Dodaj do ulubionych

Exodus - WS 12341

20.11.06, 01:11
Zagadka, o kogo może chodzić?

W niedzielę (19.11.06) od godzin porannych przed kościołem Bożego Ciała przy
Monte Cassino parkowało wspaniałe auto-retro w kolorze bordowym o nazwie
Exodus i nr rej. WS 12341. Auto oblepione było z każdej strony plakatami
kandydata na prezydenta Siedlec. Wierni wychodzący po każdej mszy byli
dodatkowo oblegani przez panów rozdających ulotki tego kandydata.
Obserwuj wątek
    • niunianiu Re: Exodus - WS 12341 20.11.06, 08:54
      klemens.klemens napisał:
      > Zagadka, o kogo może chodzić?

a nagroda przewidziana? ;)
      toż to kampania na rzecz jaśnie pana "odmłodzonego" :)
      samochód stary ale kandydat młody :P
    • abanderado Re: Exodus - WS 12341 20.11.06, 08:56
      czyli bilans sie zgadza
    • klemens.klemens Re: Exodus - WS 12341 20.11.06, 13:00
      niunianiu napisała:
      > a nagroda przewidziana? ;)

Owszem, wchodzi w grę. Warunki są następujące:

1. podjąć próbę opisania tego naprawdę fajnego pojazdu (jeżeli ktoś widział,
      a jeżeli nie widział, to trzeba popuścić wodze fantazji).
      2. zgadnąć, w którą stronę było zwrócone przodem
      3. podać imię i nazwisko kandydata
      4. wskazać plusy i minusy w ten sposób prowadzonej akcji reklamowej
      5. wypowiedzi dot. pkt 1-4 muszą być udzielona w nie mniej niż 4 postach, przy
      czym posty tego samego autora nie mogą następować kolejno po sobie.
      6. Prawo do nagrody nabędzie forumowicz, który pierwszy wypełni powyższe
      warunki.

• bambii Re: Exodus - WS 12341 20.11.06, 13:01
        tylko zabrakło nagrody i sponsora :))))
        • klemens.klemens Re: Exodus - WS 12341 20.11.06, 13:14
          Sponsorem jestem ja. Nagrodę negocjuję z "miejscem wydania".
          • bambii Re: Exodus - WS 12341 20.11.06, 13:21
            ale co będzie nagrodą ? :)
            • bambii Re: Exodus - sposnora :) 20.11.06, 13:31
              nie odpowiada co będzie nagrodą :(
            • teofano1 Re: Exodus - WS 12341 20.11.06, 13:32
              bambii napisał:

> ale co będzie nagrodą ? :)
              Ja już się wypowiedziałam co do preferencji :)) A i Wojciech Kudelskiemu na
              imię :))) O ile mnie mój Alzheimer nie zwodzi :)
              • bambii Re: Exodus - od depresji :) 20.11.06, 13:35
                nie zawodzi nie zawodzi , widze że szanowan Pani odbiła się od tych depresji
                "łykendowych" :)
          • teofano1 Re: Exodus - WS 12341 20.11.06, 13:29
            klemens.klemens napisał:

> Sponsorem jestem ja. Nagrodę negocjuję z "miejscem wydania".

A nie może byc sponsor wygraną w jednym ;) Co do kandydata hmmm kosciół.
            Kudelski???
            • bambii Re: Exodus - WS 12341 20.11.06, 13:33
              > Co do kandydata

nie wiem nie wiem przed smamym autem widziano rozkraczkę Symanowicza może to
              jakiś ruch na rzecz wyborów ? coś w stylu głosujcie na jednego z ...... :)
        • niunianiu Re: Exodus - WS 12341 20.11.06, 13:15
          bambii napisał:
          > tylko zabrakło nagrody i sponsora :))))

ooo teraz już jest i nagroda i sponsor w jednym ha ha :D
          • klemens.klemens Re: Exodus - WS 12341 20.11.06, 13:26
            Zarza, zaraz. Sposor nie jest jednocześnie nagrodą. Sponsor jedynie nagrodę
            ufunduje.
            • niunianiu Re: Exodus - WS 12341 20.11.06, 13:45
              klemens.klemens napisał:

> Zarza, zaraz. Sposor nie jest jednocześnie nagrodą. Sponsor jedynie nagrodę
              > ufunduje.

ech.... no cóż ;)
      • teofano1 Re: Exodus - WS 12341 20.11.06, 13:36
        klemens.klemens napisał:

> 4. wskazać plusy i minusy w ten sposób prowadzonej akcji reklamowej
        Co do opisu pojazd ma jeszcze koło styłu.
        Teraz punkt czwarty.
        Plusy:
        Dużo ludzi, którzy przychodzą do kościoła
        Podtekst, że skoro jest na placu facjata kandydata, to czarna brac go popiera,
        a wielu bierze to pod uwagę.

Minus;
        Są ludzie, którzy chodzą do kościoła ale nie lubia jak polityk instytucją
        kościoła kampanie podpiera
        Atakowanie ludzi tuż po wyjściu ze świątyni może wkurzac. Kojarzyc się trochę z
        ewangelicznymi przekupniami których Jezus przepędził.
        • bambii Re: Exodus - WS 12341 20.11.06, 13:38
          > > 4. wskazać plusy i minusy w ten sposób prowadzonej akcji reklamowej

wykonałem telefon kontrolny do przyjaciel (zanim się okaże co jest nagrodą bo
          konkurs trwa ale nikt nie wie o co :)))) ) , widziaono dwie rozkraczki
          Kudelskiego i Symanowicza. Plakat kudelskiego "Zgoda i Rozwój" Symanowicz "nowy"
          z usmiechem Mony Lizy. obaj stali przy wejściu pilnująć porządku :)))
          • teofano1 Re: Exodus - WS 12341 20.11.06, 13:43
            bambii napisał:

Symanowicz "nowy" z usmiechem Mony Lizy. obaj stali przy wejściu pilnująć
            porządku :)))

Tiaa ja na ten jego grymas też zwróciłam uwagę :))
            • klemens.klemens Re: Exodus - WS 12341 20.11.06, 13:48
              Tak dla równowagi. A jaki uśmiech serwował Pan Kudelski?
              • bambii Re: Exodus - WS 12341 20.11.06, 13:50
                taki sam jak w poprzednich wejściach plakatowych, u Symanowicza odmiana
                niesłychana , jak wczesniej groźniej patrzył na wyborców z plakatów tym raem
                jednak łagonie raczył wejrzeć na gawiedź :)
                ten tajemniczy uśmiech to jakiś as w rękawie (jak pisał en_el) czyzby tasmy
                prawdy to ten as ?
            • bambii Re: Exodus - WS 12341 20.11.06, 13:48
              zastanawiam się co mu zrobili żeby tak sie usmiechnął ?
              • teofano1 Re: Exodus - WS 12341 20.11.06, 13:49
                bambii napisał:

> zastanawiam się co mu zrobili żeby tak sie usmiechnął ?
                Wsadzili igłę w cztery litery. :)
                Co do kudelskiego to może sobie fantazjował na temat wygody prezydenckiego
                fotela ;) Stąd ten błogostan na pyszczku.
                • bambii Re: Exodus - WS 12341 20.11.06, 13:55
                  > Wsadzili igłę w cztery litery. :)

LOL , myślisz że to tak prowokuje sie takie uśmiechy ? :)))
                  • teofano1 Re: Exodus - WS 12341 20.11.06, 13:56
                    bambii napisał:

