makoba 12.08.05, 23:36 Co o tym sadzicie? Wlasnie wracam z ich strony i jestem pod wrazeniem. Bardzo prosze o opinie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fajka7 Re: Muzyka Bobasa 13.08.05, 11:43 hit wczesnego dziecinstwa, swietna do zasypiania :) Odpowiedz Link
pchliczek Re: Muzyka Bobasa 15.08.05, 09:17 Myślę, że nie ta grupa na takie pytanie ;) ale muzyka jest faktycznie super, bardzo pogodna, pełna dziecięcych odgłosów i śmiechów u nas bardzo często leci. p. Odpowiedz Link
makoba Re: Muzyka Bobasa 15.08.05, 10:42 czemu nie ta grupa? ta muzyka podobno wspomaga rozwoj emocjonalny dziecka. nie tylko tego w pelni sprawnego... pozdrawiam. Odpowiedz Link
janka19 Re: Muzyka Bobasa 15.08.05, 22:41 Mam cała kolekcję. Moje dziewczyny (ur.28 tyg.c) po przyjściu ze szpitala były bardzo nadpobudliwe, rozdrażnione. Myślę że w dużej cześci właśnie dzięki muzyca udało nam się je skutecznie wyciszyć. Teraz uchodzą za bardzo grzeczne, pogodne dziewczynki. Muzyka Bobasa-jak najbardziej za. Odpowiedz Link
utalia Re: Muzyka Bobasa 16.08.05, 00:21 Jestem zachwycona tymi plytami, jednak chyba bardziej niz moja corka. Utalia Odpowiedz Link