bonnie75 04.04.06, 10:28 Bardzo prosze o opinie na temat tej rehabilitantki i ile bierze za wizyte? Dzieki z gory! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anton26 Re: Iwona Osiecka 05.04.06, 13:25 chodzę do pani Iwony już z moim drugim synem, który ma teraz 8 miesięcy. U obu był podobny problem - duże dzieci i specjalnie nie kwapili się do ruchu. Z pierwszym synem okorpnie się denerwowałam tymi zajęciami - że coś z dzieckiem nie w porządku i trzeba go rehabilitować a teraz z drugim traktuję to jak gimnastykę. Każdemu przyda się trochę ćwiczeń. Jestem z niej zadowolona. Czasem tylko mam wrażenie że przesadza mówiąc, że jak dziecko nie będzie raczkować to może mieć problemy w szkole ale może ona wie lepiej, poza tym nie trzeba tak od razu wszyskiego brać do siebie tylko ćwiczyć. Jeżeli chodzi o ćwiczenia to robi ona na mnie jak nalepsze wrażenie. Moi obaj synkowie nie płakali na zajęciach i raczej im się podobało. Za pierwszą wizytę bierze 70 zł a potem za kolejne 60 zł. W tym samym gabinecie przyjmuje też neurolog dziecięcy pani Potakiewicz. Też u niej byłam z moim synem i też zrbiła na mnie bardzo dobre wrażenie. Bardzo dokładnie obejrzała dziecko ale nie robiała wrażania że szuka problemów. A jaki jest u Was problem? Odpowiedz Link
bonnie75 Re: Iwona Osiecka 05.04.06, 20:57 Pania Iwone polecila mi wlasnie dr Potakiewicz, o ktorej mam jak na jlepsze zdanie - wspanialy lekarz :-) Moj maly ma zaznaczona asymetrie ulozeniowa i slabe miesnie brzuszka. Juz zapisalismy sie na wizyte do pani Osieckiej. Dzieki za odzew. Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link
igge Re: Iwona Osiecka 17.04.06, 18:07 W przeciwieństwie do niektórych nazwisk pojawiających się na tym forum (nie mówię o Surowińskiej, która też jest dobra o ile ktoś lubi Vojtę) pani Iwona jest naprawdę świetną rehabilitantką i ma wszystkie certyfikaty NDT. Moja córka zawdzięcza jej umiejętność chodzenia. W dodatku cudownie potrafi zabawić dziecko i zajęcia z nią są dla maluszka wszechstronnie rozwijające. Bardzo gorąco ją polecam. Odpowiedz Link