pas_ya 20.12.10, 14:04 Witajcie, proszę podajcie mi namiary na kogoś kto robi te świadectwa. Mam jednego takiego gościa, ale chętnie porównałabym ceny Ten mój woła za dom 140m2 - 500zł.Dużo , mało? Nie wiem... Dziękuję z góry za ew. pomoc Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kruszyna41 Re: Świadectwo energetyczne 20.12.10, 22:53 popatrz na allegro . moi znajmi tak zrobili zapłacili ok 150 zł. musieli po prostu całą otrzebną dokumentacje zebrac samemu i odesłać mailem . po ok tygodniu dostali kurierem świadectwo. Odpowiedz Link
pas_ya Re: Świadectwo energetyczne 21.12.10, 06:29 Kruszyna baaaaaaaaaardzo Ci dziękuję za tak cenną (i to dosłownie) informację. Ceny na allegro są rzeczywiście konkurencyjne... Jestem Ci dozgonnie wdzięczna i wiszę Ci przysługę. Pozdrawiam serdecznie kruszyna41 napisała: > popatrz na allegro . moi znajmi tak zrobili zapłacili ok 150 zł. musieli po pro > stu całą otrzebną dokumentacje zebrac samemu i odesłać mailem . po ok tygodniu > dostali kurierem świadectwo. Odpowiedz Link
krzysztof1974 Re: Świadectwo energetyczne 01.09.23, 00:57 w 2023 atrakcyjne ceny świadectw energetycznych znajdziecie tu: swiadectwo24.pl/ Odpowiedz Link