Dodaj do ulubionych

Zenujace forum

26.07.05, 21:41
Wiecie, tak czytam to Forum i jestem przerazona. Takiego steku bzdur dawno
nigdzie nie widzialam. To jest zenujace !
Ludzie , czy w Sulejowku mieszkaja tylko sami "poldebile".
Szkoda czasu na czytanie tego , a opinie mieszkancom wystawiacie ...
Ach, zaluje tylko, ze jest to forum ogolnopolskie :(
Wstyd, wstyd ...
Obserwuj wątek
    • obserwatorka15 Re: Zenujace forum 26.07.05, 22:02
      Zawsze może podwyższyć poziom ten kto uważa, że potrafi. Ale czy warto...
      • wanda43 Re: Zenujace forum 26.07.05, 22:04
        Masz racje,ale zaraz sie trafia takie cuś jak maciong 1 i wszystko psuje.
      • gorzka74 Re: Zenujace forum 04.08.05, 20:38
        obserwatorka15 napisała:

> Zawsze może podwyższyć poziom ten kto uważa, że potrafi. Ale czy warto...

No wlasnie - obawiam sie , ze nie warto , bo takie "cus" jak kura zagdacze
        wszystkich coby tylko jej gdakanie bylo najglosniejsze.

• wanda43 Re: Zenujace forum 26.07.05, 22:03
      Podzielam pogląd,dlatego nie zaglądam tu zbyt czesto.Czasem zaglądam na
      www.sulejowek.net
    • alf.net Re: Zenujace forum 27.07.05, 01:28
      Ależ "gorzka" - nie denerwuj się - mamy tu od pewnego czasu swojego trolla
      (maciong1) i te monologi a'la wiocha! A jedyna rada to zamilczenie głuptaka na
      śmierć, to dlatego prawie nic tu więcej nie znalazłaś!
      Pozdr.!
    • maciong1 Re: Zenujace forum 27.07.05, 21:52
      Jak najbardziej popiram.Bardziej tandetnego forum nie widziałm na tej stronie
      ale moze jaki gosc zacznie gadkie trochu inno i wszystko sie naprawi co by
      syćkie były zadowolone
    • tu.joanna Re: Zenujace forum 27.07.05, 22:34
      łoj, żenujące.
      Widać nic tu się nie dzieje, więc ludzie gadają jak potłuczeni :p
      • duxes Re: Zenujace forum 27.07.05, 22:59
        Jestem za!Ja bym ich wszystkich lał!!!
        • obserwatorka15 Re: Zenujace forum? ... a może forumowicze?! 28.07.05, 22:31
          Duxes chyba jesteś internetowym dresem. Bo "dresy" patrzą krzywym okiem na
          wszystko co się rusza (pisze) - w myśl swojego hymnu "walnę gościa w czoło
          choćby dla zasady". Nie wszystkie wątki trzeba czytać, a tym bardziej
          odpowiadać.

Niektórzy uważają, że poziom wypowiedzi jest żenujący. Mają okazję napisać coś
          ciekawego. Choćby na temat uroczystości lokalnych organizowanych w najbliższym
          czasie w Sulejówku. Napiszcie coś ciekawego. Krytyka, będzie przychylna, chyba
          że Duxes ponownie będzie chciał komuś przywalić... Ale piszcie, nie zważajcie
          na e-boksera i e-lanie. To nie boli!!!
          • kura31 Re: Zenujace forum? ... a może forumowicze?! 28.07.05, 23:08
            Droga Gorzka/o?/,nie załamuj się, oprócz "półdebili" mieszkają tu
            również "ćwierćdebile", a więc nie jest z nami jeszcze tak żle.A czy nie
            bierzesz pod uwagę możliwości, że my tu sobie tak pieprzymy, bo akurat lubimy,
            może to jest akurat forum dla z lekka pieprzniętych? Nie szukaj tu poziomu,bo
            go nie znajdziesz. Nam się zwyczajnie nie chce być na p[oziomie, skoro nikt do
            tego nie dąży.Spróbuj być z lekka półdebilowata, zobaczysz jak to fajnie.I od
            razu przestaniesz być Gorzka 74/czy jesteś równiez z lekka
            przeterminowana?/Ej, ty DuXus, skad u ciebie tyle agresji? Powiedz coś
            wesołego.A ty Alfie, dlaczego uważasz Macionga 1 za głupka, skoro nim nie jest?
            • alf.net Certyfikat normalności? 30.07.05, 19:00
              Twój certyfikat "normalności" wydany dla "macionga1" mnie zupełnie nie
              satysfakcjonuje: swoimi postami od dawna wystawia sobie jak najgorsze
              świadectwo. A ty jaki masz tytuł do takich nobilitacji?
              • obserwatorka15 Re: Certyfikat normalności? 31.07.05, 00:19
                Alfie daj spokój kurze. Ona jest tylko od znoszenia jajek! Jeżeli czasami coś
                skrobnie pazurem, to nie zawsze musi mieć sens . Wystarczy, że naskrobie i już!
                Dobrze wiesz, jakie są kury zawsze mądrzejsze od jajka, ale czy od pozostałych?
                Jej certyfikat normalności wydany na Macionga1 jest jaknajbardziej adekwatny do
                reprezentowanego przez nią poziomu i tyle. Pozostałym forumowiczom i
                mieszkancom też wystawiła cenzurkę.
                Nie pytaj jej o tytuł do takich nobilitacji poprostu jest kurą i to wszystko
                wyjaśnia.
                • kura31 Re: Certyfikat normalności? 01.08.05, 21:53
                  Powiedzieliście/ałyście?/, co wiedziałyście i powinnyście /iście/być
                  zadowolone/leni?/.koko ko koko.
                  • gorzka74 Re: Certyfikat normalności? 02.08.05, 16:02
                    Kilka dni nie logowalam sie na forum - myslalam, ze troche sie tu uspokoilo...
                    Ale widze ,ze nie - nadal glupkowate tematy i jeszcze bardziej durne
                    komentarze .
                    Jakos nie chce mi sie dolaczyc do was i byc "poldebilem" , zeby poznac smak
                    rozkoszy z rozumienia (badz nie) idiotycznych postow i komentarzy.
                    Bawcie sie dobrze i chociaz od czasu do czasu napiszcie jakis rozsadny post.

