obserwatorka15 12.10.05, 09:46 Wielu mówiło, kilku pisało, Ona zrobiła... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
52b1 Re: Kwiaty dla GRAŻYNY!!! 12.10.05, 13:10 to może dlatego należy ja wspierać, moze na coś sie przyda to forum. Odpowiedz Link
kura31 Re: Kwiaty dla GRAŻYNY!!! 12.10.05, 20:07 Radzę ci Basiu, wziąć na wstrzymanie, bo sprawa wcale nie jest zakończona i tak jednoznaczna jak pisze Pan Plebs, czy Krzysztofus, bo trudno za nim nadążyć. Wiele się może jeszcze wydarzyć między ustami a brzegiem pucharu. Odpowiedz Link
zkpl Re: Kwiaty dla GRAŻYNY!!! 12.10.05, 20:18 kura31 napisała: > Radzę ci Basiu, wziąć na wstrzymanie, bo sprawa wcale nie jest zakończona i tak > > jednoznaczna jak pisze Pan Plebs, czy Krzysztofus, bo trudno za nim nadążyć. > Wiele się może jeszcze wydarzyć między ustami a brzegiem pucharu. Fakty nie mogą wieloznaczne czy jednoznaczne ponieważ fakty to są fakty. Odpowiedz Link
52b1 Re: Kwiaty dla GRAŻYNY!!! 14.10.05, 22:14 Mila Kurko, dalej przeczytalam, ze Pani Myślińska otrzymala wymowienie w trybie art.nomen omen 52- to nie jest zwykle wymowienie. Osobiście moge wziac na wstrzymanie tylko nie wiem dlaczego. Taki art. to powazna sprawa i nikt nie zwalnia ot tak z powodu nielubienia kogos, bo sad pracy bardzo dokladnie bada zasadnośc i motywy . Osobiscie piekielko w Sulejowku mnie nie interesuje ale uwazam ,ze kazdy powinien odpowiadac za swoje czyny. bez wzgledu na to jaka pelni funkcje.pozdrowienia Odpowiedz Link
krzysztofus Re: Kwiaty ( z jednym kolcem)dla GRAŻYNY!!! 12.10.05, 23:05 obserwatorka15 napisała: > Wielu mówiło, kilku pisało, Ona zrobiła... Radziłem Jej, żeby zrobiła to przynajmniej rok temu, niestety nie słuchała, najważniejsze, że ta pseudo działaczka Caritasu ( jak tam "sortownia" ciuchów u pana radnego J.P.?) pójdzie wreszcie na zieloną trawkę ze służby zdrowia! Ufff! Odpowiedz Link
obserwatorka15 Re: Kwiaty jednak dla GRAŻYNY!!! 13.10.05, 00:14 Mówili, pisali, radzili... ale kwiaty i tak są dla Grażyny! Odpowiedz Link
yxmena Re: Kwiaty jednak dla GRAŻYNY!!! 13.10.05, 10:18 napiszcie dokładnie za co te kwiaty...chętnie dorzucę i ja bukiet!! Odpowiedz Link
krzysztofus Re: Za art. 52 kodeksu pracy! 13.10.05, 22:19 Oczywiście za dyscyplinarne wywalenie Myślińskiej z SP ZOZ w Sulejówku Odpowiedz Link
zkpl Re: Kwiaty dla GRAŻYNY!!! 14.10.05, 20:08 obserwatorka15 napisała: > Wielu mówiło, kilku pisało, Ona zrobiła... Tylko niestety jeszcze nie wiadomo czy to początek końca Legendarnej już dziś ławniko-radnej od czy też niestety preludium prawdzwej "awantury o Krysie". Żeby się tylko "Państwo" czasem za łby nie połapało najbliśzej sesji bo będzie kolejny wstyd i skandal na całą Polskę. Odpowiedz Link
aruba5 NAGRODA i Kwiaty dla GRAŻYNY!!! 14.10.05, 23:30 Chyba rok temu słyszałam,że pewnie zamkną naszą przychodnię bo ma same straty. W dodatku okradła ją poprzednia dyrektorka. Teraz okazuje się,że nie tylko ona. Pielęgniarka też sobie coś uszczknęła. Dobrze, że Pani Grażyna robi z tym porządek, bo rzeczywiście niedługo nie mielibyśmy gdzie się leczyć. Odpowiedz Link
krzysztofus Re: NAGRODA i Kwiaty dla GRAŻYNY!!! 14.10.05, 23:59 aruba5 napisała: > Chyba rok temu słyszałam,że pewnie zamkną naszą przychodnię bo ma same straty. > W dodatku okradła ją poprzednia dyrektorka. Teraz okazuje się,że nie tylko ona. > > Pielęgniarka też sobie coś uszczknęła. Dobrze, że Pani Grażyna robi z tym > porządek, bo rzeczywiście niedługo nie mielibyśmy gdzie się leczyć. Może była pani dyrektor - pracująca nadal w Warszawie przygarnie teraz "koleżankę po fachu"...? Odpowiedz Link
krzysztofus Re: Kwiaty dla GRAŻYNY!!! 14.10.05, 23:58 Na razie "moja utrzymanka" nie stawiła się - mimo że była powodem na dzisiejszą sprawę do Siedlec ( cywilną). Sędzia przesłuchała kilkoro świadków w tym między innymi i mnie. Z tych zeznań obraz byłej już pielęgniarki środowiskowej wyszedł bladziutko Odpowiedz Link
obserwatorka15 Re: Kwiaty dla GRAŻYNY!!! 17.10.05, 20:15 >krzysztofus napisał: >Sędzia przesłuchała kilkoro świadków w tym między > innymi i mnie. Z tych zeznań obraz byłej już pielęgniarki środowiskowej wyszedł bladziutko I o to chodzi. to do tej pory ubarwiane są obrazy tych, których ona "opisuje", niezgodnie z prawdą. Sama słyszałam. Może wytypujemy delegację. Kto idzie z tymi kwiatami? Odpowiedz Link
maciong1 Re: Kwiaty dla GRAŻYNY!!!Chryzantemy złociste 21.10.05, 12:20 oj spiewało sie kiedys ,spiewalo........ Odpowiedz Link
hals_ownik Re: Kwiaty dla GRAŻYNY!!!Chryzantemy złociste 22.10.05, 00:26 Rety! Ożył Maciong1 !!!!!Uśpiona na jakiś czas ksywa - odżyła jak mara. I od razu jedzie po żonach, rodzinach..Feeee! Kiepsko z tobą - coś ci się popsuł koncept, bidulo.(A jakieś Baltazarki poszły zaś na trochę spać.?) Odpowiedz Link
hals_ownik Re: Kwiaty dla GRAŻYNY!!!Chryzantemy złociste 22.10.05, 00:32 Zapomniałem dopisać, że chryzantemy to bardzo piękne kwiaty! Ja jednak proponuję 21 pąsowych róż! Na pożegnanie...( :-))))) - tu akurat ci sie coś pomieszało: to nie dla tej Pani! Odpowiedz Link
krzysztofus Re: Kwiaty dla GRAŻYNY!!!Chryzantemy złociste 28.12.05, 22:37 maciong1 napisała: > oj spiewało sie kiedys ,spiewalo........ i tańczyło dwuczłonowa na rurze, tańczyło, a teraz odstawka razem z partią emerycką... Odpowiedz Link
obserwatorka15 Re: A może Chryzantemy złociste? 28.12.05, 23:28 - dla tych członków Rady Miasta, ktorzy dobrowolnie złożą mandat. Chyba tyle, to się im należy. Kasa z diet w budżecie miasta, starczy na odśnieżanie. A i wstydu mniej! Same korzyści. Tylko grubasowi dałabym kaganiec! Odpowiedz Link
krzysztofus Re: A może Chryzantemy złociste? 29.12.05, 10:27 obserwatorka15 napisała: Tylko grubasowi dałabym kaganiec! To niemożliwe Obserwatorko nie ma takiego kagańca na taką mordę...! Odpowiedz Link
