negali 30.05.08, 11:10 przyjmuje w dantexmedzie czy ktoś mógłby podzielić się opinią?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anawka Re: dr Barbara Ślusarska 16.01.09, 12:56 podpbijam wątek, jutro się do niej wybieramy pierwszy raz, czy ktoś mógłby się podzielić opinią? Odpowiedz Link
natik74 Re: dr Barbara Ślusarska 10.02.09, 13:28 Jeśli chodzi o dzieci to razcej odradzam jest mało uważna i przepisuje leki, i nawet antybiotyki bez szczegółowego badania :( Odpowiedz Link
maryjane30 Re: dr Barbara Ślusarska 23.04.09, 07:28 az mi się wierzyć nie chce, jak dla mnie to najlepszy lekarz na świecie. uratowała moje dziecko w sytuacji gdy inni załamywali ręce. Ja jestem bardzo zadowolona z naszej Pani doktor, wiec polecam! Odpowiedz Link
bulbulatrix Re: dr Barbara Ślusarska 02.12.13, 11:35 Stanowczo odradzam! Zarówno dzieci jak i dorośli nie są dokładnie badani a antybiotykami szasta jak cukierkami. Apogeum osiągnęła przepisując ciężarnej bardzo silny lek. W karcie pozostawia błędne wpisy i bałagan - następny lekarz musi wszystko naprawiać. Dodatkowo braki wiedzy nie tylko nt farmacji ale i procedur NFZ - problemem jest prawidłowe wypisanie recepty czy skierowania. Odpowiedz Link
bulbulatrix Re: dr Barbara Ślusarska 02.12.13, 11:40 Stanowczo odradzam! Zarówno dzieci jak i dorośli nie są dokładnie badani a antybiotykami szasta jak cukierkami. Apogeum osiągnęła przepisując ciężarnej bardzo silny lek. W karcie pozostawia błędne wpisy i bałagan - następny lekarz musi wszystko naprawiać. Dodatkowo braki wiedzy nie tylko nt farmacji ale i procedur NFZ - problemem jest prawidłowe wypisanie recepty czy skierowania. NIE JEST PEDIATRĄ - ani dr to specjalista medycyny rodzinnej!(3761830) Odpowiedz Link