ja83ja83 26.02.07, 19:13 Czy kupował ktoś suknie ślubna w Mińsku??Jeśli tak to proszę o opinie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
norbercik75 Re: Suknie ślubne 27.02.07, 08:24 ja szylam sobie suknie na ul.kościuszki w budopolu,pokazalam zdjecie i pani uszyla mi taka jak chcialam plus dodatkowo 2 welony krotki i dlugi 2,5 metra Odpowiedz Link
karolina006 Re: Suknie ślubne 24.04.07, 13:26 ile ta Pani zażyczyła sobie za uszycie takiej sukienki? Odpowiedz Link
karolina006 Re: Suknie ślubne 20.04.07, 13:46 Ia też poszukuje opinii o sukniach ślubnych w Mińsku Mazowieckim i okolicach gdzie można kupić ładną i w miarę tanią? Odpowiedz Link
audi Re: Suknie ślubne 24.04.07, 13:02 kupiłam na Piłsudskiego, przepiękna zresztą chętnie odprzedam:)bo już mi się nie przyda Odpowiedz Link
bobek_22 Re: Suknie ślubne 26.04.07, 17:35 Ja poleceam salon Celise maja tam naprawde sliczne sukienki i bardzo atarkcyjne ceny wiec polecam Odpowiedz Link
mela81 Re: Suknie ślubne 24.01.08, 20:50 bardzo ładne suknie są w salonie BARBARITTA na warszawskiej sklep na pietrze Odpowiedz Link
szczesliwa23 Re: Suknie ślubne 31.03.08, 08:11 Moja sukieneczka jest ładniutka i wcale nie trzeba było jechać do Warszawy:) Kupiłam na Kościuszki już prawie przy stacji obok "janeczki" była to pierwsza sukienka, którą przymierzyłam i taką wybrałam:) A co do szycia to nie wiem czy to najlepszy pomysł, jak nie przymierzysz to skąd będziesz wiedziała czy dobrze leży na Tobie, czy Ci pasuje? A poza tym szycie może być różne, i może się wogóle nie podobać i będziesz się w tym źle czuła... Nie twierdze że zawsze tak jest ale ja chyba bym się nie odważyła... Pozdrawiam:) Odpowiedz Link
ruta.dl Re: Suknie ślubne 25.01.08, 14:25 jak szukalam sukni (3,5 roku temu) to generalnie w Minsku jest taniej niz w Warszawie, ale w wiekszosci przypadkow (nie mowie ze wszedzie) jakosc byla mizerna. Slabe koronki, wyszywania rodem z bazaru, zamiast haftów jakies aplikacje... W "celise" spory wybor mieli, ale 9 na 10 sukienek tylko w katalogu, ze nie mozna bylo obejrzec i przymierzyc. To troche jak kupowanie kota w worku. Odpowiedz Link
ruta.dl Re: Suknie ślubne 02.02.09, 15:44 potwiedzam. 3 lata temu bratowa kupowala tu sukienke, wygladala w niej tragicznie. Jest mala i szczupla, pan mlody prawie 2 metry. I pani jej "dobrala" sukienke w poprzeczne pliski czy cos takiego. Co ja jeszcze bardziej skrocilo. Jakosciowo tez slabo. Odpowiedz Link
aga_w_hite Re: Suknie ślubne 20.02.09, 11:11 Nie zgadzam się z Pani opinią. Osobiście kupowałam suknię ślubną w salonie Celise i mam bardzo pozytywne wspomnienia. Pełen profesjonalizm, bardzo miła obsługa i bardzo duży wybór sukni(nawet więcej niż w katalogu i wszystkie były dostępne od ręki )a jakościowo również bez zarzutów. Dużym atutem są też dość niskie ceny. Jeśli szukacie sukni z pieknymi koronkami to gorąco polecam! Miałam własną koncepcję dotyczącą mojej wymarzonej sukni i nikt z obsługi nie wciskał mi nic na siłę, ostateczna decyzja należała przecież do mnie. Ogólnie jestem bardzo zadowolona. P O L E C A M!!!! Odpowiedz Link
mis-kak Re: Suknie ślubne 22.05.09, 15:58 Ja jestem bardzo zadowolona z salonu Celise mają naprawde ładne suknie a do tego przemiłą obsługę. Jestem bardzo zadowolona a teraz podobno mają jeszcze jakąs zagraniczną firmę podobno rewelacja. Odpowiedz Link
emilkami Re: Suknie ślubne 30.03.08, 19:59 Polecam salon z sukniami hiszpańskimi na ul.Piłsudskiego. Przepiekne suknie. Przed zakupem przymierzyłam kilkadziesiat modeli zarówno w Mińsku jak i w wielu salonach w Warszawie i ostatecznie wróciłam do punktu wyjścia czyli na Piłsudskiego. Nigdzie nie znalazłam takiego wyboru w dośc przyzwoitej cenie. Do tego jeszcze miła i fachowa obsługa. Odpowiedz Link
i_ja_tez Re: Suknie ślubne 30.03.08, 20:36 Ja szczerze polecam salon w Warszawie Młoda i Moda - w jednej z uliczek na przeciwnko Reala (dwaniej Geanta). Kolekcje te same, co w samym centrum Warszawy, jednak ceny niższe no i obsługa fantastyczna! Odpowiedz Link
agniesia-pl Re: Suknie ślubne 09.04.08, 12:15 Ja zdecydowanie polecam salon Barbaritta. Salon może nie jest za duzy ale jest z czego wybrac, obsługa rewelacyjna i udzieli wachowej porady. Odpowiedz Link
princzessa Re: Suknie ślubne 18.04.08, 23:47 Ja też polecam salon barbaritta. szyłam tam ostatnio sukienkę i ogólnie jestem zadowolona...ale mam jedna sugestię dla dziewczyn majacych zamiar intensywnie tańczyć na weselu: nie decydujcie się na tren!! wystarczy że kilka razy ktoś wam nadepcze na suknie i tren pomimo podpiecia wala sie po ziemi..trzeba potem szyć i niepotrzebnie tracić nerwy...polecam za to długi i któtki welon...po kościele można zdjąć długi i nic już nie uwłacza przy tańczeniu.. Odpowiedz Link
04otylia Re: Suknie ślubne 28.01.09, 21:10 podam wam namiary na super sklep w warszawie dokładnie w Ząbkach ul 11 listopada ja byłam tam po swoja sukienkę dałam 1300-sukienka 50-welon i bolerko z koronki rekaw 3/4-150 w Mińsku bardzo podobna sukienka 2700 sama sukienka nawet w komisie nie ma takich cen jak tam naprawde warto jechac jak ja byłam to dziewczyna z Łomży specjalnie przyjechała po sukienkę. Odpowiedz Link
m_83 Re: Suknie ślubne 07.02.09, 15:11 W Siedlcach jest świetny sklep, w domu handlowym Millenium. Są tam suknie La Sposa, St Patrick, Atelier Diagonal i wiele innych. Naprawdę piękne suknie w dobrym gatunku, najlepszych zachodnich firm. A do tego ceny o wiele niższe niż w Warszawie. Odpowiedz Link
kkasiulka19 Tanie dekorowanie Kościołów na śluby 02.02.09, 23:23 Tanio i profesjonalnie dekorujemy Kościoły na śluby i wszelkie inne okazje. Oferta obejmuje dekoracje ze sztucznych kwiatów, przystrojenie krzeseł i klęczników dla Państwa Młodych i Świadków. Dysponujemy wieloma dodatkami dekoracyjnymi (piórka, motylki, serduszka, perełki, kryształki itp). Dekoracje wykonujemy zazwyczaj w kolorze białym, ale jesteśmy otwarci na pomysły Klientów. Cena: 300 zł + ewentualny koszt dojazdu (od 15 do 50 zł). Serdecznie zapraszamy! OLA: 663 499 486 Odpowiedz Link
agnieszka.ciszkowska Re: Suknie ślubne 09.02.09, 14:14 Witam wszystkich mam do Was ogromną prośbę, zastanawiam się nad założeniem firmy zajmującej się kompleksową organizacją wesel i ślubów głównie w okolicach Mińska Mazowieckiego i Siedlec. Czy uważacie, że taka firma skuteczne doradzająca i służąca pomocą, a na Wasze życzenie, także pełną obsługą przygotowań do Ślubu, Zaślubin i Przyjęć jest potrzebna. Bardzo proszę o szczere odpowiedzi i opinie pozdrawiam gorąco. Agnieszka Odpowiedz Link