zkpl Re: A może Chryzantemy złociste? 02.01.06, 12:22 krzysztofus napisał: > obserwatorka15 napisała: > > Tylko grubasowi dałabym kaganiec! > To niemożliwe Obserwatorko nie ma takiego kagańca na taką mordę...! A główna "bohaterka" nadal na "lekarskim". Według jej fanów dostała aż 9 miesięcy i "nic jej nie zrobią". Aż sie nie chcę wierzyć że ta schorowana kobiecina ma jeszcze siły aktywnie brać udział w sesjach RM (jako Pani klubu sekretarz Klubu Radnych tropić rzekome afery, skakać do Burmistrza) i wyciągać łapki po dietę za społeczną pracę którą sobie wywindowała do poziomu przeciętnego wynagrodzenia jej koleżanek po fachu ( pięlegniarskim_oczywście). To możliwe chyba tylko w Sulejówku. Odpowiedz Link
krzysztofus Re: zrobią, zrobią! 02.01.06, 21:44 zkpl napisała: > krzysztofus napisał: > > > obserwatorka15 napisała: > > > > Tylko grubasowi dałabym kaganiec! > > To niemożliwe Obserwatorko nie ma takiego kagańca na taką mordę...! > A główna "bohaterka" nadal na "lekarskim". Według jej fanów dostała aż 9 > miesięcy i "nic jej nie zrobią". Aż sie nie chcę wierzyć że ta schorowana > kobiecina ma jeszcze siły aktywnie brać udział w sesjach RM (jako Pani klubu > sekretarz Klubu Radnych tropić rzekome afery, skakać do Burmistrza) i wyciągać > łapki po dietę za społeczną pracę którą sobie wywindowała do poziomu > przeciętnego wynagrodzenia jej koleżanek po fachu ( pięlegniarskim_oczywście). > To możliwe chyba tylko w Sulejówku. Zwolnienie lekarskie - na szczęście - nie chroni jej przed wywaleniem z roboty w trynie art. 52. Amen. Kaplica! Odpowiedz Link
krzysztofus Re: A może Chryzantemy złociste? 03.01.06, 08:59 > > obserwatorka15 napisała: > > > > Tylko grubasowi dałabym kaganiec! > > To niemożliwe Obserwatorko nie ma takiego kagańca na taką mordę...! > A główna "bohaterka" nadal na "lekarskim". Według jej fanów dostała aż 9 > miesięcy i "nic jej nie zrobią". Aż sie nie chcę wierzyć że ta schorowana > kobiecina ma jeszcze siły aktywnie brać udział w sesjach RM (jako Pani klubu > sekretarz Klubu Radnych Z tą jej aktywnością, to gruba przesada, bo jak nie ma czegoś na kartce, to ani be, ani me... Odpowiedz Link
zkpl Re: A może Chryzantemy złociste? 03.01.06, 12:08 krzysztofus napisał: > > > obserwatorka15 napisała: > > > > > > Tylko grubasowi dałabym kaganiec! > > > To niemożliwe Obserwatorko nie ma takiego kagańca na taką mordę...! > > A główna "bohaterka" nadal na "lekarskim". Według jej fanów dostała aż 9 > > miesięcy i "nic jej nie zrobią". Aż sie nie chcę wierzyć że ta schorowana > > > kobiecina ma jeszcze siły aktywnie brać udział w sesjach RM (jako Pani kl > ubu > > sekretarz Klubu Radnych > Z tą jej aktywnością, to gruba przesada, bo jak nie ma czegoś na kartce, to ani > > be, ani me... Ciekawe kto jej tak pisze. Raczej nie rosół on chyba chwilowo jest spokojny. Kowboy też odpada bo niezdatny. Jak tylko zabrakło Rosoła ( w porównaniu z ósemką to był jednak "gość") to to wszystko niby takie mądre a kompletnie bezradne. Nikt nie potrafi pisać może Urban się ulituje i pomoże "swoim". Odpowiedz Link
krzysztofus Re: A może Chryzantemy złociste? 03.01.06, 13:02 zkpl napisała: Ciekawe kto jej tak pisze. Raczej nie rosół on chyba chwilowo jest spokojny. > Kowboy też odpada bo niezdatny. Jak tylko zabrakło Rosoła ( w porównaniu z > ósemką to był jednak "gość") to to wszystko niby takie mądre a kompletnie > bezradne. Nikt nie potrafi pisać może Urban się ulituje i pomoże "swoim". Napisałem już w innym poście, więc się nie będę powtarzał, ale bez "na izust" oni nic nie potrafią... Odpowiedz Link
mecenas24 Re: Kucie na blachę 05.01.06, 01:01 krzysztofus napisał: Napisałem już w innym poście, więc się nie będę powtarzał, ale bez "na izust" oni nic nie potrafią... Najlepiej to "kucie na blachę" wypada o dziwo Krysieńce, ale wystarczy jedno wtrącone przez kogokolwiek zdanie i już pełna klapa w wykonaniu pani redaktor Radia M. Odpowiedz Link
kzbyszynski Re: Kucie na blachę 05.01.06, 23:46 mecenas24 napisał: Najlepiej to "kucie na blachę" wypada o dziwo Krysieńce, ale wystarczy jedno wtrącone przez kogokolwiek zdanie i już pełna klapa w wykonaniu pani redaktor > Radia M. Ale ambitna jest ta bezrobotna, bez prawa do zasiłku... Odpowiedz Link
zkpl Re: Kucie na blachę 05.01.06, 23:52 kzbyszynski napisał: > mecenas24 napisał: > > Najlepiej to "kucie na blachę" wypada o dziwo Krysieńce, ale wystarczy jedno > wtrącone przez kogokolwiek zdanie i już pełna klapa w wykonaniu pani redaktor > > Radia M. > Ale ambitna jest ta bezrobotna, bez prawa do zasiłku... Jak ten rycerz "Waleczne Serce". Odpowiedz Link
krzysztofus Re: Kucie na blachę 06.01.06, 06:11 zkpl napisała: Jak ten rycerz "Waleczne Serce". "któren" to? Czyżby ten w kagańcu z tłustym karkiem? Odpowiedz Link
obserwatorka15 Re: "Capo di tutti capi" 09.01.06, 09:53 krzysztofus napisał: > Jak ten rycerz "Waleczne Serce". > "któren" to? Czyżby ten w kagańcu z tłustym karkiem? Jeżeli to o tego chodzi to porównanie całkiem nietrafione. Zdecydowanie lepsze to "Capo di tutti capi" Odpowiedz Link
obserwator.2236 Re: "Capo di tutti capi" 09.01.06, 23:10 obserwatorka15 napisała: Jeżeli to o tego chodzi to porównanie całkiem nietrafione. Zdecydowanie lepsze to "Capo di tutti capi" Obserwatorko , dowolny "capo" by się obraził... Odpowiedz Link
piatkower Re: "Capo di tutti capi" 20.01.06, 00:45 obserwator.2236 napisała: > Obserwatorko , dowolny "capo" by się obraził... juz obraziliście "chłopców z miasta mińsk mazowieczczański, którymi ja dowodzę... Odpowiedz Link
hals_ownik Re: "Capo di tutti capi" 20.01.06, 02:06 piatkower napisał: z miasta mińsk mazowieczczański, naucz się pisać analfabeto! Odpowiedz Link
krzysztofus Re: "Capo di tutti capi" 20.01.06, 07:22 hals_ownik napisał: naucz się pisać analfabeto! Jego problem polega na tym, że uczył dzieci, wydaje gazetę, ostatnio pisze wiersze, a pisać się jeszcze nie nauczył... Odpowiedz Link
obserwatorka15 Re: "Capo di tutti capi" 20.01.06, 18:40 krzysztofus napisał: > Jego problem polega na tym, że uczył dzieci, wydaje gazetę, ostatnio pisze > wiersze, a pisać się jeszcze nie nauczył... Jestem przekonana, że to nie jest jego problem - to tój problem Odpowiedz Link