gooska55 12.01.06, 14:34 Szukam rehabilitanta ta metoda najlepiej na warszawskiej pradze,slyszalam o poradni na ursynowie ale to dla mnie za daleko:( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
makoba Re: NDT- bobath w Warszawie 13.01.06, 08:55 napisalam na poczte gazetowa, podalam Ci namiary na jedna z lepszych w Polsce. Buziaki. Odpowiedz Link
gooska55 Re: NDT- bobath w Warszawie 13.01.06, 14:04 Dzieki wielkie i odezwe sie po wszystkim:) Odpowiedz Link
pmajkap Re: NDT- bobath w Warszawie 13.01.06, 14:44 Napisałam na priva dwa moim zdaniem najlepsze namiary pozdrawiam Majka Odpowiedz Link
makoba Re: NDT- bobath w Warszawie 20.01.06, 16:39 biaemi odpisalam Ci na poczte gazetowa pozdrawiam:) Odpowiedz Link
jater Re: NDT- bobath w Warszawie 28.02.06, 16:24 Czy ja też mogłabym otrzymać tą informację? Odpowiedz Link
wielki_kot Re: NDT- bobath w Warszawie 20.01.06, 19:35 Przychodnia Rehabilitacyjna dla Dzieci i Młodzieży, ul. Balkonowa 4 Odpowiedz Link
aga_aga75 Re: NDT- bobath w Warszawie 01.02.06, 16:58 bardzo proszę o namiary - chodzi o wyzyty domowe. Aga Odpowiedz Link
makoba Re: NDT- bobath w Warszawie 03.02.06, 00:02 napisz do mnie na priva na makoba@gazeta.pl nie mam przy sobie teraz tych namiarow, odpisze Ci juz z domu. Pozdrawiam. Marta Odpowiedz Link
anton26 Re: NDT- bobath w Warszawie 27.02.06, 14:51 ja też szukam rehabilitanta, nalepiej takiego który przychodzi do domu. Będę wdzięczna za namiary. Pozdrawiam a Odpowiedz Link
radlena Re: NDT- bobath w Warszawie 28.02.06, 19:00 dlaczego nie podajecie jezeli sa sprawdzone miejsc z dobrymi rehab.na forum tylko wysylacie na maila, przeciez to sa informacje dla wielu ludzi...a tak kazda kolejna ktora zajrzy na watek musi prosic znow i znow o namiary sorry ale nie rozumiem takiego dzilania i postepowania Odpowiedz Link
makoba Re: NDT- bobath w Warszawie 02.03.06, 09:59 Radlena, wielu rehabilitantow przyjmujacych prywatnie korzysta ze swoich nr prywatnych (komorka). Oto uwaga moderatora dot. podawania tych danych na forum: "odnośnie prywatnych telefonów!!! psottka 01.03.06, 08:25 + odpowiedz Bardzo proszę o nie podawanie prywatnych telefonów domowych i komórkowych do kogokolwiek!!! Są inne sposoby, można to zrobić na priva.. oczywiście po uzyskaniu wcześniejszej zgody lekarza pozdrawiam" Jak wiec widzisz lamie sie netykiete podajac takie informacje na forum, dlatego lepiej wysylac je mailem. Pozdrawiam cieplutko. Marta Odpowiedz Link
olciak Re: NDT- bobath w Warszawie 17.05.06, 11:10 Witam czy mogę porosić namiary na gabinety i rehabilitantów stosujkących metodę bobath w Warszawaie? Najbardziej interesuje mnie praga płn, białołęka, żoliborz i śródmieście, ale jeśli macie inne lokalizacje, to też poproszę. pzodrawiam olciak Odpowiedz Link
iv.22 Re: NDT- bobath w Warszawie 20.01.14, 12:23 Czy mogłabym prosić o kontakt rehabilitantów ćwiczących dzieci metodą bobath w domu Odpowiedz Link
kassandra2 Re: NDT- bobath w Warszawie 16.08.06, 10:02 Witam, Ja także poszukuję godnego polecenia i rzetelnego rehabilitanta, takiego co przykłada się do pracy i ma podejście, także na terenie Warszawy. Będę bardzo wdzięczna za wszelkie namiary na moją pocztę gazetową. Dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link
malamegi.b Re: NDT- bobath w Warszawie 16.08.06, 16:05 rowniez poprosze namiary do osrodkow rehabilitacyjnych lub do rehabilitantow z Warszawy lub okolic. czekam na maila. z gory wielkie dzieki! Odpowiedz Link
aga2512 Re: NDT- bobath w Warszawie 22.08.06, 13:58 HejJa także poszukuję rzetelnego rehabilitanta, takiego co na terenie Warszawy. Będę bardzo wdzięczna za wszelkie namiary na moją pocztę gazetową. Dziękuję i pozdrawiam. Interesują mnie też wizyty domowe Pozdrawiam i z góry dziekuje Odpowiedz Link
brulionek Re: NDT- bobath w Warszawie 30.09.06, 18:22 Cześć, również bardzo proszę o namiary na rehabilitanta. Najchętniej w okolicach Pragi. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link
danka371 Re: NDT- bobath w Warszawie 24.08.06, 18:43 witam! Ja również bardzo proszę o namiary na dobrego rehabilitanta. Moze ktoś zna z okolic Pruszkowa? Interesuja mnie wizyty domowe. Z góry bardzo dziękuję Odpowiedz Link
tatko1 Re: NDT- bobath w Warszawie 02.09.06, 00:14 Hej! Ja też chciałabym poprosić o namiary na rehabilitantów NDT Bobath w Warszawie ale takich konkretnych, co można im zaufać tzn. od kogoś którego dziecko było rehabilitowane i była poprawa. Dzięki. Odpowiedz Link
aga2512 Re: NDT- bobath w Warszawie 04.09.06, 20:32 ja byłam w centrum Arka u mgr Artura Bartochowskiego bardzo miły człowiek pracuje w IMiD chciałam do Pawła zawistowskiego ale na razie nie przyjmuje bo nagrywa do TVN Style oni razem pisali taką broszurę o pielegnacji niemowląt. Musze powiedzieć ze nic nam nie kazał ćwiczyć bo stwierdził ze mała jest ok ale pokazał ciekae rzeczy jak z nią postępować aby ją stymulować do rozwoju mam iść za 6 tygodni zobaczymy co powie Odpowiedz Link
foxia Re: NDT- bobath w Warszawie 08.09.06, 15:09 Poproszę o namiary na rehabilitantów NDT Bobath w Warszawie, także tych,, którzy przyjeżdzają do domu. Mieszkamy na Bemowie, jeśli to ma jakieś znaczenie. Odpowiedz Link
kwiatek1980 Re: NDT- bobath w Warszawie 17.09.06, 20:07 poprosze o namiary na rehabilitantów NDT Bobath w Warszawie, także tych,, którzy przyjeżdzają do domu. Mieszkamy na Śródmieściu. Odpowiedz Link
beautiful1 Re: NDT- bobath w Warszawie 20.09.06, 23:30 Ja też BARDZO PROSZE O NAMIARY NA DOBREGO REHABILITANTA/KE metodą Bobath. Napiszcie proszę tutaj lub na maila. Jestem z bemowa, ale inna dzielnica też wchodzi w rachubę. Dzięki. Odpowiedz Link
makoba Re: NDT- bobath w Warszawie 24.09.06, 09:11 Jolanta, na codzien pracuje w Centrum Zdrowia Dziecka (terminy straszne>>>) mozna umowic sie prywatnie: 601 223 207. Polecam w 100%. Wyprowadzila mojego synka z ciezkiego przypadku WNM i duzej asymetrii. Cierpliwa, ma super podejscie do dzieci, zwraca uwage na kazdy szczegol, jest bardzo dokladna, odpowie na kazde pytanie. Mozna dzwonic w nocy o polnocy jak ma sie jakies watpliwosci a odpowie, doradzi. Naprawde ma super cieple i profesjonalne podejscie. Ma takze wizyty domowe i wlasna sprawdzona kadre. Polecam Odpowiedz Link
makoba Re: NDT- bobath w Warszawie 01.10.06, 01:06 Mialo bys Stępowska Jolanta.... przepraszam. Odpowiedz Link
penntelka Re: NDT- bobath w Warszawie 05.10.06, 16:07 witam Przepraszam , ze poraz kolejny pytam o to samo, ale może i ja moglabym dostać informacje na temat rehabilitanta NDT-bobath, który przyjeżdza do domu. I jeszcze jedno pytanie może ktoś napisać ile taka domowa wizyta może kosztować? pozdrawiam Odpowiedz Link
ko_a Re: NDT- bobath w Warszawie 14.10.06, 19:33 Jesli mozna to i ja poprosze o namiary na rehabilitantow ta metoda. Interesuja mnie takze wizyty domowe. Z gory dziekuje. Odpowiedz Link
makoba Re: NDT- bobath w Warszawie 15.10.06, 17:01 pani Stepowska przyjezdza do domu, cwiczy i ndt i vojta w zaleznosci od potrzeby Odpowiedz Link