> > Wsadzili igłę w cztery litery. :)
                    >
                    > LOL , myślisz że to tak prowokuje sie takie uśmiechy ? :)))
                    Może mu powiedziano, że powtórki nie bedzie i dla dobra sprawy nie
                    wrzeszczał ;)
                    • bambii Re: Exodus - WS 12341 20.11.06, 14:01
                      >, że powtórki nie bedzie i dla dobra sprawy nie
                      > wrzeszczał ;)

stalowe nerwy :)
    • teofano1 Re: Exodus - WS 12341 20.11.06, 13:28
      Auto czerwone, niskie, dwuosobowe, wersję kabrio widziałam. Choc może miec
      szmaciany dach. Trochę chromu posiada miedzy innymi na lampac. A i dwuosobowe
      jest.
      • abanderado Re: Exodus - WS 12341 20.11.06, 13:34
        znacyz po tuningu czyli podobnie jak kandydat ... wersja seryjna nie wystarczyła
        • teofano1 Re: Exodus - WS 12341 20.11.06, 13:37
          Odpowiem tak w jedyną słuszną :DDDD
        • klemens.klemens Re: Exodus - WS 12341 20.11.06, 13:38
          Uwaga !!!!!!!!

> 5. wypowiedzi dot. pkt 1-4 muszą być udzielona w nie mniej niż 4 postach,
          > przy czym posty tego samego autora nie mogą następować kolejno po sobie.
          • bambii Re: Exodus - WS 12341 20.11.06, 13:39
            zo to za uwgaga orgazniatora jak dalej nie wiadomo o co idzie gra :/
            • klemens.klemens Re: Exodus - WS 12341 20.11.06, 13:41
              A o nagrodach niespodziankach słyszał, a?
              • bambii Re: Exodus - niespodzianka :) 20.11.06, 13:45
                coś czuje że jako nagroda bedzie pochwała wzrokowa klemens.klemens'a przez
                telefon :>, ot taka niespodzianka :))))
                • klemens.klemens Re: Exodus - niespodzianka :) 20.11.06, 13:46
                  Bambii, człowiekiem małej wiary? Nie do wiary!
                  • bambii Re: Exodus - niespodzianka :) 20.11.06, 13:47
                    konkurs to konkurs, zasady muszą być zdecydowane okreśłone, a pisze to jako
                    organizator dwóch konkursów na forum więc się troche na tym znam :))))))
                    • teofano1 Re: Exodus - niespodzianka :) 20.11.06, 13:48
                      bambii napisał:

> konkurs to konkurs, zasady muszą być zdecydowane okreśłone, a pisze to jako
                      > organizator dwóch konkursów na forum więc się troche na tym znam :))))))

Z którego żadnego nie wygrałam :( Pech to pech. A i obiecane "upojne" spotkanie
                      we dwoje nie wypaliło ;) Oj, babmbuś, bambuś.
                      • bambii Re: Exodus - niespodzianka :) 20.11.06, 13:54
                        nie wiemy co kelems.klemens oferuje może zaoferuje siebie jako dodatek do
                        wygranej ? :)
                        • teofano1 Re: Exodus - niespodzianka :) 20.11.06, 13:55
                          bambii napisał:

> nie wiemy co kelems.klemens oferuje może zaoferuje siebie jako dodatek do
                          > wygranej ? :)
                          A myslisz, że ja po kiego grzyba tak strzelam po guziorach :D Tylko w jedynej
                          słusznej sprawie 2w1 (nagroda=sponsor:))
                    • klemens.klemens Re: Exodus - niespodzianka :) 20.11.06, 13:50
                      Mistrzowstwa Ci nie odbiorę, na pewno jesteś lepszy ode mnie.
                      Jednak zwycięzcy nie zawiodę.
                      • bambii Re: Exodus - niespodzianka :) 20.11.06, 13:53
                        dalej nie załapałeś , nikt nie mówi o startowanie w konkursie ale o zasadach :
                        jasnych , sprawideliwych, czystych takie "czyste ręce" albo "przejrzyste miasto"
                        coś w tym stylu :)
                        • teofano1 Re: Exodus - niespodzianka :) 20.11.06, 13:58
                          bambii napisał:

>"przejrzyste miasto" coś w tym stylu :)

Tak z łaski swojej bambuś nie ściągaj na to radosne forum zasad panujących w
                          urzędzie miasta, bo się jakoś tak strasznie robi na tę myśl.
                          • bambii Re: Exodus - niespodzianka :) 20.11.06, 14:01
                            > urzędzie miasta, bo się jakoś tak strasznie robi na tę myśl.

no przestań, przeciez to dobre sprawdzone wzory :)))

ale chyba nie dowiemy się o niespodziance, szkoda ze ja nie wpadłem na ten
                            pomysł z niespdozianką wymyśłiłbym jakiś "french kiss" ot taka niespodziaanka
                            :)))), jeszce wygrana niunianiu to by było miłe choć po wygranej gutheda nie
                            wiem sam ,no nie wiem :)))
                            • teofano1 Re: Exodus - niespodzianka :) 20.11.06, 14:04
                              bambii napisał:

> ale chyba nie dowiemy się o niespodziance, szkoda ze ja nie wpadłem na ten
                              > pomysł z niespdozianką wymyśłiłbym jakiś "french kiss"
                              yes, yes, yes :))

>ot taka niespodziaanka:)))), jeszce wygrana niunianiu to by było miłe choć po
                              wygranej gutheda nie wiem sam ,no nie wiem :)))

Dla dobra sprawy seta przed sesją, gazeta na twarz goracy aplauz widowni i do
                              dzieeełaaaaaaaaa :DD
                              • bambii Re: Exodus - niespodzianka :) 20.11.06, 14:10
                                WOW to byłoby doipiero show !!

co do tej sety to nie wiem czy jest to wystarczajaca ilosć ;))))))
                                • niunianiu Re: Exodus - niespodzianka :) 20.11.06, 14:13
                                  masz może gdzieś chusteczkę, bo moje się skonczyły ;)
                            • niunianiu Re: Exodus - niespodzianka :) 20.11.06, 14:12
                              bambii napisał:
                              > szkoda ze ja nie wpadłem na ten pomysł z niespdozianką wymyśłiłbym
                              > jakiś "french kiss" ot taka niespodziaanka :))))
                              > jeszce wygrana niunianiu to by było miłe
                              tak tylko zapytam
                              czy można się odwoływać od wygranej choć juz ciastko zjedzone ;)

> choć po wygranej gutheda nie wiem sam ,no nie wiem :)))
                              a ja wiem: fuj :P
                              • bambii Re: Exodus - niespodzianka :) 20.11.06, 14:14
                                > czy można się odwoływać od wygranej choć juz ciastko zjedzone ;)

rozumiemj że wymiana zwrotna czyli ciastko za "french kiss" czy może jako dodatek ?

jako dodatek to musielibyśmy wymysleć jakiś dodatek do konkursu :))
                                • bambii Re: Exodus - niespodzianka :) 20.11.06, 14:15
                                  ale pytania będą proste :)))))
                                  • niunianiu Re: Exodus - niespodzianka :) 20.11.06, 14:19
                                    ach co za ulga doliczyć jeszcze do tego moje u Ciebie "fory" to.....
                                    wygrana jak w banku
                                    yes yes yes ;)
                                    ps. to może odpuścimy sobie te pytania, cooooo?!
                                • niunianiu Re: Exodus - niespodzianka :) 20.11.06, 14:15
                                  bambii napisał:
                                  > rozumiemj że wymiana zwrotna czyli ciastko za "french kiss" czy może jako
                                  > dodatek ?
                                  ciastko za "french kiss" to chyba godziwa wymiana ;)

> jako dodatek to musielibyśmy wymysleć jakiś dodatek do konkursu :))
                                  no to myśl ... czekam ;) a czas leci ;0
                                  • bambii Re: Exodus - niespodzianka :) 20.11.06, 14:19
                                    > > jako dodatek to musielibyśmy wymysleć jakiś dodatek do konkursu :))

mogę rozłożyć nawet na raty jakby co ;))))
                                    • teofano1 Re: Exodus - niespodzianka :) 20.11.06, 14:23
                                      bambii napisał:

> mogę rozłożyć nawet na raty jakby co ;))))
                                      Oby Cię nie przytchło z nadmiaru szczęścia. wiesz nadmoiar krwi w mózgu ze
                                      szczęsicia A w tym wieku to juz całkiem prawdopodobne :)
                                      • niunianiu Re: Exodus - niespodzianka :) 20.11.06, 14:27
                                        myślisz, że potrzebna mu będzie hospitalizacja z nadmiaru dopływu krwi?!
                                        • teofano1 Re: Exodus - niespodzianka :) 20.11.06, 14:29
                                          niunianiu napisała:

> myślisz, że potrzebna mu będzie hospitalizacja z nadmiaru dopływu krwi?!
                                          Wiesz, on taki sercowy :DD Z wrażenia całkiem mozliwe. :)
                                        • bambii Re: Exodus - niespodzianka :) 20.11.06, 14:30
                                          > myślisz, że potrzebna mu będzie hospitalizacja

czyli do tego jeszcze "usta-usta" ? :DDDDD
                                          • teofano1 Re: Exodus - niespodzianka :) 20.11.06, 14:33
                                            bambii napisał:

> czyli do tego jeszcze "usta-usta" ? :DDDDD
                                            O jeeeeeeeeeeeeeee :)
                                            • bambii Re: Exodus - niespodzianka :) 20.11.06, 14:41
                                              to ja chyba po jakies proszeczki pójdę :))
                                              • niunianiu Re: Exodus - niespodzianka :) 20.11.06, 14:54
                                                tylko nie bierz po jednym i nie te co guthead, bo on po nich jakieś głupoty
                                                wygaduje, a siedlczanin13 mówił mu po jednym, po jednym, ale on nie słucha...
                                                • teofano1 Re: Exodus - niespodzianka :) 20.11.06, 14:57
                                                  niunianiu napisała:

> tylko nie bierz po jednym i nie te co guthead, bo on po nich jakieś głupoty
                                                  > wygaduje, a siedlczanin13 mówił mu po jednym, po jednym, ale on nie słucha...

Niom, geriavit może nadmiernie pobudzic w zbyt dużych ilościach. Byle jeszcze
                                                  nie pomylił z niebieskimi tabletkami. Bo może sobie przypomniec o istenieniu
                                                  rzeczy, których daaawno nie robił :DDDDD
                                                  • niunianiu Re: Exodus - niespodzianka :) 20.11.06, 15:10
                                                    zaradzimy coś i na skutki niebieskich wspomagaczy ;)
                                                    jak myślisz zimny trunek w postaci bąbelków pomoże ostudzić niebieskie
                                                    fantazje ;)
                                                  • teofano1 Re: Exodus - niespodzianka :) 20.11.06, 15:12
                                                    niunianiu napisała:

> zaradzimy coś i na skutki niebieskich wspomagaczy ;)
                                                    > jak myślisz zimny trunek w postaci bąbelków pomoże ostudzić niebieskie
                                                    > fantazje ;)

Raczej nie. Bez badania równości materaca się nie obędzie. :) A bąbelki raczej
                                                    te fantazje wzmocnią.
                                                  • niunianiu Re: Exodus - niespodzianka :) 20.11.06, 15:18
                                                    teofano1 napisała:
                                                    > Raczej nie. Bez badania równości materaca się nie obędzie.
                                                    no cóż przynajmniej będę miała materac przetestowany przez eksperta ;)
                                          • niunianiu Re: Exodus - niespodzianka :) 20.11.06, 14:35
                                            bambii napisał:
                                            > "usta-usta" ? :DDDDD
                                            no cóż czego się nie robi dla nagrody ;)
                                            • bambii Re: Exodus - niespodzianka :) 20.11.06, 14:41
                                              wezmę aparat do mierzenia ciśnienia :)))
                                              • teofano1 Re: Exodus - niespodzianka :) 20.11.06, 14:42
                                                bambii napisał:

> wezmę aparat do mierzenia ciśnienia :)))
                                                Gdzie? ;)
                                                • niunianiu Re: Exodus - niespodzianka :) 20.11.06, 14:51
                                                  do mnie?!
                                    • niunianiu Re: Exodus - niespodzianka :) 20.11.06, 14:24
                                      bambii napisał:
                                      > mogę rozłożyć nawet na raty jakby co ;))))
                                      czy Ty przypadkiem nie migasz się od wypłacenia dodatku w postaci kiss i to
                                      french??
    • teofano1 Autko 20.11.06, 13:42
      Chyba naprawde to jest to autko, które widuje. szczególnie latem. Bo niskie
      jest i bez stałego dachu. Jeździ nim starszy pan. Pod kościołem nie wiem kto w
      nim siedział. Ma bardzo ciekawe koła wzorowane na przedwojennych o ile pamięc
      mnie nie myli. Lakierek błyszczący. Fajne reflektory jak juz wspominałam
      chgromowane. Przóf też wzorowany na tych z przed wojny. I z tyłu bodajże jakiś
      pałąk. Ale tego nie pomnę. Wersja sportowa, bo jak już mówiłam niska i
      dwuosobowa :)) Kiedyś miałam szczerą chęc podstawic samochodzikowi nogę :) by
      sobie cztery litery nim przewieźc. Bałam się jednak, że padajac na maskę
      zniszczę nieskazitelna czerwien karoserii:)
      • klemens.klemens Re: Autko 20.11.06, 13:44
        Ma stały dach, czerwień zdecydowanie bordowo-winna, trochi chroma ma, nie tylko
        z przodu. Zwróć uwagę na nr rej. symboliczny!
    • bambii No i co z kokuresm ? 20.11.06, 14:12
      bo już się tak intrygująca zaczynało ....
      • klemens.klemens Re: No i co z kokuresm ? 20.11.06, 14:16
        Owszem, chociaż jest mnóstwo wtrętów nie na temat.
        • bambii Re: No i co z kokuresm ? 20.11.06, 14:18
          bo wszystkich zaintrygowałeś tą niespodzianką ;)
          • teofano1 Re: No i co z kokuresm ? 20.11.06, 14:21
            kurde ja się sprężyłam. i zero reakcji. Bo jeśli to nie Kudelski Wojciech, to
            tylko Symanowicz zostaje, Mirosław Symanowicz :)) Reszta odpowiedzi juz była :)
            To kiedy ten french ;)))))
            • bambii Re: No i co z kokuresm ? 20.11.06, 14:23
              a to do organizatora trzeba się zwrócić bo klemes.klemens wymyślił taki konkurs
              a nie chce powiedzieć co jest wygraną taki tajemniczy ;)))
              • klemens.klemens Re: No i co z kokuresm ? 20.11.06, 14:26
                Wszystko będzie, spokojnie. Komisja musi wszystkie odpowiedzi spokojnie
                przeczytać, bo chaos się wkradł straszliwy.
                Na razie dwie osoby pretendują do grand prixa.
            • niunianiu Re: No i co z kokuresm ? 20.11.06, 14:25
              teofano1 napisała:
              > To kiedy ten french ;)))))
              ale french to od bambiiego a to klemens też rozdaje???? ;D
              • klemens.klemens Re: No i co z kokuresm ? 20.11.06, 14:27
                Bambii rozdaje co jego, a ja co moje.
                • niunianiu Re: No i co z kokuresm ? 20.11.06, 14:27
                  acha to jak się sprężę to mogę dostać podwójnego french kissa, czy tak?!
                  • bambii Re: No i co z kokuresm ? 20.11.06, 14:28
                    stawiam że klemens.klemens się wymiga ;))))) 0 kolejny pomysł na konkurs :))
                    • niunianiu Re: No i co z kokuresm ? 20.11.06, 14:34
                      a Ty???
                      • bambii Re: No i co z kokuresm ? 20.11.06, 14:47
                        ja to jestem poważny organizator i szanuje wolę wygranych :))))
                        • niunianiu Re: No i co z kokuresm ? 20.11.06, 14:52
                          no to wszystko jasne dodatek jest mój ;)
              • teofano1 Re: No i co z kokuresm ? 20.11.06, 14:28
                Moja droga ja jako najpierwsza udzieliłam całej odpowiedzi. Nikt temu nie
                zaprzeczy. I ni czorta nie moge się doczekac gratualcji i gratyfikacji. Ehhh
                bambuś pomóz panu w weryfikacji, Ty masz wprawę. A co do french. jak twardo
                twierdzi, ze to niespodzianka. nie ma zmiłuj Francja sę kłania :))
                • niunianiu Re: No i co z kokuresm ? 20.11.06, 14:37
                  oki! Tobie więc przypadnie klemuś, a mi bambuś ;)
                  pasuje??
                  • teofano1 Re: No i co z kokuresm ? 20.11.06, 14:41
                    niunianiu napisała:

> oki! Tobie więc przypadnie klemuś, a mi bambuś ;)
                    > pasuje??
                    Oki. Tylko nie wiem z jakiego materiału klemuś jest robiony. Boję się, żeby mi
                    sie na części pierwsze nie rozsypał :)) Bambuś to solidna robota. Tyle już
                    wiem. Bod byle pretekstem nie pada. Nawet jak jest zamówiony "zamach" na jego
                    pijane jestestwo. A może to "zamachowiec" sie nie sprawdził :) Ale jak by co
                    podziału dokonałyśmy :)
                    • bambii Re: No i co z kokuresm ? 20.11.06, 14:43
                      > Nawet jak jest zamówiony "zamach" na jego
                      > pijane jestestwo. A może to "zamachowiec" sie nie sprawdził :)

czy ja się z kims całowałem i tego nie pamiętam ? ;D;))))))
                      • teofano1 Re: No i co z kokuresm ? 20.11.06, 14:48
                        bambii napisał:

> > Nawet jak jest zamówiony "zamach" na jego
                        > > pijane jestestwo. A może to "zamachowiec" sie nie sprawdził :)
                        >
                        > czy ja się z kims całowałem i tego nie pamiętam ? ;D;))))))

Nie wiem co ty robiłeś w tłumie :)) Moze ci się zdarzyło :)
                        • bambii Re: No i co z kokuresm ? 20.11.06, 15:17
                          jeśli już to tylko "brudzia" :)
                      • niunianiu Re: No i co z kokuresm ? 20.11.06, 14:56
                        bambii napisał:
                        > czy ja się z kims całowałem i tego nie pamiętam ? ;D;))))))

jeśli nie to... wszystko przed Tobą ;)
                        • teofano1 Re: No i co z kokuresm ? 20.11.06, 14:57
                          niunianiu napisała:

> bambii napisał:
                          > > czy ja się z kims całowałem i tego nie pamiętam ? ;D;))))))
                          >
                          > jeśli nie to... wszystko przed Tobą ;)

Tym razem niech będzie tak, żeby popamiętał :)
                          • niunianiu Re: No i co z kokuresm ? 20.11.06, 15:00
                            teofano1 napisała:
                            > Tym razem niech będzie tak, żeby popamiętał :)

obiecuję i dotrzymam słowa! Baaaambiiiiii gdzie jesteś :)))))
                            • teofano1 Re: No i co z kokuresm ? 20.11.06, 15:01
                              niunianiu napisała:

> teofano1 napisała:
                              > > Tym razem niech będzie tak, żeby popamiętał :)
                              >
                              > obiecuję i dotrzymam słowa! Baaaambiiiiii gdzie jesteś :)))))

Szykuje sie do wielkiej chwili. Golenie, układanie czupryny, dezodoroantem po
                              pysiu, by mieta wygraną zniewolic :)
                              • niunianiu Re: No i co z kokuresm ? 20.11.06, 15:03
                                to lubię ;)
                                ale taki kilkudniowy zarost jest niczego sobie ;)
                                • teofano1 Re: No i co z kokuresm ? 20.11.06, 15:04
                                  niunianiu napisała:

> to lubię ;)
                                  > ale taki kilkudniowy zarost jest niczego sobie ;)

Fuj, strasznie drapie. Nieee wolę gołowąsy :)
                                  • niunianiu Re: No i co z kokuresm ? 20.11.06, 15:08
                                    no cóż co kobieta to innego lubości ;)
                            • bambii Ale ale .... 20.11.06, 15:25
                              to chyba dla mnie za szybko to wszystko :)
                              • niunianiu Re: Ale ale .... 20.11.06, 15:30
                                bambii 20.11.06, 14:47 + odpowiedz
                                ja to jestem poważny organizator i szanuje wolę wygranych :))))

a to to co, że się tak zapytam?! faceci... ;)
                                • bambii Re: Ale ale .... 21.11.06, 08:39
                                  no wygrany to wygrany :)
                                  • niunianiu Re: Ale ale .... 21.11.06, 08:43
                                    very nice ;)
    • niunianiu Re: Exodus - WS 12341 20.11.06, 14:33
      1. podjąć próbę opisania tego naprawdę fajnego pojazdu (jeżeli ktoś widział,
      a jeżeli nie widział, to trzeba popuścić wodze fantazji).
      Ad.1. małe to, niziutkie, ale wygodne i stylowe, jeden minus to owe
      oplakatowanie, no ale jeszcze parę dni i będzie znów wyglądał bosko!
      Ad.2.przodem na wschód!
      3. podać imię i nazwisko kandydata
      Ad.3.Wojciech Liffting Kudelski
      4. wskazać plusy i minusy w ten sposób prowadzonej akcji reklamowej
      Ad.4.plus jest jeden: przyciąga wzrok
      minus też tylko jeden ale ważny: szkoda lakieru ;)

no żeby nie było, że nie biorę udziału, a nagrody się dopominam ;)
      • klemens.klemens Re: Exodus - WS 12341 20.11.06, 14:34
        Proszę nie wprowadzać do komisji osób postronnych. Inaczej może dojść do
        działań nie zgodnych z regulaminem i faworyt(-ka) zastanie wyślizgany.
        To jest uczciwy konkurs!
        • teofano1 Re: Exodus - WS 12341 20.11.06, 14:35
          Tyle że to oczekiwanie ehhhh
          • klemens.klemens Re: Exodus - WS 12341 20.11.06, 14:39
            > Tyle że to oczekiwanie ehhhh
            ... zostanie spełnione i zaspokojone ....
        • bambii Re: Exodus - WS 12341 20.11.06, 14:40
          > To jest uczciwy konkurs!

bez nagrody ale uczciwy :))) oj zostaje zawsze ta french niespodzianka :)))))
          • niunianiu Re: Exodus - WS 12341 20.11.06, 14:41
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=52493066&a=52520065
            czekam na odpowiedź bambii
          • teofano1 Re: Exodus - WS 12341 20.11.06, 14:41
            Nie czytałes. Zostanie spełnione i ZASPOKOJONE :DDDD brzmi obiecująco :)
            • teofano1 Re: Exodus - WS 12341 20.11.06, 15:13
              tia i po zaspokojeniu :(
    • klemens.klemens Re: Exodus - WS 12341 20.11.06, 15:16
      Komisja bardzo ciężko pracuje. Tyle wypowiedzi, a tak mało na temat i wszytskie
      trzeba przeczytać. Można jeszcze próbować, byle na temat.
      Ogłosznie zwycięzcy dziś ok. 23:30.
      • klemens.klemens Re: Exodus - WS 12341 20.11.06, 15:20
        > Ogłoszenie zwycięzcy dziś ok. 23:30.

Pod warunkiem, ze na wszystkie pytania udzielono prawidłowych odpowiedzi.
        W przeciwnym razie nastąpi przedłużenie konkursu oraz ... ogłoszenie nagrody.
    • klemens.klemens Ogłoszenie wyników przesunięte o 24 h 21.11.06, 00:26
      Szanowni konkursowicze!
      Komisja przeczytawszy wszystkie posty jest bardzo prawie pewna, kto wygrał.
      Jest jeden pewniak oraz drugi ocierający się pretentend.
      Dlatego komisja postanawia przesunąć ogłoszenie oficjalnych wyników o 24 h, aby
      dać sobie czas na prawne konsultacje.
      Jeszcze można próbować, ponieważ komisja zamierza poza Grand Prix przyznać
      jeszcze w drodze wyjątku nagrody pocieszenia.

Jedno jest pewne: gala laureatów konkursu odbędzie się dzięki wielkiej
      przychylności EM w Mylnej.
      Mamy jednak dylemat: czy gala powinna się odbyć przed ciszą wyborczą, po, a
      może w trakcie?
      Komisja prosi o dobrze umotywowane propozycje, które pomogą rozstrzygnąć tę
      fundamentalną kwestię.
      • bambii Re: Ogłoszenie wyników przesunięte o 24 h 21.11.06, 08:06
        to niezdecydowanie podważa autorytet organizatora.
        • niunianiu Re: Ogłoszenie wyników przesunięte o 24 h 21.11.06, 08:08
          i ciśnienie ;)
          ps. czytałeś może już to: Może to jest skuteczny sposób. robisz się popularny :D
          • klemens.klemens Re: Ogłoszenie wyników przesunięte o 24 h 21.11.06, 09:38
            Komisja właśnie się obudziła, pije kawę i bierze się do dalszej roboty.
            Jeżeli chodzi o nagrody to:
            1. nagroda główna > markowe wino z regionu "nowego świata"
            2. nagrody pocieszenia > (2 lub 3) kwaterka grzańca lub browarek do wyboru
            3. rezerwacja specjalnie oznakowanego stolika w Mylnej dla championa (moźe być
            z osobą towarzyszącą - płeć dowolna) i osób wyróżnionych pocieszeniem.
            • niunianiu Re: Ogłoszenie wyników przesunięte o 24 h 21.11.06, 09:41
              klemens.klemens napisał:

> rezerwacja specjalnie oznakowanego stolika w Mylnej dla championa (moźe być
              > z osobą towarzyszącą - płeć dowolna) i osób wyróżnionych pocieszeniem.
              nio nio nio czy tu przypadkiem nie szykuje się mała imprezka ;)
        • teofano1 Re: Ogłoszenie wyników przesunięte o 24 h 21.11.06, 09:58
          bambii napisał:

> to niezdecydowanie podważa autorytet organizatora.

Tiaa. Tu sie zgodzę z przedmówcą. A moze wybierze sobie wygranego, raczej
          wygraną, która będzie pasowała :D nie wiem jeszcze do czego. Moze do
          organizatora :) Tyle na teraz czas iśc sobie poszyc. Póki można.
          • klemens.klemens Re: Ogłoszenie wyników przesunięte o 24 h 21.11.06, 10:03
            O kurcze, niezdecydowanie? Warunki ustalone, zasady jasne, walka o podniesienie
            funduszu nagród - to niezdecydowanie???? No, nie - taka konfuzja z samego rana.
            Ktoś tu szyje, ale chyba komuś buty?
            • bambii Re: Ogłoszenie wyników przesunięte o 24 h 21.11.06, 10:05
              > Ktoś tu szyje

i to grubymi nićmi , jeszcze konkurs się na dobre nie rozpoczął a tyle pomówień
              i plotek he he :)
            • niunianiu Re: Ogłoszenie wyników przesunięte o 24 h 21.11.06, 10:05
              klemens.klemens napisał:

> to niezdecydowanie???? No, nie - taka konfuzja z samego rana.
              klemuś spokojnie, tu nie chodzi o buty a o francuską niespodziankę, której nie
              uwzględniłeś ;)
              • klemens.klemens Re: Ogłoszenie wyników przesunięte o 24 h 21.11.06, 10:09
                Spoko, od french to jest Bambii, on sugerował te klimaty.
                • niunianiu Re: Ogłoszenie wyników przesunięte o 24 h 21.11.06, 10:19
                  nie tylko sugerował, on to obiecał ;)
                  tylko żeby nie wyszły obiecanki cacanki
                  • klemens.klemens Re: Ogłoszenie wyników przesunięte o 24 h 21.11.06, 10:27
                    Czego się go czepiasz? Czy powiedział kiedy? Jak do tego dojrzeje, to w pewność
                    zmieni nadzieję.
                    • bambii Re: Ogłoszenie wyników przesunięte o 24 h 21.11.06, 10:28
                      klemen.klemen czy byłbys łaskaw ze mnie zejść i nie odpowiadaj prosze :>
                      • klemens.klemens Re: Ogłoszenie wyników przesunięte o 24 h 21.11.06, 10:36
                        Madame Niunianiu wyraźnie stwierdziła: "klemuś spokojnie, tu nie chodzi o buty
                        a o francuską niespodziankę, której nie uwzględniłeś ;)"

Skoro nie uwzględniłem, a nie ja przecież obiecywałem francuską niepodziankę,
                        to się do niej odniosłem. A odpowiedieć damie wypada, nie ładnie zostawić coś
                        bez odpowiedzi, jeżeli o odpowiedź jest się proszonym.
                        • niunianiu Re: Ogłoszenie wyników przesunięte o 24 h 21.11.06, 10:43
                          pięknie powiedziane
                          bambii dojrzewaj ;) choć warunki nie za bardzo sprzyjające, bo słonko
                          nieśmiałe, ale cóż ;)
                          • teofano1 Re: Ogłoszenie wyników przesunięte o 24 h 21.11.06, 13:35
                            niunianiu napisała:

> pięknie powiedziane
                            > bambii dojrzewaj ;) choć warunki nie za bardzo sprzyjające, bo słonko
                            > nieśmiałe, ale cóż ;)

Się wrzuci obiekt na godzinkę do solarium, to i dojrzeje. Nawet ja moge to
                            osobiscie zrobic. dla dobra sprawy :)
                            • niunianiu Re: Ogłoszenie wyników przesunięte o 24 h 21.11.06, 13:45
                              Ty podszykujesz a ja skorzystam ;)
                              mi to pasuje ;)
                              • bambii Re: Ogłoszenie wyników przesunięte o 24 h 21.11.06, 13:47
                                przepraszam , czy Wy czasem tak o mnie ? ;)))
                                • niunianiu Re: Ogłoszenie wyników przesunięte o 24 h 21.11.06, 13:49
                                  tak dokładnie rzecz ujmując to o "french kissssssssss...." ;)
                                • teofano1 Re: Ogłoszenie wyników przesunięte o 24 h 21.11.06, 13:52
                                  bambii napisał:

> przepraszam , czy Wy czasem tak o mnie ? ;)))

A okim, by innym. Przecież jesteś idolem siedleckiego forum wsród
                                  użytkowniczek :) Taki miły ten misiu jest :D
                                  • bambii Re: Ogłoszenie wyników przesunięte o 24 h 21.11.06, 13:57
                                    weź przestań bo się zamknę w sobie ;)

miły miły bo konkursa organziuję i każdy liczy na wygraną :)
                                    • bambii Re: Ogłoszenie wyników przesunięte o 24 h 21.11.06, 13:58
                                      Ale klemens.klemens ma szanse teraz podbić niewieście serca i to w wielkim stylu :)
                                    • niunianiu Re: Ogłoszenie wyników przesunięte o 24 h 21.11.06, 14:06
                                      bambii napisał:
                                      > miły miły bo konkursa organziuję
                                      bambii przez sentyment do rozmów z chusteczką w tle

> i każdy liczy na wygraną :)
                                      w osobie organizatora ;)
                                      • bambii Re: Ogłoszenie wyników przesunięte o 24 h 21.11.06, 14:57
                                        > w osobie organizatora ;)

w Twoich ustach to brzmi jak trofeum bardziej niż wygrana :)
                                        • niunianiu Re: Ogłoszenie wyników przesunięte o 24 h 21.11.06, 15:05
                                          ... Mów do mnie jeszcze... Każde twoje słowo
                                          słodkie w mem sercu wywołuje dreszcze -
                                          mów do mnie jeszcze...Słowa twe dziwnie poją i kołyszą,
                                          Jak kwiatem, każdem słowem twem się pieszczę -
                                          Mów do mnie jeszcze...
                                          • bambii Re: Ogłoszenie wyników przesunięte o 24 h 22.11.06, 08:05
                                            oj ... chyba się zamknę w sobie ... ;)
                                            • niunianiu Re: Ogłoszenie wyników przesunięte o 24 h 22.11.06, 08:43
                                              www.tbop.org.pl/fotonotes/zdjecia/jajko.jpg
                                              i będziesz tylko dla mnie ;) w tej skorupce :D
                                              • bambii Re: Ogłoszenie wyników przesunięte o 24 h 22.11.06, 08:46
                                                i wtedy mnie rozwałkujesz ? ;))))
                                                • niunianiu Re: Ogłoszenie wyników przesunięte o 24 h 22.11.06, 08:48
                                                  nie będę dbać i może kiedyś gdzieś skorupka pęknie i się otworzysz ;)
                                                  ps. masz pod ręką chusteczkę ;)
                                                  • niunianiu Re: Ogłoszenie wyników przesunięte o 24 h 22.11.06, 09:12
                                                    zgubił mi się przecinek jak go znajdziesz to postaw go po "nie" ;)
                              • teofano1 Re: Ogłoszenie wyników przesunięte o 24 h 21.11.06, 13:51
                                Dziś jestem w wybitnie prospołecznym nastroju :) pogoń klemusia w moim imieniu,
                                by szybciej ogłosił wyniki, nie po to klepałam kilkanaście minut po guziorach :)
                                Rezygnacja z sieci została podpisana 23ego zeszłego miesiąca z 30sto dniowym
                                wypowiedzeniem. A miło by było co jednoosobowe jury wykombinowało. Nie wiem
                                kiedy nest się skończy dziś czy jutro. Później to będzie już tylko wspomnien
                                czar :( stąd moja nerwowośc :)
    • klemens.klemens Ogłoszenie wyników 22.11.06, 00:46
      Komisja konkursowa stwierdza co następuje:

Jednogłośnie zwyciężczynią konkursu jest ***** Teofano1 *****
      uzasadnienie:
      jako jedyna spełniła wszystkie warunki konkursu i udzieliła wyczerpujących
      odpowiedzi na 4 pytania.

Wyróżnienia otrzymują:
      - **** Niunianiu ****
      - *** Bambii ***
      - ** Abanderado **

Zwyciężczyni otrzymuje nagrodę
      - markowe wino z "nowego świata" czerwone lub białe (do wyboru)
      Konsumpcja w pub'ie Mylna razem z osobą towarzyszącą (płeć dowolna)

Konkursowicze wyróżnieni:
      - szklanicę piwa lub grzańca (do wyboru) za free w pub'ie Mylna.

Uprasza się, aby Zwyciężczyni i Wyróżnieni zechcieli wspólnie przybyć do Mylnej
      w celu odbioru nagród w postaci konsumpcji w dowolnie wybranym terminie.

Gratulacje !!!
      • bambii Re: Ogłoszenie wyników 22.11.06, 08:06
        > Wyróżnienia otrzymują:
        [cut]
        > - *** Bambii ***

eeee to chyba coś po znajomości tak mi się zdaje :)
        • teofano1 Re: Ogłoszenie wyników 22.11.06, 10:30
          Urra.:DDDD Ja mogę tylko w niedzielę. Sytsem zmianowy to straszna rzecz.
          Wygraną przyjme tylko z ręki Sponsora Maximusa. Inaczej się nie bawię :)) Co
          mam nadzieję skończy się wspólnym spożywaniem wygranych i Sponsora. :)
          • teofano1 Re: Ogłoszenie wyników 22.11.06, 15:40
            Internet mi "faluje". Czyli niedługo moze się skończyc.Ja będe na Mylnej tak
            około 18stej. W najbliższą niedzielę. Babmbii ponawiam prośbę daj znac jak się
            coś wyklaruje.
            • klemens.klemens Re: Ogłoszenie wyników 22.11.06, 17:38
              Zgodnie z życzeniem naszej Championki zaproszone jest całe towarzystwo
              konkursowe w składzie:

***** Teofano1 *****, **** Niunianiu ****, *** Bambii ***, ** Abanderado **

do Mylnej, w niedzielę 26.11.2006r. o godz. 18.00 .

Następny komunikat organizacyjny po konsultacji z emektb.

• teofano1 Re: Ogłoszenie wyników 22.11.06, 17:44
                Dzięki za wyrozumiałośc, naprawdę do soboty mam popaprany tydzień i mimo
                szczerych chęci nie dam rady. A mam nadzieje, że prócz wymienionych klemens też
                będzie. Bo inaczej poczekam z odbiorem. Tylko uścisk ręki Sponsora Maximusa
                bedzie zupełnym dopełnieniem wygranej :DD Się stare babsko zawzięło:) Ale taka
                już jestem :)
                • klemens.klemens Re: Ogłoszenie wyników 22.11.06, 17:51
                  Dzięki za miły klapsik od nie mniej sympatycznej bizantyjki.
                  Bez względu na pogodę i przeszkody proszę o przybycie, zasiądnięcie i błogie
                  spożywanie oryginalnych eleksirów. Uścisk możliwy, choć nie taki pewny, ale kto
                  wie?
                  • teofano1 Re: Ogłoszenie wyników 22.11.06, 17:55
                    Prosze mi się nie wykręcac. Panie klemens, bo babunia jak się zirytuje , to
                    głupot narobi. I to się skupi na Sponsorze :)wezmę Emila na Madejowe łoże i
                    wszystko mi wyśpiewa. Nazwiska, adresy, punkty kontaktowe :))
                    • klemens.klemens Re: Ogłoszenie wyników 22.11.06, 18:03
                      Tuś mnie przebiegła cysorzowo trafiła. On może niestety więcej wiedzieć,
                      niż ja się spodziewam.
                      • teofano1 Re: Ogłoszenie wyników 22.11.06, 18:06
                        klemens.klemens napisał:

> Tuś mnie przebiegła cysorzowo trafiła. On może niestety więcej wiedzieć,
                        > niż ja się spodziewam.

Bo Emil to takie pudełeczko z wiedzą. Odpowiednio potraktowane mówi prawdę i
                        tylko prawdę. I się zdziwisz, jak pod wskazanym adresem stanie kobiecina z
                        butelczyną i żądzą mordu w oku:)
                        • klemens.klemens Re: Ogłoszenie wyników 22.11.06, 18:10
                          > żądzą mordu w oku:)

Gotów jestem przystać, ale dlaczego zaraz mordu i to w oku?

Ee, Emil jak one-way-ticket, tylko w jedną stronę, nic nie powtórzy.
                          • teofano1 Re: Ogłoszenie wyników 22.11.06, 18:13
                            klemens.klemens napisał:

> Ee, Emil jak one-way-ticket, tylko w jedną stronę, nic nie powtórzy.
                            Chcesz się zdziwic? :))))
                            • klemens.klemens Re: Ogłoszenie wyników 22.11.06, 18:20
                              Nie pozbawiaj mnie wiary w człowieka noszącego dumny przydomek "the best".
                              • teofano1 Re: Ogłoszenie wyników 22.11.06, 18:21
                                klemens.klemens napisał:

> Nie pozbawiaj mnie wiary w człowieka noszącego dumny przydomek "the best".

Przydoemk, przydomkiem, ale zemsta babska za odrzucenie jej "amoró" czytaj
                                spotkania :) jest straszliwa. Złamie każdy przydomek :))
                                • klemens.klemens Re: Ogłoszenie wyników 22.11.06, 18:31
                                  Tak tak, siła to ogromna, prawie jak husaria konna. Odrzucenie? Czy te oczy
                                  mogą kłamać? Czy ja mogę serce złamać? Ależ nie, itepe .....
                                  • teofano1 Re: Ogłoszenie wyników 22.11.06, 18:36
                                    klemens.klemens napisał:

> Tak tak, siła to ogromna, prawie jak husaria konna.
                                    Oj, jak się wkurzę, to impet mam okropny. To fakt.
                                    >Odrzucenie?
                                    Tak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przez drobne kilka wyrazów, że będe , ale nie
                                    koniecznie. Ja tylko na Twoją cześ, raczej cześc ujrzenia twej skromnej osoby
                                    tak walczyłam z guziorami. A Ty mi takie teksty. I tu mnie zraniłeś Shrek jak
                                    mówił Osioł do Ogra.
                                    >Czy te oczy mogą kłamać?
                                    Nie wiem nie widziałam niestety :(

>Czy ja mogę serce złamać?
                                    Mozesz! Prawie się Ci to udało. Buuuuuuuuu

>Ależ nie, itepe .....

Ależ tak.
                                    • klemens.klemens Re: Ogłoszenie wyników 22.11.06, 18:45
                                      Oj to to, "skromna osoba" ze mnie. Ani zacnie nie zażartuje, ani przytomnie do
                                      białogłowy nie zagada, ni to, ni sio, nawet nie owo. No, ale ma nadzieje, że na
                                      ludzi jeszcze się wygramoli. Nie bucz mi tu tylko po próżnicy, bo żem wrażliwy
                                      na te babskie szlochy niemożebnie.
                                      • teofano1 Re: Ogłoszenie wyników 22.11.06, 18:48
                                        klemens.klemens napisał:

> ludzi jeszcze się wygramoli. Nie bucz mi tu tylko po próżnicy,
                                        Jednym słowem jest nadzieja hurrrrrrra. :D :D

>bo żem wrażliwy na te babskie szlochy niemożebnie.

O, jak taki wrażliwy to bierzemy na płacz
                                        buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
                                        buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
                                        buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
                                        buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
                                        i tak dalej całe piętnaście minut. Wyobraź sobie jakie później będe miała mało
                                        atrakcyjne czerwone i zapuchnięte oczyska.
      • bambii Re: Ogłoszenie wyników 22.11.06, 18:43
        ponieważ źle bym się czuł gdybym zawłaszczył nagrodę mi nie należną, sugeruję
        wyłonienie prawdziwego wyróżnionego .
        Nie odpowiedziałem na zadane pytania , prowadziłem luźną dyskusję raczej jako
        kibic, podtrzymując wątek więc nie mogę przyjąć tego szlachentego wyróżnienia :)
        NA dodatek w niedziele mam zleconą opiekę nad "drobnicą" ;)
        • klemens.klemens Re: Ogłoszenie wyników 22.11.06, 18:51
          Bambii, wszystko do negocjacji, byle Teofano miała z tego radość jaką.
          Z powodów, o których wspomniałeś, otrzymałeś zatem nie nagrodę, a wyróżnienie.
          Zasłużenie. Przyczyniłeś się do rozwoju wątku, udzieliłeś nie wszystkie, ale
          jednak odpowiedzi, podjąłeś wysiłek konsultacji telefonicznej. To wszystko
          zasługuje na wyróżnienie i to bez znajomości, a szkoda - bo z tego co tu
          opowiadają T i N jesteś bardzo interesują postacią.

Przemyśl tę niedzielę jeszcze raz, a może jednak?
    • klemens.klemens Przypomnienie i zaproszenie 26.11.06, 13:31
      MIŁEGO WIECZORU :)))))))))))))))))))))))))))))))

Zgodnie z życzeniem naszej Championki zaproszone jest całe towarzystwo
      konkursowe w składzie:

***** Teofano1 *****, **** Niunianiu ****, *** Bambii ***, ** Abanderado **

do Mylnej, w niedzielę 26.11.2006r. o godz. 18.00 .

Wielkie dzięki dla Emila za nieocenioną pomoc!
      • teofano1 Re: Przypomnienie i zaproszenie 26.11.06, 18:45
        Ja już sobie siedzę i popijam na razie herbatkę :) Mam do tego książkę to mogę
        tak do północy :DD Klemens badź miły i zjaw się :)
    • ygd Bordowe Auto... 26.11.06, 20:21
      Bordowe to pewno ten: impact20.w.interia.pl/sedan.html
      Ja nie wiem jak tam można zepsuć auto :(
      Wyjątkowo szpetny "pojazd".
      Podobnie jak drugi Ford tego właściciela.
      Ludzie, którzy je wypożyczali do ślubu stali się niezłym pośmiewiskiem...
    • klemens.klemens Niunianiu - Bambii - Abanderado 01.12.06, 19:28
      Moi mili, zapomnieliście, że się Wam coś należy. Szklanica piwa lub grzańca
      zgodnie z nieodwołalną decyzją komisji konkursowej.

Teofana spożywała swoją nagrodę w niedzielę wyborczą, niestety po części sama.
      Doniosła mi o tym w mail'u, za co jej dziękuję.

Emila także potwierdza, że poczęstunek na Was ciągle jeszcze czeka.

Proszę, zechcijcie wpaść w dowolnie wybranej chwili do Mylnej i zróbcie
      należyty użytek z czekającego na Was orzeźwienia.

Serdecznie pozdrawiam, nadal jeszcze z oddali.
      • niunianiu Re: Niunianiu - Bambii - Abanderado 01.12.06, 21:02
        klemens.klemens napisał:
        > Moi mili, zapomnieliście, że się Wam coś należy. Szklanica piwa lub grzańca
        > zgodnie z nieodwołalną decyzją komisji konkursowej.
        a co poradzić, jak wymienione trunki nie przemawiają do zwyciężczyni, he?

> Emila także potwierdza, że poczęstunek na Was ciągle jeszcze czeka.
        to jak czeka to może wkońcu się doczeka ;)

> Proszę, zechcijcie wpaść w dowolnie wybranej chwili do Mylnej i zróbcie
        > należyty użytek z czekającego na Was orzeźwienia.
        jak tak ładnie kusisz to może się skuszę;)

> Serdecznie pozdrawiam, nadal jeszcze z oddali.
        pozdrawiam dal ;)
        • abanderado Re: Niunianiu - Bambii - Abanderado 01.12.06, 21:19
          dopiero zauważylem ze w jakis uklad zostalem wplateny ... ?
          dziekuje za wyroznienie, na Mylnej jeszcze NIGDY nie bylem ale odwiedze
          to miejsce w najblizszym czasie ...
          • niunianiu Re: Niunianiu - Bambii - Abanderado 01.12.06, 21:22
            dla mnie też to będzie pierwszy raz ;)
            Emil wybacz
            pdpb jutro się zjawię
            nie chcę usłyszeć "przykro mi bardzo nagroda uległa przedawnieniu" ;)
            • abanderado Re: Niunianiu - Bambii - Abanderado 01.12.06, 23:53
              o nagrode nie bede sie upominal
              poznacie mnie po tym ze bede "nowy"
              do ktorej dziala ten lokal ???
              • abanderado Re: Niunianiu - Bambii - Abanderado 01.12.06, 23:55
                tak sentymentalnie przypomniala mi oaza w parku, rafalscy, satelitarna, bilard
                klupp jako lokale siedleckie clubingowo oblatywane nagminnie ...
                • klemens.klemens Re: Niunianiu - Bambii - Abanderado 02.12.06, 12:01
                  Dziękuję Niunianiu i Abenderado za odzew. Liczę na to, że Bambii też nie
                  wzgardzi zaproszeniem, tym bardziej, że Emil przyjmie Was z wielką goscinnością.
                  Bywajcie i ... Ergo bibamus!
                  • bambii Re: Niunianiu - Bambii - Abanderado 02.12.06, 12:03
                    > Ergo bibamus!

Ergo bambimus ;)
                    • klemens.klemens Re: Niunianiu - Bambii - Abanderado 02.12.06, 12:13
                      > Ergo bambimus ;)

Dziękuję za poprawkę. Nawet brzmi tak sympatyczniej.
    • klemens.klemens Niunianiu - Bambii - Abanderado 03.12.06, 09:45
      Zaproszenie nadal aktualne. A może już ktoś był wczoraj w Mylnej?
      Jeżeli nie, to może dziś?
      • abanderado Re: Niunianiu - Bambii - Abanderado 03.12.06, 19:00
        niestety nie udaoo sie dotrzeć ...
        • klemens.klemens Re: Niunianiu - Bambii - Abanderado 04.12.06, 08:09
          Co sie odwlecze, to nie uciecze .... mam nadzieję.
          • niunianiu Re: Niunianiu - Bambii - Abanderado 04.12.06, 09:34
            to może zdążysz wrócić z dali ;)
            • klemens.klemens Re: Niunianiu - Bambii - Abanderado 04.12.06, 16:18
              Tak też bedzie.
              Jednak zachęcam Niunianię, Bambiiego i Abanderado - CARPE DIEM,
              gdyż - "chwytaj dzień, bo przecież nikt się nie dowie, jaką nam przyszłość
              zgotują bogowie..."
              • klemens.klemens Re: Niunianiu - Bambii - Abanderado 08.12.06, 18:31
                Byliście czy będziecie?
    • klemens.klemens Ludzie, co z Wami? 09.12.06, 11:29
      Emektb donosi mi, że ani Niunianiu, ani Bambii, ani Abanderado jeszcze na
      złocisty napój nie wpadli. A ten czeka i czeka i czeka!

Ludzie, bądźcie ludźmi!
      • abanderado Re: Ludzie, co z Wami? 09.12.06, 13:13
        nikt moze nie chce zostac zdemaskowany ?

• bambii Re: Ludzie, co z Wami? 09.12.06, 18:17
          ja byłem wiele razy nawet Emil nie wiedział że piłem :)
          • klemens.klemens Re: Ludzie, co z Wami? 10.12.06, 10:30
            To Ci się chwali. Tu jednak idzie o to, że Emil chce Ci postawić, extra.
            • bambii Re: Ludzie, co z Wami? 10.12.06, 10:42
              jakoś to dziwnie brzmi, ale już mi stawiał ;)
              • klemens.klemens Re: Ludzie, co z Wami? 07.01.07, 02:29
                Może to brzmi dziwnie, chociaż nie wiem dlaczego. Emila prosiłem, aby zrobił to
                w moim imieniu. Wyciągam z tego wniosek, że zaproszenie i poczęstunek nie
                spotkały się z przychylnym przyjęciem. Szanuję ten wybór i nie namawiam.

A zatem zróżnych ważnych powodów ani Niunianiu, ani Bambii, ani Abanderado nie
                chcą (nie chcieli, nie mogli) skorzystać z zaproszenia i skorzystać z należnych
                im nagród.
                Dlatego proszę Emila, aby pozostałą kwotę przeznaczył dla dowolnie wybranego
                gościa Mylnej wraz z życzeniami udanego roku 2007.
                • westwind2 Re: Ludzie, co z Wami? 09.01.07, 21:34
                  No i dobrze, ktoś nie chce, ktoś skorzysta.
                  Pewnie wolą sami stawiać,niż jak im stawiają.
                  • teofano1 Re: Ludzie, co z Wami? 16.01.07, 19:39
                    A ja i tak twierdzę, że gdyby Sponsor Maximus pojawił sie we własnej osobie,
                    ochcota do wypitki była by większa ;)
                    • klemens.klemens Re: Ludzie, co z Wami? 16.01.07, 20:01
                      Dla jednych byłaby zachętą, dla innych być może wprost przeciwnie.
                      Los rozstrzyga jednak według własnej logiki i nie był łaskawy pozwolić
                      sponsorowi cieszyć się widokiem tak zacnych i przyjaznych (a niektórych nawet
                      powabnych) twarzy zaproszonych gości.
                      Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!
                      • bambii Re: Ludzie, co z Wami? 16.01.07, 20:15
                        > Dla jednych byłaby zachętą, dla innych być może wprost przeciwnie.

no gdyby jednak tak to nie wypadałoby odmówić :), bo cóż to za zachęta do
                        samotnej zerkać czary, żeby dostrzec gorycz samotności ? czymże jest zaproszenie
                        do pustego domu ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka