Dodaj do ulubionych

Internet z UPC

26.01.07, 15:37
Witam.
Proszę o wypowiedzi osób, które od niedawna posiadają internet w UPC na temat
jakości łącza (czy prędkość jest zgodna z ofertą, oraz czy dostęp faktycznie
jest stały i pewny). Przy okazji może słówko na temat instalacji (terminowość
ekipy monterów, jakość pracy).
Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • salos1 Re: Internet z UPC 26.01.07, 18:49
      u mnie jutro beda instalowac (znaczy sie w mieszkaniu mamy), a ekipa chyba
      zaklada w soboty interek bo tak mi pan zaproponowal (miedzy 9 a 11, lub 11 -
      13). A jak bedzie chodzic net to napisze po weekendzie. Ciekawe czy mama bedzie
      zadowolona????
      • norbercik75 Internet z UPC czy z chello? 08.02.07, 08:21
        hej i co jak lacze? zainstalowali Ci juz? ile placisz? gadalem z gosciem z upc
        i on mowi ze 39 zl za 512 a gosc od chello mowi ze 69 tez za 512. ktore wybrac?
        czy czyms sie roznia?
        • marbla4 Re: Internet z UPC czy z chello? 08.02.07, 09:46
          Jesli to za 39 PLN nie jest powiazane z innymi produktami ktore musisz wykupic
          (np. pakiet telewizyjny) to bierz tansze ;))))

pozdr
          M.
    • aniapij Re: Internet z UPC 26.01.07, 20:46
      Witam
      Założylismy z mężem internet z UPC 03.01.2007. Chodzi bez zastrzeżeń, zgodnie z
      podaną prędkością. Nie ma na co narzekać. Jeśli chodzi o terminowość, to w jak
      najlepszym porządku. Monterzy sprawnie wykonuja swoją pracę.Jedynie przed ich
      wizytą trzeba sobie wcześniej przemyśleć jak ma być kabel położony. My mieliśmy
      inną wizję, ale jak przyszło do montowania, to Panowie stwierdzili,z e inaczej
      położą (bo chyba im sie nie chciało wiercić, tak jak my chcieliśmy, ale
      wszystko kwestia dogadania.
      Jak na razie jestesmy zadowoleni.
      Pozdrawiamy z Serbinowa
    • raf26 Re: Internet z UPC 01.02.07, 00:33
      hi
      z terminowością panów od instalacji jest problem - czekałem prawie tydzień na założenie internetu(tłumaczą się marudzeniem lokatorów na kable ale chyba mają racje).jakość łącza jest narazie ok.puki co polecam
      • salos1 Re: Internet z UPC 01.02.07, 15:41
        no właśnie terminowość, mieli byc w sobotę, a do dziś się nie pojawili. A
        promocja podobno była do końsc stycznia, wiec nie wiem na jaki produkt mogę
        liczyć teraz, poczekam zobaczę. Jeszcze mam internet z TPSA :) mial byc do
        wczoraj ale moze w kazdej chwili odetna??
    • aniaosm Re: Internet z UPC 02.02.07, 19:11
      wiadomość na stronie Mińsk Mazowieck-dostęp do internetu-...
      tam mój mąż opisał wrażenia z usługi chello!!!
      • yar65 Re: Internet z UPC 03.02.07, 14:48
        aniaosm napisała:
        > wiadomość na stronie Mińsk Mazowieck-dostęp do internetu-...
        > tam mój mąż opisał wrażenia z usługi chello!!!

No tak, 156 komentarzy w tym wątku na wspomnianej przez Ciebie stronie i domysl
        sie człowieku, który z postów napisał twój mąż :PP Może jakiś link, to znacznie
        by ułatwiło sprawę.
        • aniaosm Re: Internet z UPC 04.02.07, 20:48
          forum.gazeta.pl/forum/73,46481,1540823.html?f=20877&w=56217703&a=56668027&rep=1&t=1170618436761

pod nikiem antek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka