alex.4 07.03.04, 16:35 wszystkim foremkom najlepsze życzenia. Aby dzień kobiet miały codziennie pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przyjaciolka1 Re: Z okazji Dnia Kobiet 07.03.04, 18:32 foremka przyjaciolka dziekuje bardzo za zyczenia ( dobrze,ze przypomniales.Zaraz , tak calkiem mimochodem,przypomne mojemu mezusiowi,to mi sie jutro kwiatka dostanie ) Jak sie czujesz alex ? Ozdrowiales ociupinke ? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Z okazji Dnia Kobiet 07.03.04, 22:44 Alex postanowił nie dać się w tym roku wyprzedzić z życzeniami :) Panie pozwolą, że ja pożyczę jutro... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyaniolek Re: Z okazji Dnia Kobiet 08.03.04, 05:45 by dzień powszedni był świętem radości i uśmiechu by kwiaty zawsze pod stopami były (i aby nie były to róże) by dzieci na głowę nie wchodziły by mężowie/faceci częściej zaglądali do kuchni i chwytali za odkurzacz by miłość nie była tylko hasłem rzucanym w powietrze by świat był bardziej kolorowy by oczy zachodziły mgiełką tylko z radości by praca dawała tyle samo kasy, co radości (a czasem więcej) spełnienia marzeń i zachcianek radości codziennych i tych wielkich zdrowia i urody nieprzemijającej aniołek :) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus O kurcze... 08.03.04, 08:20 Chyba nie podziękuję, żeby nie zapeszyć :)) ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·...¸><((((º>¸. .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º> Powyżej rybki dla Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Z okazji Dnia Kobiet 08.03.04, 08:41 Z tymi zyczeniami dla Naszych TT Foremek to ja zycze.....jak najlepiej :) Milego Dnia Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Z okazji Dnia Kobiet 08.03.04, 08:44 To ja do życzeń dorzucę jeszcze kwiatki: www.haftomania.com/kwiaty/kwiaty%20018.jpg Najlepszego! Odpowiedz Link Zgłoś
dzikaa Re: Z okazji Dnia Kobiet 08.03.04, 09:45 to ja proponuję żeby wszystkie kobiety wypiły dziś za zdrowie wspaniałych, cudownych, niepowtarzalnych mężczyzn ;) gdyby ich nie było, kto by składał w tym dniu życzenia? :) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Z okazji Dnia Kobiet 08.03.04, 12:41 Dziekuje Forumkom za zyczenia z piesnia na ustach! :))) You're simply the best, better than all the rest Better than anyone, anyone I've ever met I'm stuck on your heart, and hang on every word you say Tear us apart, I would rather be dead :) Odpowiedz Link Zgłoś
brutt Re: Z okazji Dnia Kobiet 08.03.04, 15:22 Z okazji dnia kobiet ja rowniez chcialbym zlorzyc najserdeczniejsze zyczenia wszystkim paniom. Zycze duzo kwiatow i pociechy z nas mezczyzn! Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: Z okazji Dnia Kobiet 08.03.04, 19:13 Dziękuję :-))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Z okazji Dnia Kobiet 09.03.04, 09:49 Gdy ktoś jest miły i grzeczny dla kobiet na codzień tak jak ja, nie musi się szczególnie wysilać jednego dnia. Ale niech będzie - Bądźcie zawsze kochane :)) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Spóźnione ale szczere: all the best. 10.03.04, 19:37 Choć, w sumie, dzień kobiet trwa cały rok (oprócz dziś). Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Spóźnione ale szczere: all the best. 10.03.04, 21:33 Uff... Freewolf jednak jakimś cudem przeżył :) Odpowiedz Link Zgłoś