Dodaj do ulubionych

duże rozmiary

25.11.11, 08:51
Witam was wszystkich. Noszę rozmiar 52 i chciałam się z wami podzielić wiadomością, że w Mińsku powstał nowy fajny sklep z dużymi rozmiarami i jestem bardzo szczęśliwa,że mogę się fajnie ubrać. Są tam nawet ubrania dla mężczyzn.
Jeżeli macie taki problem to napiszcie coś na ten temat, podzielcie się swoimi opiniami. Dziękuję i pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • matogrossom Re: duże rozmiary 25.11.11, 12:48
      masz na myśli Ophelię na 1 PLM? Widziałam w dzisiejszej Strefie Mińsk kupon rabatowy do tego sklepu.
      • krytnia Re: duże rozmiary 25.11.11, 13:03
        Tak. A jaki kupon rabatowy? Byłaś już tam?
        • dusia35 Re: duże rozmiary 29.12.11, 19:44
          Korzystałam z tego sklepu są nawet ciekawe ubrania i miła obsluga.....
          • botox3 Re: duże rozmiary 02.01.12, 01:20
            W mantylce koło starostwa powiatowego też można dostać większe rozmiary, ale nie jest to typowy sklep dla puszystych więc nie wiem dokładnie do jakiego rozmiaru są tam rzeczy. Sama noszę 44 i mam stamtąd już kilka fajnych rzeczy
            • czejzee Re: duże rozmiary 19.01.12, 20:17
              botox3 napisała:

> W mantylce koło starostwa powiatowego też można dostać większe rozmiary, ale n
              > ie jest to typowy sklep dla puszystych więc nie wiem dokładnie do jakiego rozmi
              > aru są tam rzeczy. Sama noszę 44 i mam stamtąd już kilka fajnych rzeczy

Zapraszam do Płońska (Grunwaldzka 2) do sklepu z dużymi rozmiarami. Wszelkie szczegóły tu: Sprzedam kurtki zimowe w dużych rozmiarach powyżej rozm. 44. Szczegóły tu: fb.com/sizeplusfb istnieje również sprzedaż online. Wysyłki, etc.
    • miesny.jez Re: duże rozmiary 08.04.12, 12:02
      Odgrzebałam starszy wątek, bo szukałam jakiejś kiecki w większym rozmiarze (50) na wesele :) Odwiedziłam kilka sklepów i mogę się podzielić opiniami. Znalazłam fajny sklepik na Siennickiej, jakoś tak między pocztą a zegarmistrzem - niestety nie mieli nic powyżej 48 - po świętach ma być dostawa - ale ubrania nie wydawały się 'babciowate', chyba byłoby w czym wybierać :) Byłam tez w tym na 1 PLM - tez niestety nic nie było młodzieżowego powyżej 48 - ceny mają wysokie. Widziałam czerwoną sukienkę do kolan, przepasaną wstążką, cena ok 350 zł. Jak dla mnie zbyt wygórowana cena w stosunku do jakości. A ostatecznie udało mi się kupić w FOR YOU krótką czerwona sukienkę z materiały podobnego do tafty czy czeguś podobnego-za 199 zeta :)
    • izawilm Re: duże rozmiary 14.03.13, 17:55
      W Otwocku również jest fajny sklep z dużymi rozmiarami. Nazywa się ESTILO i mieścli się na ulicy. Karczewskiej w takim ciągu sklepów niedaleko Kebaba ;) POLECAM

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka