Dodaj do ulubionych

Medale na pierś

17.05.05, 23:16
Minął 1 maja i z przykrościa stwierdzam że mało ludzi chwali sie swoimi
zdobyczami z komunizmu.Niedługo 22 lipca więc może warto odświeżyć medale
które skrywane są w szkatułkach i wczepić je w tym dniu w ubranie i
przemaszerować bez Sulejówek.Chiba byłoby fajnie.Czekam na sympatyków PRL-u
co by coś mnie tu napisały koło tego tematu.
Obserwuj wątek
    • maciong1 Re: Medale na pierś 21.05.05, 19:45
      Dziwnie zaskakujące jest to ze wkraju w którym na 1maja kiedyś dziesiątki,setki
      i tysiące mieszkańców Sulejówka uczestniczyło w pochodzie nikt teraz nie chce
      pochwalic sie medalami.Mogliby my założyc jaki klub partyjnego weterana.Piszcie
      • babajaga22 Re: Medale na pierś 22.05.05, 01:43
        Mnie i tak nie przyjmą, bo po pierwsze nie mam żadnego medalu, a po drugie od
        razu chcę przejmować władzę i możesz być zagrożony, towarzyszu Maciong 1.A po
        trzecie, eksperci z tego forum mówia, że ty jesteś babą. No to jak z toba jest?
        • maciong1 Re: Medale na pierś 22.05.05, 12:10
          Niech mówią jak chcą.Ciagle pudłują skupiając się tylko na Radnych co im
          wielokrotnie powtarzałem/am.Zgadujta dalej
        • hals_ownik Do babyjagi 22.05.05, 20:22
          Uderz w stół a nożyce się odezwą. Jak tylko paziczek zaproponował bojkot
          wypocin tego tak zwanego macionga to od razu odezwała się obrończyni osadowców -
          czyli babajaga i zaczeła dyskusję o d. maryni (byle dyskutować). Niewiele ci
          to pomoże, tego bełkotu ju ż nikt nie chce komentować a płodna jak u królików
          radosna tfurczosć tej kobity służy tylko odwróceniu uwagi od niej samej.
          • babajaga22 Re: Do babyjagi 24.05.05, 01:14
            Myślisz całkiem niegłupio, tylko nieco wolno. Jasne, że moja tfurczość służy
            wyłącznie odwróceniu uwagi od mojej osoby.Uważaj dziecino,bo ja jestem bardzo
            niebezpieczną kobietą, a kiedy zaczynam bełkotać o d. Maryni, to znaczy, że
            szykuję kolejny zamach stanu.No a teraz pora na twój bełkocik intelektualny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka