zbyfauch 23.04.10, 13:52 fotoforum.gazeta.pl/photo/8/sd/qf/mqca/BFtuAdRWNWGqKBpkkX.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olo53 Re: Informatyka ekstremalna.... 23.04.10, 14:10 Mam cus w podobie i zadne mi hi,hi a czytaliscie na jakim skomplikowanym sprzecie pracuje Millefiori? Odpowiedz Link Zgłoś
siyriuzs Re: Informatyka ekstremalna.... 23.04.10, 18:25 Nie ma się do tej pory z czego śmiać, panowie. Kto stanie ze mną do przetargu na pomysł, coby kabelek nie wywlekał się jak nitka z igły? Najprostszą odpowiedź to ja przecież znam...;) wstaw.org/m/2010/04/23/CIMG490797.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: Informatyka ekstremalna.... 23.04.10, 19:49 Wiem cos na ten temat bo nie posiadajac telewizora mam w maszynie karte tv i ruska antene na dachu ze wzmacniaczem niby. W zaleznosci od pogody czy tam innych aktywnosci slonca wymieniam kondenatory filrujace, do tej pory nie znalazlem zasady czy 270 pf + 2 Mf sa lepsze w deszczu, mam 5 roznych kombinacji, zawsze ktoras zadziala Odpowiedz Link Zgłoś
zbyfauch Re: Informatyka ekstremalna.... 23.04.10, 20:30 Panie Syriuszko, te węgierskie wycieczki w "zs-y" od początku wydawały mi się sympatyczne. Pan pozwoli, że prawicę Mu przyduszę? Odpowiedz Link Zgłoś
siyriuzs Re: Informatyka ekstremalna.... 24.04.10, 12:11 A pamięta Pan, panie Zbyfale, jak Madziar wyłudzić chciał plecak Pana obficie pojąc morelówką z Kecskemét ? Co go w nim (plecaku) tak urzekło, nie chciał zdradzić udając, że mowy naszej nie rozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyfauch Re: Informatyka ekstremalna.... 23.04.10, 20:44 siyriuzs napisał: > Najprostszą odpowiedź to ja przecież znam...;) Nić porozumienia? Odpowiedz Link Zgłoś
zbyfauch To nie tak.... 23.04.10, 20:25 To ekstremalne programowanie Macierzy Ponurej w compilerze Screen Dust 3.2. Odpowiedz Link Zgłoś