Dodaj do ulubionych

szukam rehabilitanta(tki) BYTOM

08.01.06, 22:52
Witam! Bardzo prosze o pomoc! jesli ktos zna dobrego rehabilitanta SI z Bytomia lub okolic bardzo prosze o namiary.Moja córeczka urodziła sie z ACC i jest jej potrzebna intensywna rehabilitacja której niestety nie ma, a ja nie potrafie znalezć dobrego fachowca z tej dziedziny jezeli ktos moze mi pomóc to błagam pomózcie,córka moja ma juz 16 miesiecy i zdaje sobie sprawe ze czas ucieka. Za wszelkie informacje bardzo z góry serdecznie dziekuje!!
Obserwuj wątek
    • tolka11 Re: szukam rehabilitanta(tki) BYTOM 09.01.06, 15:07
      W Katowicach na Ułańskiej jest osrodek rehabilitacji SI, tam musisz zadzwonić.
      Jutro będę miała nr. tel to Ci napiszę.Jeśli masz jakieś pytania to napisz do
      mnie [tadus@op.pl]. Jestem z Chorzowa. tolka11
      • joanna273 Re: szukam rehabilitanta(tki) BYTOM 09.01.06, 16:27
        tolka wielkie wielkie dzieki moze wreszcie uda nam sie rozpocząc intensywną rehabilitację naszej córci,bo jak do tej pory to po tej rehabilitacji,którą mamy raz w tygodniu a bywa ze rzadziej efektów zbytnio nie widac.Mam nadzieję ze teraz się to zmieni,jeszcze raz bardzo dziekuje. pozdrawiam Asia z Bytomia
        • tolka11 Re: szukam rehabilitanta(tki) BYTOM 10.01.06, 14:42
          Wpisuję obiecany nr 2504 499 , pielęgniarka koordynująca p. Białas, katowice
          ul. Ułańska 59. tolka11
          • tolka11 Re: szukam rehabilitanta(tki) BYTOM 10.01.06, 15:56
            Polecam Ci też książkę do pracy z dzieckiem w domu. Ja sama też z niej
            korzystam, bo mam 2,5 syna wcześniaka po przejściach. Elżbieta Maria
            Minczakiewicz, Barbara Grzyb, Łukasz Gajewski: Dziecko ryzyka a wychowanie.
            Elementarz dla rodziców". Powodzenia. tolka11

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka