Dodaj do ulubionych

Kwiaty dla GRAŻYNY!!!

12.10.05, 09:46
Wielu mówiło, kilku pisało, Ona zrobiła...
Obserwuj wątek
    • 52b1 Re: Kwiaty dla GRAŻYNY!!! 12.10.05, 13:10
      to może dlatego należy ja wspierać, moze na coś sie przyda to forum.
      • kura31 Re: Kwiaty dla GRAŻYNY!!! 12.10.05, 20:07
        Radzę ci Basiu, wziąć na wstrzymanie, bo sprawa wcale nie jest zakończona i tak
        jednoznaczna jak pisze Pan Plebs, czy Krzysztofus, bo trudno za nim nadążyć.
        Wiele się może jeszcze wydarzyć między ustami a brzegiem pucharu.
        • zkpl Re: Kwiaty dla GRAŻYNY!!! 12.10.05, 20:18
          kura31 napisała:

> Radzę ci Basiu, wziąć na wstrzymanie, bo sprawa wcale nie jest zakończona i
          tak
          >
          > jednoznaczna jak pisze Pan Plebs, czy Krzysztofus, bo trudno za nim nadążyć.
          > Wiele się może jeszcze wydarzyć między ustami a brzegiem pucharu.

Fakty nie mogą wieloznaczne czy jednoznaczne ponieważ fakty to są fakty.
        • 52b1 Re: Kwiaty dla GRAŻYNY!!! 14.10.05, 22:14
          Mila Kurko, dalej przeczytalam, ze Pani Myślińska otrzymala wymowienie w trybie
          art.nomen omen 52- to nie jest zwykle wymowienie. Osobiście moge wziac na
          wstrzymanie tylko nie wiem dlaczego. Taki art. to powazna sprawa i nikt nie
          zwalnia ot tak z powodu nielubienia kogos, bo sad pracy bardzo dokladnie bada
          zasadnośc i motywy . Osobiscie piekielko w Sulejowku mnie nie interesuje ale
          uwazam ,ze kazdy powinien odpowiadac za swoje czyny. bez wzgledu na to jaka
          pelni funkcje.pozdrowienia
    • krzysztofus Re: Kwiaty ( z jednym kolcem)dla GRAŻYNY!!! 12.10.05, 23:05
      obserwatorka15 napisała:

> Wielu mówiło, kilku pisało, Ona zrobiła...
      Radziłem Jej, żeby zrobiła to przynajmniej rok temu, niestety nie słuchała,
      najważniejsze, że ta pseudo działaczka Caritasu ( jak tam "sortownia" ciuchów u
      pana radnego J.P.?) pójdzie wreszcie na zieloną trawkę ze służby zdrowia! Ufff!
      • obserwatorka15 Re: Kwiaty jednak dla GRAŻYNY!!! 13.10.05, 00:14
        Mówili, pisali, radzili... ale kwiaty i tak są dla Grażyny!
        • yxmena Re: Kwiaty jednak dla GRAŻYNY!!! 13.10.05, 10:18
          napiszcie dokładnie za co te kwiaty...chętnie dorzucę i ja bukiet!!
          • krzysztofus Re: Za art. 52 kodeksu pracy! 13.10.05, 22:19
            Oczywiście za dyscyplinarne wywalenie Myślińskiej z SP ZOZ w Sulejówku
    • zkpl Re: Kwiaty dla GRAŻYNY!!! 14.10.05, 20:08
      obserwatorka15 napisała:

> Wielu mówiło, kilku pisało, Ona zrobiła...
      Tylko niestety jeszcze nie wiadomo czy to początek końca
      Legendarnej już dziś ławniko-radnej od czy też niestety preludium prawdzwej
      "awantury o Krysie". Żeby się tylko "Państwo" czasem za łby nie połapało
      najbliśzej sesji bo będzie kolejny wstyd i skandal na całą Polskę.
      • aruba5 NAGRODA i Kwiaty dla GRAŻYNY!!! 14.10.05, 23:30
        Chyba rok temu słyszałam,że pewnie zamkną naszą przychodnię bo ma same straty.
        W dodatku okradła ją poprzednia dyrektorka. Teraz okazuje się,że nie tylko ona.
        Pielęgniarka też sobie coś uszczknęła. Dobrze, że Pani Grażyna robi z tym
        porządek, bo rzeczywiście niedługo nie mielibyśmy gdzie się leczyć.
        • krzysztofus Re: NAGRODA i Kwiaty dla GRAŻYNY!!! 14.10.05, 23:59
          aruba5 napisała:

> Chyba rok temu słyszałam,że pewnie zamkną naszą przychodnię bo ma same
          straty.
          > W dodatku okradła ją poprzednia dyrektorka. Teraz okazuje się,że nie tylko
          ona.
          >
          > Pielęgniarka też sobie coś uszczknęła. Dobrze, że Pani Grażyna robi z tym
          > porządek, bo rzeczywiście niedługo nie mielibyśmy gdzie się leczyć.
          Może była pani dyrektor - pracująca nadal w Warszawie przygarnie
          teraz "koleżankę po fachu"...?
      • krzysztofus Re: Kwiaty dla GRAŻYNY!!! 14.10.05, 23:58
        Na razie "moja utrzymanka" nie stawiła się - mimo że była powodem na dzisiejszą
        sprawę do Siedlec ( cywilną). Sędzia przesłuchała kilkoro świadków w tym między
        innymi i mnie. Z tych zeznań obraz byłej już pielęgniarki środowiskowej wyszedł
        bladziutko
        • obserwatorka15 Re: Kwiaty dla GRAŻYNY!!! 17.10.05, 20:15
          >krzysztofus napisał:
          >Sędzia przesłuchała kilkoro świadków w tym między
          > innymi i mnie. Z tych zeznań obraz byłej już pielęgniarki środowiskowej
          wyszedł bladziutko

I o to chodzi.
          to do tej pory ubarwiane są obrazy tych, których ona "opisuje", niezgodnie z
          prawdą. Sama słyszałam.
          Może wytypujemy delegację. Kto idzie z tymi kwiatami?
    • maciong1 Re: Kwiaty dla GRAŻYNY!!!Chryzantemy złociste 21.10.05, 12:20
      oj spiewało sie kiedys ,spiewalo........
      • hals_ownik Re: Kwiaty dla GRAŻYNY!!!Chryzantemy złociste 22.10.05, 00:26
        Rety! Ożył Maciong1 !!!!!Uśpiona na jakiś czas ksywa - odżyła jak mara. I od
        razu jedzie po żonach, rodzinach..Feeee! Kiepsko z tobą - coś ci się popsuł
        koncept, bidulo.(A jakieś Baltazarki poszły zaś na trochę spać.?)
      • hals_ownik Re: Kwiaty dla GRAŻYNY!!!Chryzantemy złociste 22.10.05, 00:32
        Zapomniałem dopisać, że chryzantemy to bardzo piękne kwiaty! Ja jednak proponuję
        21 pąsowych róż! Na pożegnanie...( :-))))) - tu akurat ci sie coś pomieszało: to
        nie dla tej Pani!
      • krzysztofus Re: Kwiaty dla GRAŻYNY!!!Chryzantemy złociste 28.12.05, 22:37
        maciong1 napisała:

> oj spiewało sie kiedys ,spiewalo........
        i tańczyło dwuczłonowa na rurze, tańczyło, a teraz odstawka razem z partią
        emerycką...
        • obserwatorka15 Re: A może Chryzantemy złociste? 28.12.05, 23:28
          - dla tych członków Rady Miasta, ktorzy dobrowolnie złożą mandat. Chyba tyle,
          to się im należy. Kasa z diet w budżecie miasta, starczy na odśnieżanie. A i
          wstydu mniej! Same korzyści. Tylko grubasowi dałabym kaganiec!
          • krzysztofus Re: A może Chryzantemy złociste? 29.12.05, 10:27
            obserwatorka15 napisała:

Tylko grubasowi dałabym kaganiec!
            To niemożliwe Obserwatorko nie ma takiego kagańca na taką mordę...!
            • zkpl Re: A może Chryzantemy złociste? 02.01.06, 12:22
              krzysztofus napisał:

> obserwatorka15 napisała:
              >
              > Tylko grubasowi dałabym kaganiec!
              > To niemożliwe Obserwatorko nie ma takiego kagańca na taką mordę...!
              A główna "bohaterka" nadal na "lekarskim". Według jej fanów dostała aż 9
              miesięcy i "nic jej nie zrobią". Aż sie nie chcę wierzyć że ta schorowana
              kobiecina ma jeszcze siły aktywnie brać udział w sesjach RM (jako Pani klubu
              sekretarz Klubu Radnych tropić rzekome afery, skakać do Burmistrza) i wyciągać
              łapki po dietę za społeczną pracę którą sobie wywindowała do poziomu
              przeciętnego wynagrodzenia jej koleżanek po fachu ( pięlegniarskim_oczywście).
              To możliwe chyba tylko w Sulejówku.
              • krzysztofus Re: zrobią, zrobią! 02.01.06, 21:44
                zkpl napisała:

> krzysztofus napisał:
                >
                > > obserwatorka15 napisała:
                > >
                > > Tylko grubasowi dałabym kaganiec!
                > > To niemożliwe Obserwatorko nie ma takiego kagańca na taką mordę...!
                > A główna "bohaterka" nadal na "lekarskim". Według jej fanów dostała aż 9
                > miesięcy i "nic jej nie zrobią". Aż sie nie chcę wierzyć że ta schorowana
                > kobiecina ma jeszcze siły aktywnie brać udział w sesjach RM (jako Pani klubu
                > sekretarz Klubu Radnych tropić rzekome afery, skakać do Burmistrza) i
                wyciągać
                > łapki po dietę za społeczną pracę którą sobie wywindowała do poziomu
                > przeciętnego wynagrodzenia jej koleżanek po fachu (
                pięlegniarskim_oczywście).
                > To możliwe chyba tylko w Sulejówku.
                Zwolnienie lekarskie - na szczęście - nie chroni jej przed wywaleniem z roboty
                w trynie art. 52. Amen. Kaplica!
              • krzysztofus Re: A może Chryzantemy złociste? 03.01.06, 08:59
                > > obserwatorka15 napisała:
                > >
                > > Tylko grubasowi dałabym kaganiec!
                > > To niemożliwe Obserwatorko nie ma takiego kagańca na taką mordę...!
                > A główna "bohaterka" nadal na "lekarskim". Według jej fanów dostała aż 9
                > miesięcy i "nic jej nie zrobią". Aż sie nie chcę wierzyć że ta schorowana
                > kobiecina ma jeszcze siły aktywnie brać udział w sesjach RM (jako Pani klubu
                > sekretarz Klubu Radnych
                Z tą jej aktywnością, to gruba przesada, bo jak nie ma czegoś na kartce, to ani
                be, ani me...
                • zkpl Re: A może Chryzantemy złociste? 03.01.06, 12:08
                  krzysztofus napisał:

> > > obserwatorka15 napisała:
                  > > >
                  > > > Tylko grubasowi dałabym kaganiec!
                  > > > To niemożliwe Obserwatorko nie ma takiego kagańca na taką mordę...!
                  > > A główna "bohaterka" nadal na "lekarskim". Według jej fanów dostała aż 9
                  > > miesięcy i "nic jej nie zrobią". Aż sie nie chcę wierzyć że ta schorowana
                  >
                  > > kobiecina ma jeszcze siły aktywnie brać udział w sesjach RM (jako Pani kl
                  > ubu
                  > > sekretarz Klubu Radnych
                  > Z tą jej aktywnością, to gruba przesada, bo jak nie ma czegoś na kartce, to
                  ani
                  >
                  > be, ani me...
                  Ciekawe kto jej tak pisze. Raczej nie rosół on chyba chwilowo jest spokojny.
                  Kowboy też odpada bo niezdatny. Jak tylko zabrakło Rosoła ( w porównaniu z
                  ósemką to był jednak "gość") to to wszystko niby takie mądre a kompletnie
                  bezradne. Nikt nie potrafi pisać może Urban się ulituje i pomoże "swoim".
                  • krzysztofus Re: A może Chryzantemy złociste? 03.01.06, 13:02
                    zkpl napisała:
                    Ciekawe kto jej tak pisze. Raczej nie rosół on chyba chwilowo jest spokojny.
                    > Kowboy też odpada bo niezdatny. Jak tylko zabrakło Rosoła ( w porównaniu z
                    > ósemką to był jednak "gość") to to wszystko niby takie mądre a kompletnie
                    > bezradne. Nikt nie potrafi pisać może Urban się ulituje i pomoże "swoim".
                    Napisałem już w innym poście, więc się nie będę powtarzał, ale bez "na izust"
                    oni nic nie potrafią...
                    • mecenas24 Re: Kucie na blachę 05.01.06, 01:01
                      krzysztofus napisał:
                      Napisałem już w innym poście, więc się nie będę powtarzał, ale bez "na izust"
                      oni nic nie potrafią...
                      Najlepiej to "kucie na blachę" wypada o dziwo Krysieńce, ale wystarczy jedno
                      wtrącone przez kogokolwiek zdanie i już pełna klapa w wykonaniu pani redaktor
                      Radia M.
                      • kzbyszynski Re: Kucie na blachę 05.01.06, 23:46
                        mecenas24 napisał:

Najlepiej to "kucie na blachę" wypada o dziwo Krysieńce, ale wystarczy jedno
                        wtrącone przez kogokolwiek zdanie i już pełna klapa w wykonaniu pani redaktor
                        > Radia M.
                        Ale ambitna jest ta bezrobotna, bez prawa do zasiłku...
                        • zkpl Re: Kucie na blachę 05.01.06, 23:52
                          kzbyszynski napisał:

> mecenas24 napisał:
                          >
                          > Najlepiej to "kucie na blachę" wypada o dziwo Krysieńce, ale wystarczy jedno
                          > wtrącone przez kogokolwiek zdanie i już pełna klapa w wykonaniu pani redaktor
                          > > Radia M.
                          > Ale ambitna jest ta bezrobotna, bez prawa do zasiłku...

Jak ten rycerz "Waleczne Serce".
                          • krzysztofus Re: Kucie na blachę 06.01.06, 06:11
                            zkpl napisała:

Jak ten rycerz "Waleczne Serce".
                            "któren" to? Czyżby ten w kagańcu z tłustym karkiem?
                            • obserwatorka15 Re: "Capo di tutti capi" 09.01.06, 09:53
                              krzysztofus napisał:

> Jak ten rycerz "Waleczne Serce".
                              > "któren" to? Czyżby ten w kagańcu z tłustym karkiem?

Jeżeli to o tego chodzi to porównanie całkiem nietrafione. Zdecydowanie lepsze
                              to "Capo di tutti capi"
                              • obserwator.2236 Re: "Capo di tutti capi" 09.01.06, 23:10
                                obserwatorka15 napisała:

Jeżeli to o tego chodzi to porównanie całkiem nietrafione. Zdecydowanie lepsze
                                to "Capo di tutti capi"
                                Obserwatorko , dowolny "capo" by się obraził...
                                • piatkower Re: "Capo di tutti capi" 20.01.06, 00:45
                                  obserwator.2236 napisała:

> Obserwatorko , dowolny "capo" by się obraził...
                                  juz obraziliście "chłopców z miasta mińsk mazowieczczański, którymi ja
                                  dowodzę...
                                  • hals_ownik Re: "Capo di tutti capi" 20.01.06, 02:06
                                    piatkower napisał:

z miasta mińsk mazowieczczański,

naucz się pisać analfabeto!
                                    • krzysztofus Re: "Capo di tutti capi" 20.01.06, 07:22
                                      hals_ownik napisał:

naucz się pisać analfabeto!
                                      Jego problem polega na tym, że uczył dzieci, wydaje gazetę, ostatnio pisze
                                      wiersze, a pisać się jeszcze nie nauczył...
                                      • obserwatorka15 Re: "Capo di tutti capi" 20.01.06, 18:40
                                        krzysztofus napisał:

> Jego problem polega na tym, że uczył dzieci, wydaje gazetę, ostatnio pisze
                                        > wiersze, a pisać się jeszcze nie nauczył...

Jestem przekonana, że to nie jest jego problem - to tój problem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka