rybka202 30.11.06, 14:49 Taką diagnoze dostaliśmy po rezonaśie magnetycznym ,mój synek ma już 4 latka nie mówi nie ma padaczki wolniej się rozwija .Szukam dobrego neurologa z Wrocławia ,czy ktoś z Was słyszał coś o takiej chorobie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iza_luiza Re: Hipoplazja ciała modzelowatego 01.12.06, 11:16 Mój Maciek ma agenezję ciała modzelowatego. Zajrzyj na nasze forum: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=40324 Odpowiedz Link
rybka202 Re: Hipoplazja ciała modzelowatego 02.12.06, 20:03 Witam ,dziękuje za odpowiedz byłam już na tej stronie i czytając zamieszczone tam listy myśle sobie że mamy dużo szcześcia ? Bo u Rafałka mojego synka oprócz tej wady i opuznienia jak na razie nic innego nie stwierdzono .Robiliśmy już rużne badania w tym genetyczne ,metadolizm ,czy dziecko słyszy , neurolodzy ,logopedzi ,psycholodzy .Do szcześcia brak nam jednego jak do tej pory Rafałek nie mówi wydaje różne dzwieki typu da da du du i inne które ciężko powtóżyć , używa jeszcze pieluch i ma małe kłopoty z jedzeniem a tak na pierszy rzut oko jest normalnym dzieckiem .Bardzo ciekawi mnie co czeka nas w przyszłości ,czy mój syn ma szanse na samodzielne życie ? Odpowiedz Link
iza_luiza Re: Hipoplazja ciała modzelowatego 04.12.06, 11:51 Na to pytanie nikt ci teraz nie odpowie. Na pewno czeka was wiele ciężkiej pracy, ale jak to się dalej potoczy, tego nikt nie wie. Ja sobie w każdym razie takich pytań już nie zadaję :) pozdrawiam, Iza Odpowiedz Link