za utrudnienia i prosimy ponownie o kontakt, nr tel 0604377786, e-mail info@mojepuchatkowo.pl. Brak odpowiedzi na e-mail byl spowodowany awaria komputera. Jeszcze dzis otrzyma Pani odpowiedź na e-mail. Pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link
puchatkowo Przedszkole Prywatne w Lipówkach - NOWA OFERTA!! 11.03.08, 19:45 Drodzy Panstwo, Od marca'08 mamy Panstwu do zaoferowania nowa, ciekawsza oferte cenowa. Aktualny koszt pobytu dziecka w przedszkolu to 460 zl miesiecznie. Cena obejmuje pelne wyzywienie (4 posilki), zajecia dodatkowe (jezyk angielski, gimnastyka korekcyjna, zajecia logopedyczne, taniec i rytmika) oraz pobyt dziecka w godzinach 6-18. Zajecia popoludniowe odbywaja sie we czwartki i piatki w godz. 16-18. Ich koszt to 80 zl (4 razy w miesiacu - raz w tygodniu) lub 160 zl (8 razy w miesiacu - 2 razy w tygodniu). Na zajecia popoludniowe sklada sie po 30 minut jezyka angielskiego i zajec logopedycznych lub rytmicznych oraz 1 godzina zabaw w grupie (malowanie, rysowanie, nauka piosenek, zabawy ruchowe, itd.) Serdecznie zapraszamy, gdyby mieli Panstwo jakies pytania - chetnie odpowiem. Pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link
beti76 Odnośnie przedszkola raz jeszcze 20.03.08, 10:51 Moje dziecko od poniedziałku tam własnie jeździ - na razie jest zadowolony. My też Głowne zalety, wg nas, to: - czynne cały rok - bardzo komunikatywna właścicielka, otwarta na propozycje rodziców, z fajnym pomysłem na to przedszkole - warunki przyzwoite - nowy dom, ciepło, czysto, - opiekunki - młode dziewczyny, jak słyszałam od syna - potrafią sobie poradzić z dzieciakami - dobre rozłożenie godzin posiłków - podobno mój niejadek ładnie je - to powinnam uznać za główną zaletę :) - budynek stoi na końcu świata, a raczej lipówek - dzieciaki na pewno nie wybiegną na ruchliwa ulice, bo tam ruchu nie ma - małe grupy teraz wady: - daleko - nie ma na razie placu zabaw na zewnątrz, chociaż pogoda i tak nie pozwala na korzystanie z niego. Plac ma być Nie jestem "na procencie" u P. Agnieszki, więc ocena jest jak najbardziej subiektywna. Odpowiedz Link
andy1976 Re: Odnośnie przedszkola raz jeszcze 20.03.08, 22:47 Osobiście nie znam warunków ale do zalet dodałbym przede wszystkim cenę... nie chcę mówić ile taka zabawa kosztuje w Wawie. Odpowiedz Link
beti76 Re: Odnośnie przedszkola raz jeszcze 21.03.08, 08:03 hmmm, to ja też nie powiem :) Fakt, cena przystępna - ani niska, ani wysoka. Odpowiedz Link
lawania Re: Przedszkole Prywatne w Lipówkach - NOWA OFERT 08.04.08, 16:51 Nie bardzo rozumiem, cena 460 obejmuje pelne wyzywienie zajecia dodatkowe (jezyk angielski, gimnastyka korekcyjna, zajecia logopedyczne, taniec i rytmika, to w takim razie o jakich zajęciach popołudniowych pani pisze? Czy to są dodatkowe godziny angielskiego, czy można dziecko przyprowadzać na dwie godziny w czwartki i piątki?? prosze o odpowiedź. pozdrawiam lawania Odpowiedz Link
myna2 Re: Przedszkole Prywatne w Lipówkach - NOWA OFERT 10.04.08, 08:26 Pani Agnieszko, mam pytanie jaka jest dolna granica wiekowa dziecka mogącego uczęszczać do Waszego przedszkola. Kiedyś na ulotkach przeczytałam, ze 18 miesięcy ale teraz nie jestem pewna. Moje dziecko 18 miesięcy bedzie miało we wrzesniu i chetnie posłalibyśmy go do prywatnego przedszkola (żłobka niestety u nas nie ma) z fachową opieką. Dziękuje za odpowiedz :) Odpowiedz Link
stasi1 to nie lepiej od razu się spytać p.Agnieszki z 10.04.08, 10:30 puchatkowa(chyba podała do siebie kontakt) zamiast pytać się tutaj na forum? Przecież ta pani może nie mieć czasu na patrzenie co tutaj się pisze Odpowiedz Link
puchatkowo odpowiadajac na zadane pytania 11.04.08, 00:52 Witam serdecznie, Odpowiadajac na pierwsze pytanie dotyczace oplaty za przedszkole - nasze przedszkole oferuje kilka opcji. Opcja calodniowa obejmuje opieke od 6 do 18, pelne wyzywienie i zajecia dodatkowe. Oplata to 460 zlotych. Druga opcja to zajecia popoludniowe dla dzieci, ktore nie sa pod nasza opieka przez caly dzien. Sa to wlasnie pociechy przywozone raz lub dwa razy w tygodniu na 2 lub 4 godziny w godz. 16- 18. Koszt takich zajec to 80 lub 160 zl m-cznie. Odpowiadajac na pytanie drugie - dolna granica wieku w naszym przedszkolu to teoretycznie 2 lata. Pisze teoretycznie, bo wszytsko zalezy od dziecka. Maluszki roznie sie aklimatyzuja; jedne w wieku 2 lat sa juz gotowe do pozostawania w przedszkolu, inne nie. Aktualnie mamy dwoje 2-latkow i czworo 2,5-latkow, ktore sa w grupie razem z trzylatkami. Zapraszam do odwiedzenia naszego przedszkola, aby mogla Pani sama zobaczyc, jak nasza oferta wyglada w praktyce. Stasi1 - dziekuje:) Staram sie sledzic co sie dzieje na forum i regularnie odpowiadac na pytania, ale faktycznie bardzo malo ma na to czasu, pozdrawiam:) Odpowiedz Link