PS. Teraz juz sie nei dziwie dlaczego tutejsze liceum ma tak niski poziom... W
                    miescie pelnych takich "indywidualnosci" jak ... (tu ocencie sami o kogo
                    chodzi) trudno wymagac jakiegos poziomu w kulturze czy nauce wsrod miejscowej
                    mlodziezy.
                    • kura31 Re: Certyfikat normalności? 02.08.05, 20:39
                      Czy ty dziecko nie cierpisz na tzw. przerost formy nad treścią? Zabłysnęłaś, to
                      fakt, ino czym?
                      • obserwator.2236 Re: Certyfikat normalności? 03.08.05, 22:53
                        kura31 napisała:

> Czy ty dziecko nie cierpisz na tzw. przerost formy nad treścią? Zabłysnęłaś,
                        to
                        >
                        > fakt, ino czym?
                        Widzisz kuro jaka jesteś infantylna? Nawet nie wiesz czym cię przerosła... Ale
                        ty tego nie posiadasz!
                      • gorzka74 osobliwe gwiazdorstwo 04.08.05, 20:29
                        Rozumiem, kuro, ze wraz z niejakim maciongiem , jestescie gwaizdami lokalnej
                        spolecznosci .
                        Jakos nie w smak mi znizac sie do waszych poziomow - zauwazam tylko plytkosc
                        waszych wypowiedzi i monotematycznosc . Nie ma sensu tu polemizowac - mam juz
                        wyrobione zdanie - i tak gwiazdorska kura , gdakac bedzie najglosniej (choc nie
                        ma o czym) , by , bron boze (celowo mala litera!) , nie pozostac
                        niezauwazona... Rozumiem , ze polemika (?) na forum cie dowartosciowuje , a
                        wiec gdacz sobie dalej .

PS. Acha , gorzka to moje nazwisko i jakos twoje dowcipy na ten temat nie bawia
                        mnie zbytnio. Rozumiem ze kurzy mozdzek malutki ale wykazuj czasem choc troche
                        kultury .
                      • gorzka74 Re: Certyfikat normalności? 04.08.05, 20:37
                        Ha, obawiam sie , ze zle pojmujesz pojecie przerostu formy nad trescia (czy to
                        nie zbyt trudne sformulowanie dla kurzego mozdzku?) . Ja nie chcialam
                        zablysnac , nie mam az takich aspiracji (przynajmniej na tym forum) ,
                        pozostawiam tu pole do popisu tobie , poprostu stwierdzilam fakt . Tak
                        zenujacego forum dawno nie widzialam . I tyle !
                        A i jeszcze jedno , dzieckiem dawno przestalam byc , bo moje wlasne dzieci juz
                        dawno pelnoletnie. Rozumiem , ze ten kometarz skierowalas sama do siebie ?
                  • obserwator.2236 Re: Certyfikat normalności? 03.08.05, 22:51
                    kura31 napisała:

> Powiedzieliście/ałyście?/, co wiedziałyście i powinnyście /iście/być
                    > zadowolone/leni?/.koko ko koko.

Chyba zidiociałaś do reszty...
            • obserwator.2236 Re: Zenujace forum? ... a może forumowicze?! 03.08.05, 22:49
              kura31 napisała:

> Droga Gorzka/o?/,nie załamuj się, oprócz "półdebili" mieszkają tu
              > również "ćwierćdebile", a więc nie jest z nami jeszcze tak żle.A czy nie
              > bierzesz pod uwagę możliwości, że my tu sobie tak pieprzymy, bo akurat
              lubimy,
              > może to jest akurat forum dla z lekka pieprzniętych? Nie szukaj tu poziomu,bo
              > go nie znajdziesz. Nam się zwyczajnie nie chce być na p[oziomie, skoro nikt
              do
              > tego nie dąży.Spróbuj być z lekka półdebilowata, zobaczysz jak to fajnie.I
              od
              > razu przestaniesz być Gorzka 74/czy jesteś równiez z lekka
              > przeterminowana?/Ej, ty DuXus, skad u ciebie tyle agresji? Powiedz coś
              > wesołego.A ty Alfie, dlaczego uważasz Macionga 1 za głupka, skoro nim nie
              jest?

Przeterminowana to ty jesteś. I to nie w przenośni...I chyba niedowartościowana
    • obserwatorka15 Re: Zenujace forum 02.08.05, 22:07
      >Jakos nie chce mi sie dolaczyc do was i byc "poldebilem" , zeby poznac smak
      >rozkoszy z rozumienia (badz nie) idiotycznych postow i komentarzy.

A jednak dołączyłaś. Witamy w "klubie".
      Na forum było jak było. Teraz jest gorzko.
      Nie lubię goryczy. Ciekawe jak reszta forumowiczów?
      • tu.joanna Re: Zenujace forum 02.08.05, 22:25
        obserwatorka15 napisała:

(...) Na forum było jak było. Teraz jest gorzko.
        > Nie lubię goryczy.(...)

Gorzko, gorzkooo!

Gorzka wódka, gorzka wódka
        trzeba ją osłodzić,
        niech się młodzi pocalują
        nie będziemy szkodzić :>

Mam nadzieję, że wpisałam się w ogólną stylistykę forum?...

Pozdrawiam,
        • kura31 Re: Zenujace forum 03.08.05, 01:24
          No i oto chodzi,droga Joasiu.Trza się wpasować w stylistykę, albo spadać, skoro
          szuka się akademickiej dysputy. Jeśli chodzi o "gorzką", to dobra
          jest "pomorska".Pychotka, byle nie za dużo.Natomiast "gorzka 74" jest
          zdecydowanie za mocna dla mojego kurzego łba.Na samo wspomnienie sie
          zataczam.Jak tam pulpecik?
          • kura31 Re: Zenujace forum 04.08.05, 23:51
            kochani, podobno jajka poszły w górę? Jak myślicie, ile mogę zażądać jutro na
            bazarku? Panią Gorzką bardzo przepraszam, myślałam, że to ksywa dla
            niepoznaki, ale widzę, że nazwisko pasuje do temperamentu jak ulał,Pewna moja
            znajoma też miała taki i została starą panną.Ja dopiero teraz zauważyłam, że to
            forum zatytułowano "Zenujące", a żadnego Zenka tu nie ma.Chociaż jeden by się
            przydał.Rusz się Zenek i pozenuj ku powszechnemu zgorszeniu. KOkoooo ko., w
            lipcu zniosłam mojemu panu 50 jajek, mogłam jeszcze więcej, ale złamało się
            imadło.I co ja teraz biedna zrobię?
            • obserwatorka15 Re: Zenujace forum 06.08.05, 21:43
              W sklepie z art. żelaznymi widziałam imadła różnej wielkości i koloru. Powiedz
              kuro swemu panu z pewnością będzie chciał poprawić wydajność. Tylko czy Ty to
              wytrzymasz?
              • kura31 Re: Zenujace forum 06.08.05, 23:19
                Złociutka, nie wiem jak ci się odwdzięczę za tę bezcenną informację.Już wiem,
                podeślę ci całą kopę lub mendel świeżutkich jajeczek. Dla ciebie i mężusia/za
                wytrwałość/.Będzie dobrze? Kochaniutka, ja wszystko wytrzymam, nawet kręcenie w
                obydwie strony w betoniarce.Fajnie było i wcale nie zmądrzałam, co to to
                nie!.Przecież w tłumie trzeba się czymś wyróżniać, nieprawdaż?
                • obserwatorka15 Re: Zenujace forum 07.08.05, 18:30
                  Jak zwykle Kuro masz rację, ale nie wszyscy muszą się wyróżniać. Dzięki za
                  obiecane jaja. To zabrzmiało prawie jak obietnica przedwyborcza. Ciekawe tylko,
                  kto będzie kandydował Ty czy twój kogucik. Ale będą "jaja"!
                  • kura31 Re: Zenujace forum 08.08.05, 01:02
                    Ktoś się musi poświęcić i się wyróżnić, bo inaczej ludzie nie będą mogli wybrać
                    odpowiedniej radnej do miejskiego parlamentu. Do tej pory nikt się nie chciał
                    wyróznić,i wszyscy statystycznie byli jednakowo mądrzy . Dlatego ludzie
                    dokonali złych wyborów.Dziś wszyscy narzekają na radnych. Ty też, obserwatorko,
                    narzekasz. i złorzeczysz.Ja jestem kurą i wiadomo jaka jestem.Nie stroję się w
                    cudze piórka.Zdecydowanie Kandyduję , mój kogucik już dawno po wyroku, nie
                    doczeka sie ""kolędy".Jaj nie będzie, będzie kura w Miejskiej Radzie, ale za to
                    odpowiedzialnie i przemyślanie wybrana !Moich wyborców proszę o nadsyłanie
                    postulatów do realizacji. I tak Niczego wam nie załatwię, a diety przepuszczę
                    na ciuchy , kapelusze, manicure i pedicure oraz gorzką
                    wódkę "pomorską".Kokoko kokoko!!! ,Kokoniecznie na mnie zagłosujcie!
                    • obserwatorka15 Re: Zenujace forum 08.08.05, 23:43
                      W Sulejówku prawie wszyscy narzekają na radnych, więc ja też nie chcę się
                      wyróżniać. Narzekam, narzekam, ale nie złorzeczę!
            • obserwator.2236 Re: Zenujace forum 11.08.05, 17:56
              kura31 napisała:

> kochani, podobno jajka poszły w górę? Jak myślicie, ile mogę zażądać jutro na
              > bazarku? Panią Gorzką bardzo przepraszam, myślałam, że to ksywa dla
              > niepoznaki, ale widzę, że nazwisko pasuje do temperamentu jak ulał,Pewna moja
              > znajoma też miała taki i została starą panną.Ja dopiero teraz zauważyłam, że
              to
              >
              > forum zatytułowano "Zenujące", a żadnego Zenka tu nie ma.Chociaż jeden by się
              > przydał.Rusz się Zenek i pozenuj ku powszechnemu zgorszeniu. KOkoooo ko., w
              > lipcu zniosłam mojemu panu 50 jajek, mogłam jeszcze więcej, ale złamało się
              > imadło.I co ja teraz biedna zrobię?

Nazwij to forum krupkowsko - borowsko- myślińsko- rutkowskie. Będzie w sam raz!
          • obserwator.2236 Re: Zenujace forum 11.08.05, 17:51
            kura31 napisała:

> No i oto chodzi,droga Joasiu.Trza się wpasować w stylistykę, albo spadać,
            skoro
            >
            > szuka się akademickiej dysputy. Jeśli chodzi o "gorzką", to dobra
            > jest "pomorska".Pychotka, byle nie za dużo.Natomiast "gorzka 74" jest
            > zdecydowanie za mocna dla mojego kurzego łba.Na samo wspomnienie sie
            > zataczam.Jak tam pulpecik?

Pulpecik jest w sosie!
    • 52b1 Re: Zenujace forum 11.08.05, 13:39
      Masz racje, nudy na pudy. Jesli nie pisze sie o P. Maciągu, radnych lub jakiś
      sensacyjkach to nie ma tematów. Pociesz sie, ze tak jest wszędzie i nie ma sie
      co dziwić. Pozdrowienia basia
      • obserwator.2236 Re: Zenujace forum 11.08.05, 17:59
        52b1 napisała:

> Masz racje, nudy na pudy. Jesli nie pisze sie o P. Maciągu, radnych lub jakiś
        > sensacyjkach to nie ma tematów. Pociesz sie, ze tak jest wszędzie i nie ma
        sie
        > co dziwić. Pozdrowienia basia

Bo tu Basiu tylko radni wyżywają się na wszystkch...
        • kura31 Re: Zenujace forum 12.08.05, 00:07
          Chciałeś chyba powiedzieć "wyżywiają się na wszystkich", bo wyżywasz się ty,
          koguciku
          • obserwator.2236 Re: Zenujace forum 20.08.05, 17:26
            kura31 napisała:

> Chciałeś chyba powiedzieć "wyżywiają się na wszystkich", bo wyżywasz się ty,
            > koguciku
            na tobie żaden kogucik by się nie chciał wyżywać, bo by się kostucho II ( w
            odróżnieniu od kostuchy I dwuczłonowej vel maciong1) pokaleczył

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka