Dodaj do ulubionych

Iwona Osiecka

04.04.06, 10:28
Bardzo prosze o opinie na temat tej rehabilitantki i ile bierze za wizyte?
Dzieki z gory!
Obserwuj wątek
    • anton26 Re: Iwona Osiecka 05.04.06, 13:25
      chodzę do pani Iwony już z moim drugim synem, który ma teraz 8 miesięcy. U obu
      był podobny problem - duże dzieci i specjalnie nie kwapili się do ruchu. Z
      pierwszym synem okorpnie się denerwowałam tymi zajęciami - że coś z dzieckiem
      nie w porządku i trzeba go rehabilitować a teraz z drugim traktuję to jak
      gimnastykę. Każdemu przyda się trochę ćwiczeń. Jestem z niej zadowolona.
      Czasem tylko mam wrażenie że przesadza mówiąc, że jak dziecko nie będzie
      raczkować to może mieć problemy w szkole ale może ona wie lepiej, poza tym nie
      trzeba tak od razu wszyskiego brać do siebie tylko ćwiczyć. Jeżeli chodzi o
      ćwiczenia to robi ona na mnie jak nalepsze wrażenie. Moi obaj synkowie nie
      płakali na zajęciach i raczej im się podobało. Za pierwszą wizytę bierze 70 zł a
      potem za kolejne 60 zł. W tym samym gabinecie przyjmuje też neurolog dziecięcy
      pani Potakiewicz. Też u niej byłam z moim synem i też zrbiła na mnie bardzo
      dobre wrażenie. Bardzo dokładnie obejrzała dziecko ale nie robiała wrażania że
      szuka problemów.
      A jaki jest u Was problem?
      • bonnie75 Re: Iwona Osiecka 05.04.06, 20:57
        Pania Iwone polecila mi wlasnie dr Potakiewicz, o ktorej mam jak na jlepsze
        zdanie - wspanialy lekarz :-)
        Moj maly ma zaznaczona asymetrie ulozeniowa i slabe miesnie brzuszka. Juz
        zapisalismy sie na wizyte do pani Osieckiej.
        Dzieki za odzew.
        Pozdrawiam!!!
    • igge Re: Iwona Osiecka 17.04.06, 18:07
      W przeciwieństwie do niektórych nazwisk pojawiających się na tym forum (nie
      mówię o Surowińskiej, która też jest dobra o ile ktoś lubi Vojtę) pani Iwona
      jest naprawdę świetną rehabilitantką i ma wszystkie certyfikaty NDT. Moja córka
      zawdzięcza jej umiejętność chodzenia. W dodatku cudownie potrafi zabawić
      dziecko i zajęcia z nią są dla maluszka wszechstronnie rozwijające. Bardzo
      gorąco ją polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka