7platek 15.04.07, 23:48 możecie polecić fachowca do auto alarmów? MM okolice ew. Siedlce z góry thx Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rozklapciocha Re: auto alarm 16.04.07, 08:44 ja słyszałam od niuńka i jego kolegów, że najlepszym człowiekiem od tego typu spraw jest niejaki pan mareczek, który pracuje w skodzie w stojadłach i zajmuje się tym także w swoim miejscu zamieszkania, czyli w zamieniu. kontaktu bliższego nie mam, ale pewnie jak pojedziesz do skody to ci go wskażą ;) Odpowiedz Link
elutek.ch Re: auto alarm 16.04.07, 10:59 jest taki jeden facet w MM mieszka tak w okolicach Swiętokrzyskiej I chyba jest B dobry bo bardzo szybko naprawił alarm z którym borykało sie już wielu.... napisz na priva jeśli intersują Cie namiary na niego pozdr Odpowiedz Link
karli_79 Re: auto alarm 16.04.07, 12:37 Na ul. Szczecińskiej na przeciwno Urzędu Skarbowego jest taki Pan co zajmuje sie Auto Alarmami. Pozdrawiam Odpowiedz Link
rozklapciocha Re: auto alarm 16.04.07, 17:17 tego akurat nie polecam, u mojej siostry jak zakładał alarm zrobił zwarcie i trzeba było kupować nową baterię do alarmu i jakiś mikroprocesor, podobno on był dobry parę lat temu, technika poszła do przodu, a on nie zdążył Odpowiedz Link
ewcio2 Re: auto alarm 26.04.07, 03:33 no właśnie a ja poszukuję kogoś do zrobienia drugiego pilota do immobilisera. jednego już raz o mały włos nie zgubiłam więc przydałby się zapasowy. wyślijcie namiary na maila gazetowego.z góry dzięki. pozdrawiam Odpowiedz Link